دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا

5796feb7671fb

با ماشینی شدن زندگی های امروزی استفاده از غذاهای کنسروشده علاقه مندان زیادی پیدا کرده است و در میان افراد شاغل استفاده از آن به وفور دیده می شود می خواهیم به آسیب ها وعوارض منفی مصرف اینگونه خوردنی ها اشاره کنیم با ماهمراه باشید

اگر چه در یک روز پر کار، جایگزین کردن غذاهای کنسروی بسیار راحت به نظر می‌رسد اما اگر درباره خطرات این محصولات اگر بیشتر بدانید، قطعاً از مصرف مداوم آن‌ها صرف نظر خواهید کرد:

به نقل از newsweek در اینجا 6 دلیلی که به شما ثابت می‌کند مصرف کنسروها به مراتب بهتر از نوع تازه مواد غذایی نیست، بیشتر معرفی شده است:

ماده سمی بیسفنول آ: این ماده سمی در غذای کنسرو شده موجود است. این ماده ناراحتی‌هایی مانند اختلالات عصبی، اختلالات تولید مثل، دیابت نوع 2 و خطر بروزسرطان، چاقی مفرط و…را به وجود می‌آورد. بیسفنول آ باعث افزایش اسیدیته در محصول و سمی شدن بیشتر آن می‌شود.

ابتلا به سرطان: طبق مطالعه صندوق جهانی، بین مصرف گوشت کنسرو فرآوری شده و بروز سرطان ارتباط مستقیمی وجود دارد.

ماده نگه دارنده: غذاهای کنسرو شده حاوی مواد نگه دارنده مختلفی است که بسیار برای سلامتی مضر است.

نمک: نمک مانع فاسد شدن مواد غذایی می‌شود و به همین دلیل به میزان زیادی به کنسروها افزوده می‌شود. نمک در صورت مصرف سلامتی افراد به ویژه کودکان و افراد مسن، زنان باردار و هر کسی که از بیماری‌های مزمن رنج می‌برد را تهدید می‌کند.

مسمومیت با آلومینیوم: آیا می‌دانستید بسته‌بندی‌های مواد با آلومینیوم آلوده است؟ متاسفانه، به علت سبک و مقرون به صرفه بودن آن‌ها، برای بسته بندی شدن محصولات ذکر شده از آن استفاده می‌شود. تراکم بالای آلومینیوم در بدن باعث بروز بیماری از قبیل آلزایمر می‌شود.

کیفیت پایین غذا: محصولاتی که کیفیت بالایی ندارد کنسروی می‌شود زیرا پس از مدت طولانی نیز می‌توان آن را مصرف کرد. اگر مایل به مصرف مواد غذایی تازه با کیفیت بالا هستید از مصرف کنسروها خودداری کنید.

5 1000
ارسال شده در 9 مرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • افزایش قند خون با نوشیدن آبمیوه
  • کشف راهکار هایی جدید برای ترمیم استخوان ها
  • شاک ویو تراپی یا درمان با امواج شوکی
  • رئیس هیئت پزشکی حج از زائران خواست برای همراه داشتن دارو مشورت کنند
  • بهداشت حرفه ای در محل کار
  • مصرف روغن های خوراکی با رعایت این نکات
  • پی رفت سریع با یادگیری این مهارت ها
  • با هشدار نسبت به دسترسي كودكان و غيرمعتادها به دستگاه‌هاي خودپرداز سرنگ
  • محبوبترین ها

  • واكسن زيرزباني ، نياز به تزريق دردناك واكسن آنفلوانزا را برطرف مي‌كند
  • باید و نباید های نحوه استفاده از دارو
  • ايتاليايي ها واکسن آنفلوانزاي مرغي توليد مي کنند
  • داروي ضد پيري در طولاني مدت بي‌تاثير بود
  • داروهاي معده با كاهش توان ذهني در افراد مسن مرتبط است
  • شیوه ای جدید برای کنار گذاشتن سیگار
  • پژوهشگران ژاپني واكسن ضدايدز را آزمايش مي‌كنند
  • روزه داری و مصرف دارو
  • رپورتاژ

  • دکتر فرهت مجید فر جراح اندودونتیک دندان ها
  • محصولات دارویی و گیاهی
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • طرز تهیه اسموتی های خوشمزه و چربی سوز
  • هزینه لیپوماتیک (هزینه پیکرتراشی)
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x