دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال

گاسترونات بستنی منحصر به فرد بستنی گاسترونات بستنی جدید بستنی

این بستنی با تمام بستنی هایی که تاکنون میل کرده اید فرق دارد از مزه و طعم آن گرفته تا آب شدن در گرما ! دستور تهیه این بستنی هم متفاوت و منحصر به فرد است و با تعریف ها و تمجیدات فردی که آن را تولید کرده است بدون مواد افزودنی و بسیار لذیذ به شمار میرود

آیا جالب نخواهد بود اگر بتوانید در یک روز گرم تابستان از خوردن یک بستنی خوشمزه لذت ببرید و نگران آب شدنش و ریختن روی دست و لباستان نباشید؟ خبر خوش این است که به لطف بستنی «گاسترونات»، می توانید!

 به گزارش سرویس ترجمه شفقنا زندگی؛ راب کالینگتون بنیان گذار بستنی گاسترونات است. او 34 سال دارد و همیشه طرفدار پروپاقرص بستنی آسترونات بوده است، بستنی که در موزه های فضایی و فروشگاه های کمپینگ سراسر آمریکا به فروش می رسد و به روش خشک کردن منجمد شده است. بااینکه تأیید می کند مزه چندان خوبی ندارد چون با ارزان ترین مواد و گاهی اوقات مواد تشکیل دهنده مصنوعی تهیه شده است اما از کودکی عاشق خوردن این بستنی بود. مزیت بزرگ این بستنی بر خوشمزه ترین نمونه های سنتی اش این است که آب نمی شود، حتی در گرم ترین روزهای سال.
 با تغییر ذائقه کالینگتون در بزرگسالی او حالا غذاهای ارگانیک بدون هیچ نگه‌دارنده یا رنگ دهنده ای را ترجیح می دهد اما به دلیل علاقه ای که هنوز هم به بستنی کودکی اش دارد یک روز تصمیم گرفت که از مزه های مورد علاقه خودش در آن بستنی استفاده کند؛ بنابراین شغلش را رها کرد و سه سال و نیم با پیمودن بیش از 32000 کیلومتر و سفر به سراسر آمریکا، مکزیک و کانادا سعی کرد تا انواع متفاوت آن بستنی را بچشد.
 او حالا موفق به تولید بستنی گاسترونات شده است که با مواد فوق العاده ارگانیک تهیه شده است. این بستنی جدید برخلاف بستنی های معمولی دمایی مانند درجه حرارت محیط طبیعی یک اتاق دارد اما به محض اینکه یک گاز از آن بزنید در دهانتان جذب می شود و به همان شیرینی و خامه ای بودنی که همیشه از بستنی ها سراغ دارید تبدیل می شود.

کالینگتون می خواست برای راه اندازی فروشگاه خود 9500 دلار پول جمع کند اما حالا با کمک مردم بالغ بر 35 هزار دلار اعانه جمع آوری شده است و بستنی های او به صورت آنلاین در فروشگاه های منتخبی در بروکلین نیویورک به فروش می رسد. او که می خواهد در آینده ای نزدیک بستنی اش را در سطح بین المللی به فروش برساند می گوید وقتی امتحانش کنید از آن خوشتان خواهد آمد، بعد عاشقش می شوید و سپس معتادتان می کند!

گاسترونات بستنی منحصر به فرد بستنی گاسترونات بستنی جدید بستنی

  منبع: Odditycentral

انتهای پیام

5 1000
ارسال شده در 7 مرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x