غذای مفید علم تغذیه تغذیه ناسالم تغذیه‌ سالم بدترین غذاها برای قلب اصول تغذیه

خوردن غذای سالم برای قلب از مهمترین عادات غذایی محسوب میشود. برای این منظور باید از خوردن غذاهایی که کلسترول و نمک زیادی دارند اجتناب نمائیم و چشم خود را بر روی تکه های چربی و دنبه گوشت ببندیم. البته گفتن این جملات از انجام دادن آنها بسیار ساده تر است ولی حداقل باید در این زمینه آگاهی های لازم را داشته باشیم.

تحقیقات جدید سبب پیچیده شدن مسائل قدیمی در زمینه ارتباط تغذیه و سلامت قلب شده اند. تنها در چند سال اخیر مطالعات نشان داده اند که کلسترول، نمک و چربی در رژیم غذایی  که از دشمنان سلامت قلب به شمار میروند ٬ به اندازه ای که تصور میشده است، مضر نیستند.

حتی چربی اشباع ممکن است تأثیر چندانی بر مشکلات قلبی نداشته باشد. “در تحقیقات متعدد اخیر مشخص شده است که ارتباطی میان چربی اشباع در رژیم غذایی و بیماری های قبلی وجود ندارد.” که این جمله را جف ولک، دکترا، محقق و پروفسور در زمینه علوم تغذیه از دانشگاه ایالات اوهایو بیان کرده است. اگرچه این موضوع صحت دارد که اسیدهای چرب اشباع در خون در ارتباط با افزایش نرخ بیماری های قلبی هستند ولی این محقق بیان کرده است که خوردن اسیدهای اشباع به صورت بخشی از غذا سبب نمیشود که این میزان از اسید چرب به طور کامل و به حد بالا وارد خون شوند.

 

 

این موضوع در مطابقت با سایر یافته های اخیر در زمینه وجود چربی و کلسترول در رژیم غذایی است. اگر یک غذا دارای مقداری از این مواد باشد، لزوماً به این معنی نیست که خوردن آن سبب افزایش وزن و چربی بدن میشود.

ولی با این حال آنچه که شما میخورید، در زمینه سلامت قلب اهمیت دارد. “غذا میتواند سبب شادابی و انرژی بخشیدن به بدن شود یا میتوان سبب سمی شدن و ایجاد ضرر و زیان برای بدن شود.”، این جمله را کیت پاتون، یک متخصص تغذیه در موسسه قلب و عروق کلیولند بیان میکند.

میتوان بیش از 95 درصد از مشکلات سلامتی را به صورت طبیعی و با خوردن غذای مناسب رفع کرد.

 

بدترین غذاها برای قلب شما کدامند ؟

در اینجا بدترین غذاها برای سلامت قلب را بیان میکنیم.

غذای مفید علم تغذیه تغذیه ناسالم تغذیه‌ سالم بدترین غذاها برای قلب اصول تغذیه   غذای مفید علم تغذیه تغذیه ناسالم تغذیه‌ سالم بدترین غذاها برای قلب اصول تغذیه

 

نوشابه

“قند ساده” شبیه به قندی که در نوشابه ها وجود دارد سبب افزایش سطح قند خون میشود که محققی به نام پاتون این را بیان میکند. این موضوع میتواند سبب افزایش فشار بر دیواره رگ ها و افزایش ریسک بیماری قلبی شود. هر چه نوشابه بیشتری مصرف کنید، ریسک این موضوع بالا میرود.

 

 

کیک ها و دسرهای شیرین پخته شده

یکی دیگر از مواد غذایی که دارای شکر معمولی، شکر قهوه ای، شربت غلات، شربت افرا، شیره قند و سایر شیرین کننده ها است و سبب افزایش تنش های اکسایشی در رگ ها میشود که اخیراً در یکی از تحقیقات محققین کانادایی مشخص شده است. در نتیجه، این شیرین کننده ها – و انواع پاها (منظور پای سیب و … است)، کیک ها و سایر مواد غذایی مشابه – میتوانند سبب گرفتگی رگ ها، افزایش فشار خون، ایست قبلی و سایر انواع بیماری های قلبی شوند که این محققین به آن اشاره کرده اند.

