tea-005
آیا شما مصرف کننده چای عطری هستید یا چای بدون عطر مصرف می کنید می خواهیم در مورد افزودنی ها و مواد شیمیایی که در چای های عطرآگین وجود دارند بیشتر بدانیم ایا استفاده از این نوع چای ها می تواند به سلامتی مان آسیب وارد کند

عضو هیأت رئیسه انجمن ارگانیک ایران با بیان اینکه تبلیغات در سال‌های گذشته انتظار مردم را نسبت به چای باکیفیت تغییر داده است، گفت: عطر زیاد چای نشان‌دهنده اسانس‌های شیمیایی، ضرر بیشتر و کیفیت پائین آن است.

زوبین امیری در مورد عوارض چای عطردار گفت: در نقاط مختلف دنیا چای عطری خیلی کم مصرف می‌شود؛ مردم جهان اغلب چای را بنابر ذائقه به طور خالص با اصالت‌های مختلف مثل چین، هندوستان، ویتنام، تایوان و غیره استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه نوع تبلیغات در سال‌های گذشته انتظار مردم نسبت به چای باکیفیت را تغییر داده است، افزود:تا دهه 60 هشتاد درصد چای‌های تولید شده به مصرف داخلی می‌رسید . در آن زمان 60 هزار تن چای در سال تولید می‌شد و امروز این رقم به 20 هزار تن رسیده است، در حالیکه در آن سال‌ها جمعیت ایران 30 میلیون نفر و در حال حاضر 80 میلیون است.

عضو هیأت رئیسه انجمن ارگانیک ایران ادامه داد: از سوی دیگر چای‌های بی‌کیفیت و عطردار وارد بازار شد که بر اساس تبلیغات فراوان انتظار مردم را نسبت به چای باکیفیت تغییر دادند و این تفکر که هر چه عطر چای بیشتر باشد بهتر است را به مردم القا کردند، در حالی‌که عطر زیاد چای نشان دهنده اسانس‌های شیمیایی و ضرر بیشتر و کیفیت پائین آن است.

امیری خاطر نشان کرد: ذائقه مردم از دهه 60 در مورد چای تغییر کرد و مردم آگاهی خود را به یک چای خوب از دست دادند و زمانی که به مدت زیاد آن را مصرف کردند آن را به عنوان چای خوب پذیرفتند.

فارس

ارسال شده در 7 مرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • چگونه عملکرد عضلات را بهبود بخشیم؟
  • چه پیش غذا هایی بهترین و کدام بدترین است؟
  • همه عوارض استفاده از این قبیل شبکه ها
  • نوین ترین روش درمان واریس را حتما امتحان کنید
  • عیب و ایراد غذاهای لطیف با غیرلطیف در چیست
  • مقابله با سرطان را اینگونه بیاموزید
  • این نکات را در زمان پختن و کباب کردن غذا فراموش نکنید
  • دستور تهیه آش گزنه غذایی مفید برای چربی و فشار خون
  • تاریخچه ی مختصر طب سنتی در ایران
  • آخرین توصیه ها در ارتباط با غربالگری دیابت و قند خون
  • سرطان پروستات چه رابطه ای با سن دارد؟
  • در تابستان مواظب سلامت چشم‌ها و پوست اطرافش باشید
  • عکس هایی از میوه بلوط
  • بهبود علائم یائسگی با لاغر شدن
  • خوردنی های چرب برای کاهش چربی بدن
  • محبوبترین ها

  • ۳ دلیل عمده مصرف عسل در خانم ها
  • اضافه کردن نمک به غذای کودک ممنوع
  • نیاز به انرژی در دوران شیردهی
  • پسته را جایگزین میان وعده های مضر کنید
  • چرا باید سیب بخوریم ؟ + فواید
  • تناسب‌اندام و رژیمهای اشخاص معروف
  • معجزه خوردن 3 گردو در روز
  • موارد مهم درمورد محصولات پروبيوتيک/استفاده ماست پروبیوتیک برای این انسانها قدغن است
  • خوراکی های مفید برای کبد را بشناسیم
  • چگونه با خوردن بستنی باهوش شویم
  • حال خود را با باکتری های پروبیوتیک بهبود دهید
  • تغییر در عادات غذایی کاری درست است؟
  • بستنی جالبی که تاکنون نچشیده اید
  • تغذیه در این روزها
  • در آشپزخانه مواد غذایی را هم خانه تکانی کنید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است