کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
index
بستنی خوردن می تواند سلامتی اطفال را در معرض خطر قرار دهد و موجب بروز اضافه وزن در بدن آن ها شوند اطفالی که بستنی زیاد می خورند در آینده دچار امراض قندی خواهند شد پس بهتر است والدین بیشتر مراقب تغذیه آن ها باشند

یک متخصص تغذیه با توجه به مضرات بستنی برای سلامت کودکان، از والدین خواست تا ذائقه کودکانشان را به بستنی عادت ندهند.

بهشته النگ با بیان اینکه بستنی به دلیل محتوای قند و نشاسته‌ای که دارد برای سلامت انسان مضر است افزود:خوردن زیاد بستنی می‌تواند در کودکان علاوه بر چاقی، زمینه ساز بیماری دیابت شود.

وی گفت:در همین راستا با توجه به علاقه شدید کودکان به خوردن بستنی توصیه می‌شود والدین ذائقه آنها را به بستنی عادت ندهند، زیرا احتمال ابتلا به دیابت در این کودکان افزایش می‌یابد.

النگ گفت:کودکان می‌توانند یک بار در هفته بستنی بخورند و مصرف بیش از این مقدار توصیه نمی‌شود.برخی برای وزن گیری کودکان از بستنی استفاده می‌کنند برای این کار والدین می‌توانند روزانه چند قاشق بستنی را بعد از غذا به کودک بدهند.

وی با بیان اینکه بستنی باید در میان وعده‌ها صرف شود، گفت: با توجه به اینکه سردی بیش از حد برای دستگاه گوارش مناسب نیست توصیه می‌شود که بستنی را بعد از خارج کردن از فریزر مدتی در هوای بیرون نگه دارند تا از سردی آن قدری کاسته شود و وقتی بستنی قدری آب شد، آن را میل کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛
5 1000
ارسال شده در 7 مرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه
پيلتن شاپ

پیشنهاد سردبیر

  • با این اشتباهات رایج غذایی به استخوان هایتان آسیب نزنید
  • بی ضرر ترین جایگزین های چیپس
  • حفظ سلامتی با مصرف غذاهای فلفل دار
  • شناخت تیپ های شخصیتی عاملی برای بهبود زندگی زوجین
  • میزان اهمیت آی کیو و ای کیو
  • بررسی کالری و ارزش تغذیه ای کدو تنبل
  • مزایای مصرف بادام زمینی در وعده های غذایی
  • به چه دلایلی باید هر روز مرغ را در برنامه غذایی خود داشته باشیم؟
  • محبوبترین ها

  • پس از جراحی سرطان سینه چه بخوریم که عود نکند
  • بامیه،قند و چربی خون را کاهش می دهد
  • همراهی ماست با این مواد خوراکی
  • راه حلی طبیعی برای درمان بیماری زردی
  • پرخوری و ضربه به تندرستی
  • درمان کننده های طبیعی تیروئید
  • سلامت قلب با مصرف این میان وعده ها
  • دانه های گوجه فرنگی چه فایده هایی دارد؟
  • رپورتاژ

  • دکتر صابر گوگانی دندانپزشک زیبایی و ترمیمی
  • مصرف این غذاهای بد باعث لاغری شما می شود!
  • کبد چرب خود را با گیاه ماریتیغال درمان کنید
  • طرز تهیه اسموتی های خوشمزه و چربی سوز
  • اصلاح ناهنجاری های دندانی با ارتودنسی
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x