 

 

کربوهیدرات های اصلاح شده

به گفته پاتون، کربوهیدرات های اصلاح شده که دارای قند، شکر و سایر افزودنی ها هستند برای قلب مضر هستند. چاشنی هایی نظیر کچاپ و سس سالاد و همچنین بنا به گفته متخصصین سس پاستا، نان و ماست کم چرب از منابع معمول قند و کربوهیدرات های اصلاح شده هستند.

 

 

مارگارین

در تحقیقات اخیر مشخص شده است که کره برای قلب بد نیست. از سوی دیگر، مارگارین منبع اسیدهای چرب ترانس است. پاتون میگوید که این ماده سبب افزایش ریسک بیماری های قلبی-عروقی میشود. او میافزاید که روغن های مخصوص شیرینی از دیگر منابع عمده اسیدهای چرب هستند.

 

 

شیرین کننده قهوه پودری

پاتون میگوید، شبیه به مارگارین و روغن های مخصوص شیرینی، این پودر ها نیز دارای اسیدهای چرب ترانس هستند. همچنین انواع پاپکرن های سرخ شده در مایکروفر، شکلات های صبحانه و مواد غذایی که دارای روغن های هیدروژنه باشند در لیست مواد غذایی مضر برای قلب هستند.

 

 

بیکن و گوشت های پر از چربی

پاتون میگوید اگرچه اسیدهای اشباع از لیست غذاهای مضر برای قلب خارج شده اند، ولی تکه های چربی گوشت نظیر دنبه و گوشت دنده میتوانند برای قلب شما دردسرساز باشند. او به این نکته اشاره میکند که در تحقیقات انجام شده، ارتباطی میان گوشت قرمز و افزایش سطح باکتری مضر روده وجود دارد. مباحثات در زمینه مضر بودن گوشت برای قلب ادامه دارد. ولی در حال حاضر بهتر است که شما گوشت کمتری را مصرف کنید.

 

 

هات داگ ها

پاتون میگوید گوشت هایی که عملیات فرآوری زیادی بر روی آن ها انجام میشود نظیر هات داگ ها، سوسیس ها و انواع مشابه دیگر، دارای مقادیر زیادی از مواد افزودنی هستند. در تحقیقات زیادی ارتباط این مواد غذایی با بیماری های قلبی مشخص شده است. اگرچه مشکل است که با استفاده از تحقیقات دقیقاً مشخص شود که کدام یک از اجزای این مواد غذایی سبب ایجاد بیماری های قلبی میشود.  نیترات ها؟ فسفات ها؟ هیدروکربن ها؟  ولی عاقلانه است که مقدار مصرف این مواد غذایی را کاهش دهیم.

منبع: rastineh.ir

 

ارسال شده در 2 مرداد 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • درمان های طبیعی برای سنگ کلیه
  • معرفی ورزشهایی که مفاصل و عضله هارا تقویت میکند
  • گوشت شترمرغ و تاثیرات مفید آن بر بدن
  • آیا ورزش کاهش دهنده وزن است؟
  • 7 کلید طلایی برای ایجاد انگیزه و موفقیت
  • شاخص های ارزیابی کننده کیفیت زندگی
  • راه رفتن کودک در یازده ماهگی
  • کره بادام زمینی و کاکائو صبحانه
  • محبوبترین ها

  • قارچی مفید برای رفع احساسات منفی
  • هورمون هایتان را با این خوراکی ها متعادل کنید-قسمت اول
  • خوردنی های شب عید و این نکات مهم
  • کاهش وزن بدون دردسر در هنگام خواب
  • نکاتی جالب و خواندنی در مورد آب
  • این سالاد مخصوص فرزند بد غذای شما است
  • با غذاهای تند عمر بیشتری می کنید
  • 7 نمونه از بهترین نوشیدنی های چربی سوز
  • رپورتاژ

  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید
    پرپین آلا

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است