grilled-hot-dog
یک مطالعه جدید نشان داده است نوجوانانی که غذاهای حاوی چربی‌های اشباعی زیاد مصرف می‌کنند و مصرف چربی‌های غیراشباعی آن‌ها پایین است پانزده سال بعد سینه‌های سفت‌تری پیدا خواهند کرد. این یافته ازآن‌جهت اهمیت دارد که سینه‌های سفت‌تر در خانم‌ها ریسک ابتلا به سرطان سینه را افزایش می‌دهد.

محققان دانشگاه مریلند که مطالعه ذکرشده در آنجا صورت گرفته میگویند نوع چربی مصرف‌شده به‌توسط فرد می‌تواند نقش مهمی در تولید و حفظ بافت سینه در خانم‌ها ایفا کند و سال‌های نوجوانی زمان بسیار مهمی در تولید این بافت‌ها هستند.

مطالعه ذکرشده با بررسی بافت سینه 177 زن در سنین 29-25 سالگی به‌توسط ام آر آی صورت گرفته است. اطلاعات رژیم غذایی این زنان در سنین 10-8 سالگی در دسترس بوده است.

محققان میگویند چربی‌های اشباعی در گوشت گاو، گوشت گوسفند، گوشت مرغ با پوست، کره، خامه و پنیر وجود دارد و چربی‌های غیراشباعی در ماهی، گردو، روغن‌زیتون و دیگر روغن‌های گیاهی دیده می‌شود.

نتایج مطالعه در شماره ماه ژوئن 2016 مجله Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention منتشرشده است.