دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
فواید مصرف برنج سبوس‌دار درباره برنج سبوس‌دار خاصیت های برنج سبوس‌دار برنج قهوه‌ای برنج سبوس‌دار
برنج سبوس دار چه خاصیت هایی دارد و برای درمان چه بیمارانی تجویز می شود از ویژگی های این برنج و ارزش تغذیه ای آن چه میزان اطلاع  دارید پیشنهاد می کنیم در کنار برنج سفید حتما از برنج قهوه ای نیز استفاده کنید و بدنتان را از دریافت خواص آن محروم نسازید

 محمد دریایی درباره برنج سبوس‌دار, اظهار داشت: برنج دارای چندین لایه است که در مرحله آسیاب برای سفید کردن آن لایه‌ها برداشته و در نتیجه صیقل داده شده و سفید می‌شود.

به‌گفته وی این کار موجب از بین رفتن تمام خواص غذایی برنج می‌شود و ویتامین B1 یا تیامین که در پوسته برنج وجود دارد با جدا کردن پوسته از برنج پنج‌ششم (6/5) ویتامین B1 آن از بین می‌رود و فقط یک‌ششم (6/1) B1 در دانه‌های برنج باقی می‌ماند.

این متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی ادامه داد: کسانی که می‌خواهند ویتامین B1 بیشتری به بدن آنها برسد از برنج سبوس‌دار استفاده کنند.

دریایی گفت: برنج سبوس‌دار یک غله کامل است و در مرحله لایه‌برداری تنها پوسته خشبی آن برداشته می‌شود، به‌صورتی که ارزش غذایی در این غله کاملاً حفظ می‌شود, برنج سبوس‌دار نسبت به برنج سفید دارای فیبر بیشتر و مواد معدنی، روی، منیزیم و … است.

وی اضافه کرد: هر نیم‌لیوان برنج سبوس‌دار حاوی 108 کالری است. برنج سبوس‌دار فاقد چربی، کلسترول، گلتون و سدیم است و هضم آن بسیار آسان است.

این متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی افزود: برنج ذاتاً دارای طبیعتی سرد است، در دو سه نسل گذشته اکثر غذای مردم آبگوشت و نان گندم بود و ماهی یک بار برنج مصرف می‌شد اما متأسفانه اکثر غذای مردم تبدیل به برنج شده و طبع مردم از گرمی به سردی تغییر کرده است پس بهتر است در هنگام طبخ برنج (کته) شوید، شنبلیله یا زیره به آن اضافه شود و اساساً سبزی‌پلو، باقلاپلو و لوبیاپلو بهتر از پلوی ساده (چلو) است.

دریایی یادآور شد: برنج قهوه‌ای را می‌توان خالص یا با یک پیمانه برنج سفید مخلوط و به‌صورت کته با روغن زیتون مصرف کرد؛ لازم به توضیح است امروزه در کشورهای جهان پزشکان مصرف برنج قهوه‌ای را برای بسیاری از بیماری‌ها تجویز می‌کنند.

5 1000
ارسال شده در 7 مرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • آگرانولوسیتوزیس چیست؟ در رابطه با این بیماری چه می دانید؟
  • از اهمیت مصرف ماهی بیشتر بدانید!
  • مرور خاطرات تلخ
  • بلافاصله گوشت قربانی را مصرف نکنید
  • گونه جدیدی عنکبوت با ظاهری شبیه به برگ کشف شد
  • درباره گیاهان دارویی بیشتر بدانید
  • لاغر بودن افراد مقتصد در مقایسه با ولخرج ها،چرا؟
  • تشویق مردم به مصرف ماهی
  • محبوبترین ها

  • رژیم کاهش حجم ران و باسن
  • مناسب ترین شیوه صرف شیر کدام است؟
  • رابطه مستقیم میان کمبود پروتئین در بدن و اضافه وزن
  • افزایش احتمال بروز سکته با نوشیدنی پرطرفدار بی خاصیت
  • پیشگیری از بیماریهای مرتبط با چاقی با مواد شیمیایی موجود در قهوه
  • روزه داری و پر خاصیت ترین میوه
  • آیا مصرف غذاهای خیلی سرد ما را بیمار میکنند؟
  • جوانه کلم بروکلی و خاصیتی که برای کاهش وزن دارد
  • رپورتاژ

  • کمک به بهبود هضم و افزایش ایمنی
  • دکتر مقدم ارائه دهنده برترین خدمات پیشرفته دندان پزشکی
  • استفاده از لوازم آرایشی در بارداری
  • مرجع فروش انواع ویلچر, ویلچر برقی, واکر, عصا
  • پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x