ChewingGum جویدن آدامس و برطرف کردن مشکلات مغزی

آیا میدانستید با جویدن آدامس از تمامی مشکلات مغزی و ذهنی در امان خواهید ماند؟یکی از این مشکلات پارکینسون به شمار میرود همچنین جویدن آدامس می تواند موجب ازبین رفتن باکتری های دهان شود

 زمان های زیادی پیش می آید که آهنگ یا فکر خاصی در ذهن انسان تکرار می شود و خلاصی از آن به سختی صورت می گیرد؛ اما اکنون محققان دریافته اند که جویدن آدامس می تواند راه حل ساده ای برای این معضل باشد.

هم چنین پژوهشگران دانشگاه ریدینگ انگلیس در یافته اند که آدامس می تواند برای جلوگیری از عود خاطرات آزار دهنده در مغز مورد استفاده قرار بگیرد.

جویدن آدامس خاصیت های فراوانی از لحاظ روان شناسی دارد

شاید بارها و بارها دیده اید که افراد هنگام استرس از جویدن آدامس بهره می برند، این یک تلقین بی اساس نیست، تحقیقات نشان داده که جویدن آدامس واقعا برای تمرکز فکر و کاهش استرس موثر است. بهبود حافظه علمی و افزایش توان یادگیری کوتاه مدت و بلند مدت از دیگر مزایای جویدن آدامس بیان شده است، به طوری که برخی محققان اعلام کرده اند که جویدن آدامس بخش جلوی شبکه ی کورتکس مغزی را فعال تر کرده و موجب پردازش بهتر اطلاعات مغز انسان می شود.

خواص درمانی آدامس

این کوچک جویدنی ، خاصیت درمانی هم دارد. طبق مطالعات انجام شده و اطلاعات منتشر شده در مجله ی “Biological chemistry ” نوعی از شیرین کننده های آدامس به نام مانیتول، باعث بهبود روند بیماری پارکینسون و از بین بردن توده های خونی و مغزی می شود.

تاثیر آدامس بر دندانها

این شیرینی کوچک که فقط برای جویدن آماده شده، برای سلامتی دندان ها نیز مفید است. عموم مردم بر این باورند که جویدن آدامس مضر است، اما برخی از دندانپزشکان معتقدند که جویدن آدامس باعث تولید بزاق می شود و بزاق عامل بیرون انداختن باکتری های درون دهان است.

مواد تشکیل دهنده آدامس

جالب است بدانید که حدود 30 درصد از آدامس را موادی تشکیل می دهند که هنگام جویدن حل نمی شوند. این مواد شامل صمغ های طبیعی، پارافین جامد یا موم زنبور عسل هستند. شیرین کننده ها نیز حدود 59 درصد مواد آدامس را به خود اختصاص می دهند. 5 درصد مواد تشکیل دهنده ی آدامس نیز شیرین کننده های قوی هستند که به عنوان طعم دهنده و افزایش ماندگاری طعم کلی به آدامس افزوده می شوند. نرم کننده ها نیز که شامل گلیسیرین و سوربیتول مایع هستند، 2 درصد آدامس را تشکیل می دهند. 10 درصد نیز شیره ی ذرت است که به عنوان نگهدارنده و جاذب رطوبت و برای حفظ و تازگی به آدامس افزوده می شود. طعم دهنده ها نیز 4 درصد مواد تشکیل دهنده ی آدامس هستند.

آدامس و راز سفید شدن دندانها

اکنون ممکن است این سوال در ذهنتان تداعی شود که چگونه آدامس باعث سفید شدن دندان و لبخند زیبا می شود؟ پاسخ این پرسش در اجزای فعال آدامس که 5 درصد آن را تشکیل می دهند، خلاصه می شود. این اجزاء به عنوان سفید کننده و تمیز کننده دندان ها، خوشبو کننده دهان، تنفس و بهبود سلامتی دندان ها افزوده می شوند.

انواع آدامس

آدامس ها انواع مختلفی دارند، نوعی از آنها حاوی  نیکوتین بوده و علایم محرومیت از نیکوتین و هوس کشیدن سیگار، درافرادی که مایل به ترک سیگار میباشند را کاهش میدهد. نوع دیگر آنها صورتی رنگ بوده و از صمغ بیشتری برخوردار است و خاصیت ارتجاعی بیشتری دارند.

حجم شان نیز نسبت به آدامس های معمولی بیشتر میباشد و بالاخره آدامس های حاوی ویتامین ها که مخصوص کودکان تهیه میگردد. بهترین نوع آدامس ها، انواع رژیمی و بدون قند آن است که برای هر گروه سنی یا هر فرد بیمار یا سالمی مناسب است. هر عدد از این آدامس ها حاوی 2 کالری و انواع غیر رژیمی آن حاوی 10 کالری انرژی است.

مهم ترین فایده آدامس های رژیمی این است که شیرین کننده آن از سوی باکتری های دهانی تجزیه و تخمیر نشده و باعث پوسیدگی و برداشت کلسیم و فسفات از دندان نمی شود و به حفظ تمیزی و سلامت دهان کمک می کند.

ارسال شده در 7 مرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع مغز و اعصاب

پیشنهاد سردبیر

  • دانستنی های مفید راجع به ارگاسم
  • فواید طلایی دوچرخه سواری
  • نحوه صحیح انجام حرکت بارپی
  • شیرینی گل های عسلی – بدون شکر
  • چگونه یک خورشت قورمه سبزی گیاهی درست کنیم
  • همسر شاغل داشتن و این نگرانی ها
  • حل مشکلات ناشی از ویار خانم های حامله
  • عمل جراحی پروستاتکتومی – خطرات و عوارض جانبی
  • فشار خون بالا را دریابید
  • پیامد های استفاده بیش از حد از نمک در تابستان
  • بیماران قلبی و روزه
  • خوردنی هایی با منابع ویتامین بسیار زیاد
  • مبارزه با مشکلات استخوانی
  • نخستین تست بر روی داروی جدید هپاتیت ث
  • دلمه کم کالری و رژیمی
  • محبوبترین ها

  • اک مک بالون
  • آموزش تصویری پیش غذای مخصوص ترکیه
  • سیب زمینی ترک خورده در فر
  • اک مک خرس
  • یک پیتزای خوش طعم خانگی
  • پیده های مخلوط خانگی
  • فینگر با برش خیار
  • قهوه ترک را اینگونه درست کنید ( آموزش تصویری)
  • شیرینی کنجدی ترک دار
  • کیک شکلاتی کدو حلوایی بدون آرد و روغن
  • سالاد تخم مرغ زمستانی
  • طرز تهیه شیرینی فقط با 3 ماده
  • جالب ترین و جدیدترین وسایل آشپزی
  • آموزش مارمالاد سه میوه
  • مکزیکی ها چگونه املت درست میکنند
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است