image_13950504952118

می خواهیم شما را تشویق به خوردن برخی از مفیدترین آجیل ها اشاره کنیم این دسته از دانه های روغنی تاثیرات مختلفی می توانند بر سلامتی بدنمان بگذارند پیشنهاد می کنیم با خواص درمانی هریک آشنا شوید

بر اساس شواهد پژوهش ها، آجیل و انواع آن یک انتخاب سالم برای حفظ سلامت است و بسیاری از مطالعات بالینی جدید نشان می دهند که اضافه کردن روزانه 30 گرم آجیل به رژیم غذایی خطر ابتلا به بیماری های قلبی را تا 30 درصد کاهش می دهد.

،بهترین گزینه های آجیل که ارتقا دهنده سلامت قلب هستند، از این قرارند:

بادام؛ کاهش دهنده کلسترول و چربی بدن: اضافه کردن بادام به رژیم غذایی منجر به کاهش سطوح کلسترول ال دی ال یا کلسترول بد می شود و از تشکیل پلاک در عروق و خطر ابتلا به حمله قلبی تا حد بسیار زیادی جلوگیری می کند. مطالعات بالینی نشان می دهد که مصرف بادام همچنین خطر ابتلا به مقاومت به انسولین و دیابت را نیز کاهش می دهد و منجر به بهبود حساسیت به انسولین می شود. علاوه بر این، مصرف بادام راهی برای کاهش وزن است. در یک مطالعه نشان داده شد که اضافه کردن 84 گرم یا حدود سه اونس بادام روزانه به رژیم غذایی، منجر به کاهش 14 درصدی دور کمر می شود و از چاقی شکمی نیز می کاهد. بین مصرف بادام و کاهش التهاب بدن نیز رابطه مستقیم وجود دارد.

پسته؛ کمک به کاهش فشار خون: اضافه کردن این آجیل به رژیم غذایی دارای مزایای بالقوه برای قلب است. در افراد مبتلا به دیابت، مصرف پسته باعث کاهش کلسترول تام و کلسترول ال دی ال یعنی دو فاکتور خطر ابتلا به بیماری های قلبی می شود. مصرف روزانه 6 تا 10 گرم پسته با بهبود سرعت پاسخ قلب به استرس، کاهش فشار خون، و بهبود عملکرد قلب می شود.

گردو؛ کمک به حفظ سلامت عروق: گردو حاوی غلظت بالایی از چربی های سالم است و 47 درصد آن از اسیدهای چرب اشباع نشده تشکیل شده است. یک نوع اسید چرب اشباع نشده در گردو یعنی اسید آلفا لینولئیک به عنوان یک عامل ضد التهابی عمل می کند و نشان داده شده که منجر به کاهش تجمع پلاک در عروق کرونر می شود. خوردن مغز گردو همچنین باعث بهبود سطح کلسترول و عملکرد شریان های کوچک و عروق در بدن می شود. افرادی که روزانه 43 گرم گردو مصرف می کنند، شاهد کاهش میزان کلسترول تام و ال دی ال هستند. علاوه بر این، مصرف گردو سطح آپولیپوپروتئینBکه یک عامل ژنتیکی قوی برای ابتلا به بیماری عروق کرونر است را کاهش می دهد.

حقایقی درباره بادام زمینی: بسیاری از مطالعات حاکی از آنند که مصرف بادام زمینی خطر ابتلا به بیماری های قلبی را تا 34 درصد کاهش می دهد. خوردن روزانه 28 گرم از این آجیل در مبتلایان به دیابت، و یا 16 گرم کره بادام زمینی برای 5 بار در هفته، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را تا 44 درصد کاهش می دهد. بسیاری از مردم به نوع خاصی آجیل حساسیت دارند به ویژه بادام زمینی. هنگامی که حساسیت شخصی به آجیل خاصی مشخص شد، باید درباره مصرف آن دقت بیشتری کنند.

منبع:everydayhealth

آوای سلامت

 

ارسال شده در 4 مرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • رسیدگی به ذهن کودک با تغذیه
  • کوتاه کردن موهای نوزاد چگونه باید باشد
  • اختلال در کارکرد تیروئید بر روابط زناشویی چه اثراتی می گذارد؟
  • جدیدترین داروی درمان آلزایمر برای نخستین بار در ایران تولید شد
  • آگاهی از عوامل خطرزای بیماری های قلبی
  • جا خشک کردن سنجاق درون بینی
  • 96درصد داروهاي كشور توليد داخل است
  • انواع تیک حرکتی و عصبی و ویژگیهای هر کدام
  • توصیه های غذایی در دوران شیردهی
  • 8 شیوه برای پیشگیری افسردگی در بیماران روماتیسمی
  • آرام بخش الکتریکی در چه مواردی استفاده می شود؟
  • راه حل طبیعی برای درمان یبوست
  • کالری و ارزش تغذیه ای بادام زمینی
  • لطفا ترشی خوردن را ترک کنید
  • کدام دودها برای بدن خوبند؟
  • محبوبترین ها

  • کدام ظرف غذاخوری را استفاده کنیم
  • اگر حواستان سرجایش نیست….
  • بهداشتکاران چگونه افرادی هستند
  • پای نصیحت های این کارآفرین بریتانیایی
  • یادگیری مهارت در کمترین زمان
  • توصیه های ساده و سودمند برای خوب خوابیدن
  • ورود تلفن همراه به رختخواب ممنوع
  • ممنوعیت تردد سنین پایین و سالمندان در این روزها
  • 8 چیزی که در مورد مغزتان نمی دانید
  • سندرم خطرناک و نادر در دستان این پسر
  • بیهوش شدن و این نکات مهم
  • شفافیت بیشتر وسایل آشپزخانه با این روش
  • موارد مهم درمورد دگزامتازون
  • بهترین شرایط یک چرت دلچسب
  • تاثیر عطر ها و استعمال آنها بر روحیات
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است