آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین

طرز تهیه ساندویچ ایتالیایی ساندویچ ایتالیایی برای اطفال ساندویچ ایتالیایی روش تهیه ساندویچ ایتالیایی چیز کیک یخچالی با بیسکویت. طرز تهیه چیزککیک یخچالی آموزش کامل طرز تهیه ته چین مرغ

اگر تمایل دارید ساندویچی مغذی برای فرزندتان تهیه کنید و به عنوان عصرانه برای وی آماده کنید می توانید با روش تهیه این ساندویچ سرد آشنا شوید با ما در ادامه مطلب همراه باشید تا بتوانید این ساندویچ سالم و مناسب برای خردسالان را آماده کنید

 این ساندویچ ایتالیایی اسنکی خوشمزه، مناسب کودکان است. اگر نمی‌خواهید آن را فورا سرو کنید، با فویل بسته بندی کنید و در یخچال بگذارید.

مواد لازم:

  • ۱ قاشق غذاخوری  پوره گوجه فرنگی
  • تعداد کمی  ریحان تازه خرد شده
  • ۱ حبه سیر  کوچک خرد شده
  • ۴ تکه نان  تست
  • ۱ تکه  موتزارلا ورقه شده
  • ۴ برش نازک  ژامبون
  • نمک و فلفل سیاه
  • ۱ عدد   تخم مرغ بزرگ زده شده
  • ۴ قاشق غذاخوری  شیر
  • روغن زیتون
  • کره

طرز تهیه:

۱. پوره گوجه فرنگی و ریحان خرد شده را با هم مخلوط کنید و آن را بر تکه‌های نان بمالید.

۲. روی آن موتزارلا و ژامبون را قرار دهید. فقط از هر طرف کمی فضای خالی بگذارید تا هنگام آب شدن بیرون نریزد. کمی نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید.

۳. روی هر تکه را با تکه نان دیگری بپوشانید و فشار دهید.

۴. تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و ساندویچ را در آن فرو برید طوری که همه جای آن را بپوشاند.

۵. ماهی تابه‌ای بردارید و کمی روغن زیتون و کره به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت متوسط گرم شود. پس از آن که روغن خوب داغ شد، ساندویچ‌ها را در آن سرخ کنید و هنگامی که رنگ آن کمی قهوه‌ای شد، از روی گاز بردارید.

۶. آن را تا زمانی که گرم است سرو کنید یا با فویل یپوشانید و در یخچال نگه دارید.

وب‌سایت نی‌نی بان:

5 1000
ارسال شده در 5 مرداد 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • افتادگی سینه‌ ها به دلیل این عادات روزمره بوجود می آید
  • داروهاي فشارخون مفيد هستند
  • نحوه ایستادن و نشستن صحیح برای داشتن اندام متناسب
  • تخریب سیستم ایمنی در بدن با استرس
  • فضله پرندگان پرفایده تر از بوتاکس برای پوست!
  • با خوردن خوراک مرغ در فصل سرما بدن خود را ضد عفونی کنید
  • روشی منحصربفرد برای از بین بردن درد آمپول + تصاویر
  • ورزش و بالا بردن هوش
  • محبوبترین ها

  • 6 نکته طلایی برای کاهش وزن همراه با حفظ تناسب اندام
  • موز و فواید آن برای ورزشکاران
  • دردهای مختلف در بدن حین ورزش کردن
  • روشهای سیستم تمرینی مختصر و پر فشار (Gordo n LaVelle’s)
  • ورزشهای آبی پرطرفدار کدامند؟
  • کدام ورزش ها عمر شما را طولانی میکند؟
  • بهترین شیوه برای فراگیری شنا چیست
  • بهترین رژیم غذایی برای آمادگی قبل از مسابقات ورزشی
  • رپورتاژ

  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • خدمات دندانپزشکی پیشرفته توسط دکتر فرهت مجید فر
  • تغذیه و تناسب اندام در کلینیک ایران نوین
  • جراحی های زیبایی و ترمیمی دکتر بهجو
  • کلینیک آندوسکوپی وکولونسکوپی دکتر فرزاد فرامرزی
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x