دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ

 

Shapiro_271015

مصرف هات داگ چه عوارضی برای سلامتی مان به همراه دارد این غذای پرطرفدار از چه موادی تشکیل شده است و ارزش تغذیه ای آن به چه صورت است می خواهیم پیامدهای مختلف مصرف هات داگ را بدانیم

هات داگ که هر در تابستان بیش از هفت میلیارد از آن به فروش می‌رسد، غذایی لذیذ و محبوب و شماره‌ یک امریکایی‌ها محسوب می‌شود. وقتی هات داگ در قرن نوزدهم توسط مهاجران آلمانی به امریکایی‌ها معرفی شد، خیابان‌های این کشور را تسخیر کرد. این غذای محبوب به سرعت جایگاهی برجسته برای خود پیدا کرد و به بخش اصلی فرهنگ غذایی مردم امریکا تبدیل شد.

هات داگ

ولی وقتی به مواد تشکیل‌دهنده‌ی هات داگ و نحوه‌ی ساخت آن نگاه می‌کنید، احتمالا با تعجب در می‌یابید چه خطراتی برای سلامتی آدم‌ها در پسِ این غذای فوق‌العاده محبوب پنهان شده است.

هات‌داگ برای سلامتی مضر است
سوسیس‌ها خوراکی‌های فراوری‌شده‌ای هستند که هیچ ارزش غذایی ندارند. هیچ چیز طبیعی در ساختارشان وجود ندارد و کارخانه‌ها این خوراکی‌ها را به رباتیک‌ترین شکل ممکن تولید می‌کنند؛ به طوری که این کارخانه‌ها به شکل حیرت‌آوری ۳۰۰، ۰۰۰ هات‌داگ در ساعت تولید می‌کنند.

ترکیب سنتی هات‌داگ متشکل از گوشت خوک، گاو، و مرغ بوده است. در ساخت هات داگ از باقی‌مانده‌های برش‌های استیک یا تکه‌های خوک و اضافات قابل خوردن در کشتارگاه‌ها استفاده می‌شود. این اضافات شامل بافت چربی، پوست، سر و پاهای حیوان است.

این اضافات کاملا خرد و با یکدیگر مخلوط و به یک خمیر سفت تبدیل می‌شوند. برای آن‌که سوسیس خوشمزه شود، افزودنی‌های بسیاری به این خمیر اضافه می‌کنند؛ این افزودنی‌ها شامل مقدار زیادی نمک، شربت ذرت، مونوسدیم گلوتامات (MSG)، نیترات، و مواد شیمیایی دیگر می‌شود.

نوع این مواد طعم‌دهنده بستگی به این دارد که هات‌داگ‌ها در چه مناطقی به فروش می‌رسند؛ زیرا آدم‌ها در مناطق مختلف ذائقه‌ها و سلیقه‌ّهای مختلفی دارند. وزارت کشاورزی ایالات متحده تولیدکنندگان را ملزم به درج فهرست کامل مواد طعم‌دهنده بر روی برچسب سوسیس‌ها نکرده است، بنابراین خودتان می‌توانید بقیه‌ی ماجرا را حدس بزنید. طعم‌دهنده‌ها شامل مواد وحشتناکی نظیر مونوسدیم گلوتامات و کارمین است – کارمین رنگی است که از جوشاندن پوسته‌ی یک نوع سوسک کوچک در آمونیاک یا کربنات سدیم به‌دست می‌آید.

هات‌داگ می‌تواند باعث سرطان شود
نیترات و نیتریت مواد مشکل‌ساز دیگری در فهرست افزودنی‌های مورد استفاده در تولید هات‌داگ هستند. این مواد در گرمای شدید با آمین‌های موجود در گوشت فراوری‌شده ترکیب می‌شوند و نیتروزامین تولید می‌کنند.

نیتروزامین ماده‌ا‌ی است که می‌تواند موجب سرطان شود – به ویژه سرطان روده‌ی بزرگ، مثانه، معده، و لوزالمعده.

بر اساس موسسه‌ی امریکایی تحقیقات سرطان، مصرف روزانه یک هات داگ خطر ابتلا به سرطان روده‌ی بزرگ را ۲۱ درصد افزایش می‌دهد. حتی هات داگ های ارگانیک هم حاوی نیتریت هستند، و حتی گاهی میزان نیتریت هات داگ های ارگانیک بسیار بیش‌تر از هات داگ های معمولی است.

طبق یافته‌های پژوهشی در دانشگاه هاوایی، به طور کلی گوشت‌های فراوری‌شده خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را تا ۶۷ درصد افزایش می‌دهند.

درون هات‌داگ‌ها چیزهایی عجیب‌وغریب‌تر نیز پیدا می‌شود
گاهی اوقات اجسام خارجی نیز در این خوراکی محبوب پیدا شده است. طبق گزارش‌ها چیزهایی نظیر چسب زخم، خرده شیشه، تیغ صورت‌تراشی، قطعات فلزی، کِرم و حشره، پای موش، و غیره در هات داگ ها دیده شده‌اند.

سرعت تولید می‌تواند باعث شود هرگونه آلاینده‌ای بدون توجه مسئولان ناظر وارد محصول نهایی شوند، از این رو ممکن است با هر شگفتی عجیب‌وغریبی در هات‌داگ‌ها روبه‌رو شوید.

منبع: هلثی‌اندنچرال‌ورلد

 سایت بازده،

 

5 1000
ارسال شده در 7 مرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • چه مواد غذایی را نباید دو بار گرم کرد
  • با ورزش از پیشرفت پوکی استخوان جلوگیری کنید
  • چگونه می توانیم خوردن شکر را کنار بگذاریم
  • در فصل زمستان چشم ها را چه مدلی آرایش کنیم
  • پیشگیری از نوسانات فشار خون با این دارو
  • نوبرانه های روانگردان ها
  • سرطان در ایران چه هزینه هایی دارد؟
  • دانستنی هایی در مورد هورمون اندورفین
  • محبوبترین ها

  • عفونت های دستگاه ادراری در بزرگسالان
  • متاهلی در داشتن فشار خون سالم تاثیرگذار است
  • حلیم ,غذای فصل سرما پر از مو اد مغذی
  • بی اشتهایی عصبی جان این زن را تهدید می کند!
  • پیشگیری از وارد شدن آسیب به مغز با آزمایش خون
  • پرهیز از زدن عطر قبل از قرار گرفتن در معرض نور خورشید
  • درمان خشکی دهان را یاد بگیرید
  • تسهیل امر زایمان به کمک ماماها
  • رپورتاژ

  • خدمات جراحی لیزر و عروق دکتر محمدی توفیق
  • رژیم‌درمانی، پوست و لیزر تخصصی کلینیک سیب سبز
  • آسیب های دندان از آنچه فکر می‌ کنید به شما نزدیک ‌تر است!
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • ليزر موهای زائد با الکس کوترا
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    کلینیک صدف

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x