دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ

gastronaut-ice-cream2-600x386

این بستنی با تمام بستنی هایی که تاکنون میل کرده اید فرق دارد از مزه و طعم آن گرفته تا آب شدن در گرما ! دستور تهیه این بستنی هم متفاوت و منحصر به فرد است و با تعریف ها و تمجیدات فردی که آن را تولید کرده است بدون مواد افزودنی و بسیار لذیذ به شمار میرود

آیا جالب نخواهد بود اگر بتوانید در یک روز گرم تابستان از خوردن یک بستنی خوشمزه لذت ببرید و نگران آب شدنش و ریختن روی دست و لباستان نباشید؟ خبر خوش این است که به لطف بستنی «گاسترونات»، می توانید!

 به گزارش سرویس ترجمه شفقنا زندگی؛ راب کالینگتون بنیان گذار بستنی گاسترونات است. او 34 سال دارد و همیشه طرفدار پروپاقرص بستنی آسترونات بوده است، بستنی که در موزه های فضایی و فروشگاه های کمپینگ سراسر آمریکا به فروش می رسد و به روش خشک کردن منجمد شده است. بااینکه تأیید می کند مزه چندان خوبی ندارد چون با ارزان ترین مواد و گاهی اوقات مواد تشکیل دهنده مصنوعی تهیه شده است اما از کودکی عاشق خوردن این بستنی بود. مزیت بزرگ این بستنی بر خوشمزه ترین نمونه های سنتی اش این است که آب نمی شود، حتی در گرم ترین روزهای سال.
 با تغییر ذائقه کالینگتون در بزرگسالی او حالا غذاهای ارگانیک بدون هیچ نگه‌دارنده یا رنگ دهنده ای را ترجیح می دهد اما به دلیل علاقه ای که هنوز هم به بستنی کودکی اش دارد یک روز تصمیم گرفت که از مزه های مورد علاقه خودش در آن بستنی استفاده کند؛ بنابراین شغلش را رها کرد و سه سال و نیم با پیمودن بیش از 32000 کیلومتر و سفر به سراسر آمریکا، مکزیک و کانادا سعی کرد تا انواع متفاوت آن بستنی را بچشد.
 او حالا موفق به تولید بستنی گاسترونات شده است که با مواد فوق العاده ارگانیک تهیه شده است. این بستنی جدید برخلاف بستنی های معمولی دمایی مانند درجه حرارت محیط طبیعی یک اتاق دارد اما به محض اینکه یک گاز از آن بزنید در دهانتان جذب می شود و به همان شیرینی و خامه ای بودنی که همیشه از بستنی ها سراغ دارید تبدیل می شود.

کالینگتون می خواست برای راه اندازی فروشگاه خود 9500 دلار پول جمع کند اما حالا با کمک مردم بالغ بر 35 هزار دلار اعانه جمع آوری شده است و بستنی های او به صورت آنلاین در فروشگاه های منتخبی در بروکلین نیویورک به فروش می رسد. او که می خواهد در آینده ای نزدیک بستنی اش را در سطح بین المللی به فروش برساند می گوید وقتی امتحانش کنید از آن خوشتان خواهد آمد، بعد عاشقش می شوید و سپس معتادتان می کند!

gastronaut-ice-cream3

  منبع: Odditycentral

انتهای پیام

5 1000
ارسال شده در 7 مرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه
سیب سرخ

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • سه درصد بازار دارويي كشور را گياهان دارويي تشكيل مي دهند
  • شکر پاره پرتقالی
  • معرفی جدیدترین فناوری جوانسازی صورت
  • مراقب عنکبوت موز کشنده باشید
  • آموزش درست کردن رنگ موی گیاهی-قهوه ای روشن
  • سیگار و تخریب پوست و مو
  • عواقب گفتن دروغ به بچه
  • مدت تمرین ورزشی سالمندان
  • محبوبترین ها

  • چگونه وودبال بازی کنیم؟
  • برای اینکه ورزشهای قدرتی مفیدتر باشند چکار باید انجام دهیم
  • چقدرپیاده روی کنیم تا اختلالات تنفسی بهبود یابد
  • اهمیت نفس کشیدن صحیح موقع ورزش
  • بررسی فواید ورزش کردن و نحوه انجام آن برای مبتلایان به ام اس
  • ۵ شیوه آسان برای درست کردن جلوبازوی بزرگ‌تر
  • نکات موثر برای برنامه ورزشی موثر و مفید
  • با روزی 60 دقیقه فعالیت وزن خود را کنترل کنید
  • رپورتاژ

  • آزمایش ژن‌های مرتبط با چاقی (بروز شده)
  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • مصرف این غذاهای بد باعث لاغری شما می شود!
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • فروشگاه تجهیزات پزشکی بازار طب
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x