دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت

مسمومیت غذایی گرمای تابستان غذای فاسد علم تغذیه باکتری درغذاهای خام

 

غذاهای فاسد شدنی در دمای مناسب باید نگهداری شود. به علاوه،  وعده های غذایی در تابستان  باید سریع تهیه شود با اینکه تابستان فصل میوه و سبزی های تازه است باید به وفور در این فصل از این مواد غذایی استفاده کرد ولی باید به زود فاسد شدن در تابستان هم دقت کرد که در ادامه مواردی را در این باره می خوانیم

تابستان، فصل برپا کردن باربیکیو در بالکن یا حیاط، پیک‌نیک‌های کنار رودخانه و یا دورهمی‌های عصرانه است. واقعا چه چیزی بهتر از لذت بردن از آب و هوای تازه همراه با فعالیت در محیط بیرون و یا شام خوردن با خانواده در فضای آزاد است؟ یکی از چیزهایی که شاید دوست نداشته باشید در دورهمی‌های فضای آزاد برایتان رخ دهد، خطرهای پنهانی هستند که نمی‌توانید آنها را ببینید؛ منظورمان بیماری‌های قابل انتقال از هوا است. پس به منظور پیشگیری از مسمومیت غذایی و یا مراجعه به پزشک، سعی کنید همیشه آداب غذا خوردن در فضای آزاد را در تابستانِ پیشِ رو رعایت کنید. به خاطر داشته باشید که مسمومیت غذایی می‌تواند ظرف چند ساعت بعد از صرف غذا آغاز شود و تا چند روز بعد از خوردن غذاهای فاسد ادامه داشته باشد. برخی از علائم شایع این نوع مسمومیت‌ها عبارت است از گرفتگی‌های شکمی و درد، استفراغ، اسهال و یا تب. علائم حادتر عبارت است از کم‌آبی و وجود خون در استفراغ یا مدفوع. اگر به هر یک از این علائم دچار شدید و شک داشتید که آیا مسمومیت غذایی است یا نه، بلافاصله با پزشکتان تماس بگیرید. در اغلب مواقع، این نوع علائم ظرف چند روز به خودیِ خود برطرف می‌شود، اما گاهی اوقات پزشک مجبور می‌شود آنتی‌بیوتیک تجویز کند.
غذاهای خام حاوی نوعی باکتری هستند که حین فرآیند پختن غذا از بین می‌روند. تلفیق غذاهای خام آلوده و غذاهای پخته هم می‌تواند شما را در معرض خطر مسمومیت قرار دهد. سعی کنید همیشه ظرف‌ها و وسایل غذاخوری را پیش از استفاده مجدد و سرو غذاهای پخته یا خام یا غذاهای دریایی با آب داغ و مایع ظرفشویی بشویید.
اگر در فضای آزاد و در جایی آشپزی می‌کنید که جای مناسبی برای شستن دست‌ها ندارد، از ژل‌های پاک‌کننده آنتی‌باکتریال استفاده کنید. از مچ دست شروع کنید و لای انگشتانتان را حسابی بمالید و مطمئن شوید که زیر ناخن‌هایتان حسابی تمیز شده است. ژل آنتی‌باکتریال را می‌توانید به اندازه یک بند انگشت روی دستتان بریزید و استفاده کنید.
هرگز ‌غذا را پیش از پختن برای سرد شدن یا خواباندن در گوشت، روی پیشخوان آشپزخانه یا بیرون روی میز پیک‌نیک نگذارید. باکتری‌هایی که از راه غذا منتقل می‌شوند، وقتی غذا سرد شده یا در هر جایی غیر از یخچال در گوشت و چاشنی خوابانده ‌شود، سریع‌تر انتقال پیدا می‌کنند. اگر تصمیم گرفته‌اید چاشنی‌تان را به عنوان سس استفاده کنید، از این مسئله مطمئن شوید که مقداری از آن را برای آنکه دیرتر روی غذا بریزید کنار گذاشته‌اید. هرگز از میزان اضافه‌ای که پروتئین خام را در آن خوابانده‌اید استفاده نکنید چرا که منجر به بروز مشکلات روده‌معده‌ای شده و بعد از صرف شام، باعث کاهش لذت آن می‌شود.
وقتی پای مهمانی به میان می‌‌آید و همه احساس شادی و خوشحالی دارند، احتمال آنکه یادتان برود که چه مدت است غذا در فضای بیرون مانده بسیار زیاد خواهد بود. غذاهای گرم و سرد نباید بیش از دو ساعت در فضای بیرون بماند. اگر می‌بینید خورشید عمیقا در حال تابیدن و گرمای هوا زیاد است، حواستان باشد که غذا بیشتر از یک ساعت بیرون نماند. غذاهای داغ را باید در ورق‌های آلومینیومی به خوبی بپیچید تا گرم بمانند. اگر می‌خواهید در فضای آزاد مرغ یا بوقلمون بپزید، حتما مطمئن شوید که به خوبی پخته شده است. تمام غذاهای داغ باید ظرف دو ساعت بعد از پخته شدن یا خواباندن در مواد، خورده و مصرف شود.
غذاهای سرد، سالادهایی که سس مایونز دارند، پنیر و محصولات لبنی و دسرها را باید لابه‌لای یخ نگهداری کرد. وقتی یخ آب می‌شود، باید به خوبی آن را آبکشی و تخلیه کرده و روی غذاها را پوشاند. مادامی که این نوع غذاها در سرمای مناسب نگهداری شوند و رویشان پوشیده باشد، هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت. هرگز غذاها یا نوشیدنی‌هایی را نخورید که برای مدت طولانی بدون درپوش و در فضای باز مانده‌اند. غذاهایی که این وضعیت را دارند باید دور ریخت. هم‌چنین به خاطر داشته باشید اگر مهمانی‌تان در جای دوری برگزار می‌شود، از گذاشتن کولمن در صندوق عقب خودداری کنید. این مکان‌ها، مکا‌ن‌هایی هستند که گرما را در خود نگه می‌دارند و باعث می‌شود غذاهایی که می‌خواهید سرد بمانند، در این فضاها گرم شوند.
اگر به ظرفشویی و یا آب تمیز دسترسی ندارید، قبل از آنکه خانه را ترک کنید بهتر است تمام میوه‌ها و سبزیجات را آماده کرده و حسابی بشویید. هر نوع باکتری‌ای روی پوست می‌تواند هنگام برش دادن میوه‌ها با چاقو به آنها منتقل شود و شما و مهمانانتان را در معرض خطر مسمومیت سالمونلا قرار دهد. همیشه قبل از استفاده از چاقو برای بریدن میوه‌ها و سبزیجات، آن را حسابی بشویید.

