مصرف نمک مصرف سدیم غذاهای فرآوری شده غذاهای بسته بندی شده علم تغذیه

سدیم یک پودر کریستالی سفید بدون بو  است و به راحتی در آب حل می شود. این ویژگی مفید آن باعث شده که از آن استفاده های زیادی شود
آیا میدانستید بیشترین میزان سدیمی که در برنامه غذایی اکثر افراد وجود دارد از غذاهای فرآوری شده می آید؟ تنها نمکدان نیست که میزان مصرف سدیم را بالا میبرد. غذاهای بسته بندی شده ای مانند نان، مرغ آماده، پیتزا، سوپ و ساندویچ میتوانند سرشار از سدیم باشند. عادت کنید همیشه اطلاعات تغذیه ای روی بسته های غذایی را مطالعه کنید، غذاهای دارای 140 میلی گرم سدیم یا کمتر به طور کلی کم سدیم حساب میشوند. پس در صورت امکان از غذاهایی که این استاندارد را دارند استفاده کنید.
دکتر کرمانی

ارسال شده در 6 مرداد 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • کاهش وزن و تناسب اندام تازه مادرها
  • با روغن هسته انگور زیبا شوید
  • مصرف کافئین برای کودکان اکیدا ممنوع!
  • کلسترول موجود در بدن انسان چه میزان است؟
  • اگر شادی را جستجو می کنید
  • برعکس کردن سیمکش از بالا
  • درباره انواع پولیپ ها و درمان آنها بیشتر بدانید
  • دارویی جدید برای آلزایمر
  • محبوبترین ها

  • اكستازي راهگشاي ميكروبها به بدن است
  • ساخت ترکیب جدید داروهای ضد التهابی با بازده 100 درصد
  • چه زمانی قرص آهن بخوریم که بیشتر جذب شود
  • تعیین اعتبار دارو از طریق تلفن همراه
  • مسمومیت بر اثر آمپول خطرناک تر از قرص و شربت است
  • چرا قرص برای تنظیم فشار چشم تجویز می شود؟
  • این داروها میتواند باعث چاقی شما شوند
  • هشدار در مورد داروهاي سرماخوردگي در كودكان
  • رپورتاژ

  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    لاغر شو
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است