مصرف نمک مصرف سدیم غذاهای فرآوری شده غذاهای بسته بندی شده علم تغذیه

سدیم یک پودر کریستالی سفید بدون بو  است و به راحتی در آب حل می شود. این ویژگی مفید آن باعث شده که از آن استفاده های زیادی شود
آیا میدانستید بیشترین میزان سدیمی که در برنامه غذایی اکثر افراد وجود دارد از غذاهای فرآوری شده می آید؟ تنها نمکدان نیست که میزان مصرف سدیم را بالا میبرد. غذاهای بسته بندی شده ای مانند نان، مرغ آماده، پیتزا، سوپ و ساندویچ میتوانند سرشار از سدیم باشند. عادت کنید همیشه اطلاعات تغذیه ای روی بسته های غذایی را مطالعه کنید، غذاهای دارای 140 میلی گرم سدیم یا کمتر به طور کلی کم سدیم حساب میشوند. پس در صورت امکان از غذاهایی که این استاندارد را دارند استفاده کنید.
دکتر کرمانی

ارسال شده در 6 مرداد 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • پیامدهای تنبیه در سنین بالا
  • کارتون ترسناک دیدن و مضرات آن
  • نشانه های شایع مبتلا به سندرم نفروتیک کلیه
  • عوارض غذاهای نمکی
  • آسیب افسردگی والدین روی اشتهای فرزندان
  • احساس بدون ادراک
  • روغن سویا و این آسیب های مختلف
  • تاثیرات همدلی بر شانس
  • محبوبترین ها

  • آخرو عاقبت این جور زندگی ها
  • با رعایت این نکات تغذیه ای افسرده نخواهید شد
  • چرا گاهی اوقات حواس پرت می شویم
  • آسیب های خشونت در میان زن و شوهرها
  • درمان و رفع افسردگی های شدید با نرم افزار جدید
  • اهمیت حفظ حریم همسر
  • همه چیز درمورد خیال پردازی کودکان
  • افسردگی بلای جان افراد چاق
  • رپورتاژ

  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • الو دکتر

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است