منبع : الو دکتر

5 1000
ارسال شده در 7 مرداد 1395 توسط با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت
ویزیت یاب

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • بدن انسان چگونه تعادل خود را در حین پرواز حفظ می کند؟
  • سالاد مرغ،بادام و جعفری؛ غذایی سبک،کامل و مغذی
  • تصاویری از دیاترمی موج کوتاه
  • ماسک های موز مختلف را بشناسید
  • همه عنصرهای مهم در بدن و کاربردهای آن ها
  • انتقال آنفلوآنزای مرغی از گربه به انسان
  • سرطانزاترین مواد در خانه
  • با این رژیم غذایی از سرطان دوری کنید
  • محبوبترین ها

  • خاصیت ۶ میوه مهم زمستانی
  • تاثیرات منفی خوراکی های حاوی قند بر سلامتی
  • بد غذایی ها و عادات غذایی غلط در کودکان پیش دبستانی
  • 6 دلیلی که شما را متقاعد می کند ماهی بخورید
  • اشتهای خود را با استفاده از این روش ها افزایش دهید
  • انتخاب رژیم غذایی متناسب با استایل بدن
  • بفرمایید پروتئین خالص میل کنید
  • بدون کاهش مصرف کالری، بیشتر عمر کنید
  • رپورتاژ

  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • جوانسازی پوست، تزریق بوتاکس و لیزر
  • مرکز تخصصی دندانپزشکی دکتر سید سعید هاشمی
  • کرم های موثر و طبیعی شرکت ایده آرای پیشگام
  • کلینیک دندانپزشکی و زیبایی دکتر علیرضا نوروزعلی
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x