924808_529

مصرف غذاهای تند می تواند در زندگی تان درگرگونی و تغییرات مثبتی ایجاد کند و از لحاظ جسمی و روحی بر شادابی و سلامتی تان تاثیرگذار باشد و شما را از مرگ زودرس نجات دهد سعی کنید از غذاهای تند و ادویه جات تند در خوراکی هایتان بیشتر استفاده کنید

بر طبق یک پژوهش جدید مصرف همیشگی غذاهای تند رابطه‌ی معکوسی با مرگ زودرس و برخی علتهایی که منجر به مرگ افراد می‌شوند دارد.

اگر شما هم از عاشقان غذاهای تند هستید، این خبر، روز شما را می‌سازد. اخیرا مطالعه‌ای در BMJ، یکی از قدیمی‌ترین مجلات پزشکی جهان منتشر شده است، که بیان می‌کند خوردن خوراکی‌های تند می‌تواند به شما کمک کند تا زندگی طولانی‌تری داشته باشید.

محققانی که این پژوهش را انجام می‌دادند یک گروه حدودا ۵۰۰،۰۰۰ نفری از بزرگسالان چینی را از ۲۰۰۴ و ۲۰۰۸ تحلیل کرده‌اند و سپس تا ۷ سال بعد یعنی ۲۰۱۵ تحلیل خود را پی‌گیری کردند. البته بسیاری عوامل، نظیر مصرف الکل، فعالیت بدنی، مصرف میوه‌ها، و سبزیجات تازه در نظر گرفته شدند، اما نتیجه‌ی کلی این بود افرادی که غذاهای تند می‌خورند با کاهش خطر مرگ روبه‌رو هستند.

در متن رسمی این پژوهش آمده است، “در این مطالعه‌ی آینده‌نگر بزرگ، مصرف همیشگی غذاهای تند رابطه‌ی معکوسی با مجموع و بعضی از علت‌های خاص مرگ – مستقل از سایر عوامل ریسک مرگ- داشت.” به عبارت دیگر، در مجموع غذاهای تند روی زندگی بهتر این افراد تاثیر زیادی داشت. به طور خاص نیز، “در مقایسه با شرکت‌کنندگان(آزمون‌شوندگان) که کم‌تر از یک بار در هفته خوراکی‌های تند می‌خوردند، افرادی که بیش از شش یا هفت بار در هفته غذاهای تند مصرف می‌کردند کاهش نسبی ۱۴ درصدی خطر مرگ و میر را نشان دادند.

چنانچه شما می‌خواهید از تمام مزایای خوراکی‌های تند بهره‌مند شوید بهتر است خوراکی‌های تازه نظیر، فلفل تازه را به جای محصولات غیرتازه مثل انواع سس‌های تند یا فلفل خشک‌ انتخاب کنید.

این پژوهش می‌افزاید، فلفل قرمز تازه منبع غنی مواد فعال‌کننده‌ی زیستی شامل کپسایسین، ویتامین C ، و دیگر مواد مغذی مانند ویتامین A ،K، و ۶ B، و پتاسیم است.

اکنون ما می‌دانیم خوراکی‌های تند باعث افزایش سوخت و ساز بدن می‌شوند و می‌توانند در کاهش وزن به ما کمک‌کنند. بنابراین این خبر یک ولع بیشتری برای مصرف خوراکی‌های سالم تند نظیر سالاد سیب‌زمینی تند و مرغ تند به ما می‌دهد

وب‌سایت بازده:

ارسال شده در 5 مرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • تکنیک الکساندر و رفع درد مزمن گردن
  • کسانیکه سحری را آخر شب میخورند و میخوابند بخوانند
  • تفاوت ها و شباهت های میان آلزایمر با فراموشی در سالمندان
  • دیابت تهدیدی برای همه رده های سنی
  • روابط صمیمانه و عاطفی و میزان ابتلا به افسردگی
  • با این تمرینات ذهن خود را فعال کنید
  • رفتارهای یک مرد نمونه
  • کنترل قندخون با صبحانه پرانرژی وشام کم انرژی
  • حشره کش ها بلای جان اطفال هستند!
  • فریاد کشیدن سر بچه درست نیست
  • بیماران دیابتی و آموزش مسافرت برای این اشخاص
  • ازدواج و باید و نباید های آن برای بیماران اسكیزوفرنی
  • بهترین زمان برای خوردن شام و صبحانه
  • اطلاعات کامل درباره فواید اهدای خون
  • 7 میوه پاییزی با خواص شگفت انگیز
  • محبوبترین ها

  • جایگزین کردن میوه با کرم ضد آفتاب
  • مقایسه خاصیت میوه و آبمیوه
  • تا جایی که میتوانید زیتون میل کنید
  • مزایای پوست سیب زمینی را می دانید؟
  • اطلاعاتی جامع در رابطه با انگور و خواص آن
  • عکس های از خرمالو و خواص آن
  • برای خانمهای حامله به چه دلیل خوردن موز بسیار توصیه می شود؟
  • اهمیت استفاده از میوه آبدار
  • فلفل و مبارزه با سرطان
  • اهمیت مصرف طالبی در این فصل
  • فواید خوردن چای سبز
  • آشنایی با ضد التهاب های ساده
  • پوستی درخشان با گلابی
  • تجربه لاغری و تناسب اندام با این میوه های چربی سوز
  • با خواص شاه تره آشنا شویم
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است