stress-virus-1

با گرمای هوا میکروب ها و ویروس های زیادی به بدن بیماران هجوم میبرند برای پیشگیری از ابتلا به عارضه های مختلف ناشی از گرمای هوا چه کارهایی لازم است انجام دهیم بهترین راه حل های موثر در این زمینه کدامند پیشنهادات پزشکی در این باره را در ادامه مطلب برایتان آورده ایم

رئیس انجمن متخصصان داخلی ایران گفت: با افزایش گرما غذاها زودتر فاسد شده و عفونی می شوند در نتیجه با مصرف آنها، ویروس و باکتری وارد بدن شده و فرد را دچار اسهال و استفراغ می‌کند.

،ایرج خسرونیا، در رابطه با شیوع بیماری‌های گوارشی در فصل گرما گفت: به دلیل گرم شدن شدید هوا مواد غذایی ممکن است آلوده شده، میکروب و باکتری در آنها رشد کند، در حالی که در هوای سرد معمولاً مواد غذایی خارج از یخچال دیرتر خراب می‌شوند و غیرمصرفی می‌شوند.

وی ادامه داد: هوای گرم، مواد غذایی را زودتر فاسد می‌کند، به خصوص مواد غذایی سرخ‌شدنی مثل گوشت چرخ‌کرده یا برخی غذاها مثل خامه و ماهی. زمانی که به مدت طولانی در فضا بمانند، عفونی می‌شوند و این ویروس و باکتری وارد بدن شده و فرد را دچار اسهال و استفراغ می‌کند.

خسرونیا گفت: بنابراین برای جلوگیری از ابتلا به این ویروس‌ها، قبل از خوردن غذا باید دست‌ها به طور کامل شستشو داده شوند، غذاها بیرون از یخچال‌ها نمانند و از مصرف غذاهایی مثل کنسروهای مانده و تاریخ مصرف گذشته خودداری شود.

رئیس انجمن متخصصان داخلی ایران ادامه داد: به دلیل گرمای هوا، مصرف آب بیشتر می‌شود که اگر از بهداشت آن مطمئن نباشیم یا آلوده باشد، باعث اسهال و استفراغ شده و و این ویروس و میکروب‌ها به سوءهاضمه و بیماری‌های گوارشی منجر می‌شود.

وی افزود: تا زمانی که حال فرد خوب نشده، از خوردن برخی چیزها مثل آب قند، نعناع و شربت باید خودداری شود و در صورت مصرف، از ترکیبات الکترولیز که در داروخانه‌ها موجود است استفاده کنند.

رئیس انجمن متخصصان داخلی ایران افزود: غذاهای سرخ‌کردنی،‌چرب و سنگین در این مدت مصرف نشود و فرد در هوای خنک استراحت کند، همچنین اگر بیش از 5 بار در طول روز دچار اسهال و استفراغ شد حتماً به پزشک مراجعه کند.
فارس

ارسال شده در 3 مرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • املت با جعفری و پنیر پیتزا
  • پیامدهای روانی لاغر یا چاق شدن
  • دانشمندان روسي، مدعي توليد واكسن ايدز شدند
  • پیامدهای درون گرا بودن در دوران کودکی
  • آنچه باید درباره التهاب تاندون بدانیم
  • همه چیز درمورد فواید خوردن پسته برای دختران
  • فناوری جدید مخصوص اسپرم
  • فریدون آسرایی سرطان حنجره ندارد
  • راه های ساده برای داشتن زندگی شاد
  • با 5 علامت کفایت شیر مادر آشنا شوید
  • کاکائو، راز سلامت قلب در بیماران کلیوی
  • با این روش های تربیتی خردسالان آشنا شوید
  • عکس جدیدترین مدل لباس های پزشکان
  • روشی متفاوت برای پاک کردن جای سوختگی
  • وزن کم کردن نیز اصول خود را دارد
  • محبوبترین ها

  • با ایستادن طولانی خوش اندام خواهید شد!
  • خوردنی های موثر برای کنترل سطح گرسنگی
  • نیاز به انرژی در دوران شیردهی
  • چرا بدون علت وزنمان زیاد می شود؟
  • روش تهیه اکسیر جوانی
  • هرگز از محصولات ترا ریخته استفاده نکنید
  • مراقبت از سلول های مغزی
  • کدام روغن- چه مقدار -برای کجا مفید است؟
  • چک لیستی برای فواید گزنه
  • ابهاماتی درباره ی خوردن میوه و سبزیجات لکه دار
  • در مورد ویتامین B15 چه می دانید
  • با اضافه کردن انار به بستنی تان معجزه کنید
  • صبحانه ی سالم می تواند شما را لاغر کند
  • فشار خون و این راهکارهای تغذیه ای
  • استفاده بیش از حد از نمک چرت های نیمروزی را طولانی تر میکند
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است