دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه

مصرف برنج فواید برنج درمان پیچش شکم و زخم روده درمان اسهال خوردن برنج برنج استفاده از برنج

 

برنج خاصیت های درمانی زیادی دارد این ماده غذایی تاثیرات مثبت زیادی روی سلامتی ما می تواند بگذارد می خواهیم در مورد فایده های استفاده از آن بیشتر بدانیم آیا میدانستید در رفع دل درد و مشکلات روده ای مانند اسهال و زخم های گوارشی می توانید از برنج کمک بگیرید

از منظر طب سنتی، برنج در گروه حبوبات و غلات قرار می‌گیرد. مزاج این غله، سرد و خشک است. از زعفران، شوید، زیره سیاه و خیساندن در آب نمک، به‌عنوان مصلح برنج استفاده می‌شود.

البته اختلاف نظرهایی هم درباره طبیعت برنج وجود دارد. بعضی‌ها برنج (کالری برنج چقدر است؟) را گرم‌، و بعضی آن را سرد، و بعضی معتدل دانسته‌اند. ولی در خشک بودن آن اتفاق نظر وجود دارد. بعضی‌ها برنج را مرکب‌القوی دانسته‌اند، چون اگر برنج را در آب بجوشانید و آبکش کنید و چلو بپزید، جرم آن درجه اول سرد و آب آن اول گرم است. اما اگر برنج را کته یا دم‌پخت کنید، مایل به گرمی می‌شود.

باید گفت که برنج، تولیدکننده خلط صالح و خواب‌های خوب محسوب می‌شود. حتی به برطرف کردن مشکلاتی مثل درمان پیچش شکم و زخم روده (مخصوصا با شیر بز)، اسهال خونی، اختناق رحم، امراض کلیه و مثانه کمک می‌کند. خوردن برنج با شیر و شکر، کثیرالغذا است و به‌عنوان محرک نیروی جنسی و چاق‌کننده شناخته می‌شود.
خوردن آن با دوغ تازه و سماق، تسکین‌دهنده حرارت و تشنگی و درمان اسهال صفراوی است. اگر جواهرات، مخصوصا مروارید را با آبی بشویید که برنج در آن جوشیده باشد، جواهر را جلا می‌دهد و براق می‌کند.
برنج را قبل از پختن باید مدتی در آب خیساند و چند مرتبه با آب شست و بعد اقدام به پختن آن کرد.

سلامتیسم،

5 1000
ارسال شده در 3 مرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • آشنایی با انواع چربی های سالم
  • چه چیزی باعث میشود که یک تومور خوش خیم شود؟
  • با این 8 خوراکی بینایی تان را تضمین کنید
  • علت اصلی و ریشه ای بروز چاقی چیست؟
  • چک لیستی برای بررسی کم کار تیروئید
  • خوردنیهای زیبا کننده و مغذی
  • روش های مختلف برای تشخیص سرطان پروستات
  • سینوزیت و راهکارهای موثر درمانی آن
  • محبوبترین ها

  • پیشگیری از بیماری آسم در دانش آموزان
  • مصرف تنقلات و خوراکی‌ قبل از غذا ممنوع
  • عفونت پارونیشیای – حاد – علائم و درمان
  • درمان کبد چرب با خوردن این ترکیب پیش از صبحانه
  • این بیماری ها با سکسه آلارم میدهند!
  • هر انچه باید درباره بيماري كلوئيد بدانید
  • سکته مغزی با این نشانه
  • پیشگیری از ایجاد چربی در کبد
  • رپورتاژ

  • پوستی به لطافت و درخشندگی ابریشم
  • مرکز فروش محصولات درمان زخم،دیابت و سوختگی
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر نوروزعلی
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • اصلاح ناهنجاری های دندانی با ارتودنسی
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x