ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه

کهیر علائم آسم شروع حملات آسم سرفه و خس خس سیمنه جوش تهوع التهاب گلو و در نهایت آنافیلاکسی اسهال و استفراغ ابتلا به آسم

بهتر است افراد مبتلا به آسم با عوارض برخی خوردنی ها  ناشی از این بیماری آشنا شوند و مراقب خطرات آن ها برای سلامتی شان باشند چون در صورت استفاده از آن ها ممکن است بیماری شان شدت پیدا کند و کارشان به بیمارستان بکشد با برخی از این مواد خوراکی مضر آشنا شوید

اگرچه قرار نیست با خوردن برخی از غذاهای خاص در صورت ابتلا به آسم، این بیماری بهبود یابد، اما شما می توانید با اجتناب از مصرف برخی اقلام غذایی حملات آسم را در خود کنترل و از آنها پیشگیری کنید.

واکنش های غذایی در افراد مختلف مبتلا به آسم متفاوت است اما به عنوان یک اصل کلی بهتر است این بیماران برای کنترل علائم از مصرف خوراکی های زیر اجتناب کنند:

میوه های خشک: بسیاری از میوه های خشک شده شامل سولفیت هستند؛ یک ماده نگهدارند برای دراز کردن طول عمر مفید مواد غذایی و یکی از بدترین افزودنی ها برای شعله ور شدن علائم آسم. دقت به برچسب مواد غذایی در بیماران مبتلا به آسم و اجتناب از خرید محصولاتی که روی آنها نوشته شده: حاوی پتاسیم بیسولفیت و سولفیت سدیم، ضرورت دارد.

میگوی آماده یا منجمد: افزودنی هایی مانند سدیم بی ‌فسفات، پتاسیم بی ‌فسفات، سدیم متا بی ‌فسفات، پتاسیم متا بی ‌فسفات و سدیم سولفیت معمولا در غذاهای فن آوری شده یا آماده به کار می ‌روند و مصرف آنها در مبتلایان به آسم همراه با علائمی مانند کهیر, جوش, تهوع, اسهال و استفراغ, سرفه و خس خس سیمنه, التهاب گلو و در نهایت آنافیلاکسی می شود.

ترشی: غذاهای شور نیز با سولفیت به عنوان یک ماده نگهدارنده ترکیب شده اند و از مصرف آنها نیز باید اجتناب شود. افراد مبتلا به آسم همچنین باید از مصرف زیاد نمک بپرهیزند. پژوهش‌ها نشان داده است که بین وخیم شدن آسم و مصرف زیاد نمک ارتباطی وجود دارد.

سیب زمینی بسته بندی شده: یک مطالعه بین المللی در بریتانیا روی دو میلیون کودک، ارتباط بین مصرف غذاهای سریع و خطر ابتلا به آسم را نشان داده است. مصرف سه وعده یا بیشتر فست فودها در هفته خطر ابتلا به آسم را در کودکان و نوجوانان 309 درصد افزایش می دهد. محققان تصور می کنند که دلیل این امر با سطح بالای چربی های اشباع شده در این غذاها ارتباط دارد و منجر به ضعف سیستم ایمنی بدن و شروع حملات آسم می شود.

غذاهای آلرژی زا: در صورتی که مبتلا به آسم آلرژیک هستید، غذاهای آلرژی زا را حذف کنید. تنها چهار درصد بالغین مبتلا به آسم، حساسیت غذایی دارند. غذاهایی که بطور معمول باید حذف شوند عبارتند از : شیر، تخم مرغ، غذاهای دریایی، ماهی، بادام زمینی.

الکل: انواع الکل نیز حاوی سولفیت است و تحقیقات نشان می دهد که علاوه بر این، هیستامین موجود در این نوشیدنی ها منجر به آبریزش از چشم، عطسه و خس خس سینه در مبتلایان به آسم می شود.

منبع:https://healthguides.healthgrades.com

آوای سلامت

5 1000
ارسال شده در 3 مرداد 1395 توسط با موضوع بیماری ها

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x