gastronaut-ice-cream2-600x386

این بستنی با تمام بستنی هایی که تاکنون میل کرده اید فرق دارد از مزه و طعم آن گرفته تا آب شدن در گرما ! دستور تهیه این بستنی هم متفاوت و منحصر به فرد است و با تعریف ها و تمجیدات فردی که آن را تولید کرده است بدون مواد افزودنی و بسیار لذیذ به شمار میرود

آیا جالب نخواهد بود اگر بتوانید در یک روز گرم تابستان از خوردن یک بستنی خوشمزه لذت ببرید و نگران آب شدنش و ریختن روی دست و لباستان نباشید؟ خبر خوش این است که به لطف بستنی «گاسترونات»، می توانید!

 به گزارش سرویس ترجمه شفقنا زندگی؛ راب کالینگتون بنیان گذار بستنی گاسترونات است. او 34 سال دارد و همیشه طرفدار پروپاقرص بستنی آسترونات بوده است، بستنی که در موزه های فضایی و فروشگاه های کمپینگ سراسر آمریکا به فروش می رسد و به روش خشک کردن منجمد شده است. بااینکه تأیید می کند مزه چندان خوبی ندارد چون با ارزان ترین مواد و گاهی اوقات مواد تشکیل دهنده مصنوعی تهیه شده است اما از کودکی عاشق خوردن این بستنی بود. مزیت بزرگ این بستنی بر خوشمزه ترین نمونه های سنتی اش این است که آب نمی شود، حتی در گرم ترین روزهای سال.
 با تغییر ذائقه کالینگتون در بزرگسالی او حالا غذاهای ارگانیک بدون هیچ نگه‌دارنده یا رنگ دهنده ای را ترجیح می دهد اما به دلیل علاقه ای که هنوز هم به بستنی کودکی اش دارد یک روز تصمیم گرفت که از مزه های مورد علاقه خودش در آن بستنی استفاده کند؛ بنابراین شغلش را رها کرد و سه سال و نیم با پیمودن بیش از 32000 کیلومتر و سفر به سراسر آمریکا، مکزیک و کانادا سعی کرد تا انواع متفاوت آن بستنی را بچشد.
 او حالا موفق به تولید بستنی گاسترونات شده است که با مواد فوق العاده ارگانیک تهیه شده است. این بستنی جدید برخلاف بستنی های معمولی دمایی مانند درجه حرارت محیط طبیعی یک اتاق دارد اما به محض اینکه یک گاز از آن بزنید در دهانتان جذب می شود و به همان شیرینی و خامه ای بودنی که همیشه از بستنی ها سراغ دارید تبدیل می شود.

کالینگتون می خواست برای راه اندازی فروشگاه خود 9500 دلار پول جمع کند اما حالا با کمک مردم بالغ بر 35 هزار دلار اعانه جمع آوری شده است و بستنی های او به صورت آنلاین در فروشگاه های منتخبی در بروکلین نیویورک به فروش می رسد. او که می خواهد در آینده ای نزدیک بستنی اش را در سطح بین المللی به فروش برساند می گوید وقتی امتحانش کنید از آن خوشتان خواهد آمد، بعد عاشقش می شوید و سپس معتادتان می کند!

gastronaut-ice-cream3

  منبع: Odditycentral

انتهای پیام

ارسال شده در 7 مرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • اینگونه زعفران اصل را از بدل تشخیص دهید
  • تاثیرات مفید شنیدن موسیقی قبل از عمل
  • مرکزی برای کمک به افراد معتاد و بی سرپناه
  • باورهای نادرست درباره انواع غذاها
  • آیا واقعاً لازم است در مورد خوردن بیش از حد میوه، نگران باشید
  • برای اینکه مردم زیاد دوستمان داشته باشند اینگونه باشیم
  • چگونه پاکدامنی ام را حفظ کنم
  • آشنایی با مرغوب ترین خرمای دنیا، پیارم
  • چگونه با روش های خانگی وز کردگی موهای مجعد را از بین ببریم؟
  • در مورد کربوهیدراتها اطلاعات خود را افزایش دهید
  • تشدید پدیده خودکشی به دنبال استفاده از شبکه های اجتماعی
  • اگر احساس افسردگی می کنید ویتامین D مصرف کنید
  • نشانه ها و درمان رابدومیولیز
  • پیامدهای ابتلا به پسوریازیس
  • چطوری موبایل تبدیل به یک حسگر مادون قرمز میشود
  • محبوبترین ها

  • ارتباط مستقیم بین ساعات کار طولانی و استفاده از الکل
  • جراحی باز قلب ممکن است با آلودگی دستگاه ها همراه باشد
  • سرطان مقعد و اطلاعاتی پیرامون آن
  • موتور قلب مصنوعی بسیار کوچک ساخته شد
  • شناخت درمان های تپش قلب
  • بیماری خطرناک و پرهزینه کبدی
  • توصیه ارتوپدین درباره خریدن کیف استاندارد زنانه
  • خطر غرق شدن اولیه و ثانویه کودکان
  • کودکی که، مورد بی توجهی و سوء استفاده جسمانی قرار بگیرد.
  • 10 ساعت پس از لاک زدن در بدن ما چه رخ میدهد؟
  • کاهش دهنده های خانگی برای فشارخون
  • پیشگیری از بروز مشکلات روده با نور خورشید
  • علائم مهم برای مرگ مغزی
  • رفع مشکلات گوارشی با معجون عسل و آب
  • اضافه کردن به طول عمر با یک نوع اسید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است