دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
tea-005
آیا شما مصرف کننده چای عطری هستید یا چای بدون عطر مصرف می کنید می خواهیم در مورد افزودنی ها و مواد شیمیایی که در چای های عطرآگین وجود دارند بیشتر بدانیم ایا استفاده از این نوع چای ها می تواند به سلامتی مان آسیب وارد کند

عضو هیأت رئیسه انجمن ارگانیک ایران با بیان اینکه تبلیغات در سال‌های گذشته انتظار مردم را نسبت به چای باکیفیت تغییر داده است، گفت: عطر زیاد چای نشان‌دهنده اسانس‌های شیمیایی، ضرر بیشتر و کیفیت پائین آن است.

زوبین امیری در مورد عوارض چای عطردار گفت: در نقاط مختلف دنیا چای عطری خیلی کم مصرف می‌شود؛ مردم جهان اغلب چای را بنابر ذائقه به طور خالص با اصالت‌های مختلف مثل چین، هندوستان، ویتنام، تایوان و غیره استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه نوع تبلیغات در سال‌های گذشته انتظار مردم نسبت به چای باکیفیت را تغییر داده است، افزود:تا دهه 60 هشتاد درصد چای‌های تولید شده به مصرف داخلی می‌رسید . در آن زمان 60 هزار تن چای در سال تولید می‌شد و امروز این رقم به 20 هزار تن رسیده است، در حالیکه در آن سال‌ها جمعیت ایران 30 میلیون نفر و در حال حاضر 80 میلیون است.

عضو هیأت رئیسه انجمن ارگانیک ایران ادامه داد: از سوی دیگر چای‌های بی‌کیفیت و عطردار وارد بازار شد که بر اساس تبلیغات فراوان انتظار مردم را نسبت به چای باکیفیت تغییر دادند و این تفکر که هر چه عطر چای بیشتر باشد بهتر است را به مردم القا کردند، در حالی‌که عطر زیاد چای نشان دهنده اسانس‌های شیمیایی و ضرر بیشتر و کیفیت پائین آن است.

امیری خاطر نشان کرد: ذائقه مردم از دهه 60 در مورد چای تغییر کرد و مردم آگاهی خود را به یک چای خوب از دست دادند و زمانی که به مدت زیاد آن را مصرف کردند آن را به عنوان چای خوب پذیرفتند.

فارس
5 1000
ارسال شده در 7 مرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • آیا مصرف پروبیوتیک شما بیش از حد است؟
  • عارضه ای جدید به نام صورت ماه شکل
  • چاقی مادران و تاثیرات منفی آن روی نوزاد
  • افراد مبتلا به بیماری های کبدی از مصرف شنبلیله پرهیز کنند
  • برای از بین بردن تعریق زیر بغل این مطلب را بخوانید
  • از بین رفتن حس چشایی با خمیر دندان
  • با دانستن اعداد قلبتان از بیماری های قلبی جلوگیری کنید
  • تاثیر استفاده نمک زیاد بر روی قسمت های مختلف بدن
  • محبوبترین ها

  • تنظیم نوسانات قند خون
  • نگاهی به سوسیس از دید طب سنتی
  • میز صبحانه به سبک سایر کشور ها
  • بهترین منابع برای جبران کمبود ویتامین ث
  • تغییر یافتن طعم آب و دلایل آن
  • اگر نگران چاقی هستید از این دسر ها استفاده کنید
  • ترشی خوردن و ارزش غذایی آن
  • راه حلی عملی برای درمان بی خوابی
  • رپورتاژ

  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • زیبایی در دندانپزشکی
  • دکتر نوروزعلی دندانپزشک زیبایی و ترمیمی
  • کرم های طبیعی و شگفت انگیز شرکت ایده آرای پیشگام
  • اصلاح طرح لبخند دکتر سعید هاشمی
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x