6a00d83451fa5069e201156f5ddb72970b

افرادی که مبتلا به دیابت هستند بهتر است از تمر استفاده کند تمر هندی خاصیت های موثر زیادی برای پاین آوردن قندخون و کنترل آن دارد و می تواند دردها و عارضه های مختلفی از بدن را درمان کند این ماده غذایی به عنوان چاشنی استفاده های زیادی در تهیه غذاهای مختلف دارد

میوه تمر هندی غنی از پروتئین، اسیدهای آمینه، اسیدهای چرب ضروری و مواد معدنی است.

به گفته کارشناسان تمر هندی درمان خانگی مناسبی برای سوءهاضمه، عفونت های گلو، آرتروز و همچنین سرطان است. در ادامه به برخی از فواید متداول این میوه برای سلامت اشاره می شود.

گلودرد: آب میوه تمر هندی به عنوان یک دهان شویه طبیعی قابل استفاده است چراکه سرشار از ترکیبات ضدالتهابی و ضدباکتریایی است که به مقابله با گلودرد، سرماخوردگی و سرفه کمک می کند. مقدار کمی پودر میوه تمرهندی را در یک لیوان آب گرم حل کرده و غرغره کنید.

سوءهاضمه: می توانید با آب میوه تمر هندی سوءهاضمه را درمان کنید. این میوه نه تنها به هضم غذا کمک می کند بلکه موجب افزایش تولید اسیدهای صفراوی نیز می شود چراکه دارای میزان زیادی فیبر رژیمی است. پوسته بیرونی قرمز تمر هندی حاوی زیلوگلوکان است که همچون پکتین عمل کرده و به درمان اسهال کمک می کند.

تقویت سیستم ایمنی: تمر هندی مملو از خواص تقویت سیستم ایمنی است که به تولید هموگلوبین، سلول های قرمز خون، سلول های سفید خون، و پلاکت ها کمک می کند. همچنین موجب افزایش میزان سلول های ایمنی، سلول های CD۴+ and CD۸+ می شود که نقش حفاظتی در مقابل طیف وسیعی از عفونت ها و بیماری ها دارد.

آرتروز: میوه تمر هندی موجب کاهش دردهای مفصلی و کاهش علائم آرتروز می شود. برای بهره گیری از فواید این میوه، ۲/۱ قاشق چایخوری پودر این میوه را به یک لیوان آب افزوده و روزی دو بار بنوشید. این محلول موجب روانسازی مفصل و کاهش درد مفصل می شود.

دیابت: میوه تمر هندی با کاهش فشار بر لوزالمعده موجب کاهش سطح گلوکز خون می شود. بعلاوه به کاهش وزن کمک کرده و در کنار بهبود مقاومت انسولین در افراد مبتلا به دیابت، چربی ها را کاهش می دهد.

بیماری قلبی: از آنجائیکه تمر هندی سرشار از چربی های اشباع نشده و پتاسیم است، نقش مهمی در حفظ کلسترول ایفاء می کند. همچنین حاوی اسید لینولنیک است که از بروز اختلالات قلبی-عروقی نظیر تصلب شرایین و بیماری عروق کرونر و همچنین فشار خون بالا پیشگیری می کند.

سرطان: خاصیت ضدسرطانی تمر هندی خیلی شناخته شده نیست. عصاره این میوه نه تنها به درمان سرطان کمک می کند بلکه از ابتلا به سرطان روده هم پیشگیری می کند. همچنین آماس سلول های سرطانی کلیه را به تاخیر انداخته و موجب کاهش فشار اکسایشی که ریسک ابتلا به سرطان را افزایش می دهد می شود.

میوه درخت تمر هندی، لوبیایی شکل، درشت، قهوه ای رنگ و ترش مزه است.

مهر

5 1000
ارسال شده در 2 مرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • رژیم با حداقل فیبر
  • در بهبود ترمیم استخوان دیابتی ها سلولهای بنیادی چقدر موثرند
  • همسر سلطه جو داشتن
  • در پزشکی به چه چیزی مایع منی گفته می شود
  • مراقبت مداوم از بیمار مبتلا به کاتاراکت
  • درباره داروی ایدز Abacavir چقدر اطلاعات دارید؟
  • چه ارتباطی بین افسردگی و اضطراب وجود دارد؟
  • مصرف متفورمین و اهدای خون
  • محبوبترین ها

  • طرز استفاده صحیح از سیر
  • روش های کاهش وزن
  • فتاوی و نظرات حضرت آیت الله خامنه ای به چند سوال پزشکی
  • فهمیدن جنسیت جنین
  • عوارض داروی وارفارین
  • اختلال وسواس جبری
  • درمان موخوره های شدید با روش های خانگی
  • تورم و درد در بیضه سمت راست، سفتی و سردی بیضه
  • رپورتاژ

  • خدمات جراحی لیزر و عروق دکتر محمدی توفیق
  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • غربالگری نوزادان جهت بیماری متابولیک
  • كلينيك تخصصى دندانپزشکی سعادت آباد
  • علائم بارداری در روزهای نخست
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما