مصرف گوشت کنسرو فرآوری مصرف کنسروها مصرف غذاهای کنسروی غذاهای کنسروی عوارض مصرف کنسروها

با ماشینی شدن زندگی های امروزی استفاده از غذاهای کنسروشده علاقه مندان زیادی پیدا کرده است و در میان افراد شاغل استفاده از آن به وفور دیده می شود می خواهیم به آسیب ها وعوارض منفی مصرف اینگونه خوردنی ها اشاره کنیم با ماهمراه باشید

اگر چه در یک روز پر کار، جایگزین کردن غذاهای کنسروی بسیار راحت به نظر می‌رسد اما اگر درباره خطرات این محصولات اگر بیشتر بدانید، قطعاً از مصرف مداوم آن‌ها صرف نظر خواهید کرد:

به نقل از newsweek در اینجا 6 دلیلی که به شما ثابت می‌کند مصرف کنسروها به مراتب بهتر از نوع تازه مواد غذایی نیست، بیشتر معرفی شده است:

ماده سمی بیسفنول آ: این ماده سمی در غذای کنسرو شده موجود است. این ماده ناراحتی‌هایی مانند اختلالات عصبی، اختلالات تولید مثل، دیابت نوع 2 و خطر بروزسرطان، چاقی مفرط و…را به وجود می‌آورد. بیسفنول آ باعث افزایش اسیدیته در محصول و سمی شدن بیشتر آن می‌شود.

ابتلا به سرطان: طبق مطالعه صندوق جهانی، بین مصرف گوشت کنسرو فرآوری شده و بروز سرطان ارتباط مستقیمی وجود دارد.

ماده نگه دارنده: غذاهای کنسرو شده حاوی مواد نگه دارنده مختلفی است که بسیار برای سلامتی مضر است.

نمک: نمک مانع فاسد شدن مواد غذایی می‌شود و به همین دلیل به میزان زیادی به کنسروها افزوده می‌شود. نمک در صورت مصرف سلامتی افراد به ویژه کودکان و افراد مسن، زنان باردار و هر کسی که از بیماری‌های مزمن رنج می‌برد را تهدید می‌کند.

مسمومیت با آلومینیوم: آیا می‌دانستید بسته‌بندی‌های مواد با آلومینیوم آلوده است؟ متاسفانه، به علت سبک و مقرون به صرفه بودن آن‌ها، برای بسته بندی شدن محصولات ذکر شده از آن استفاده می‌شود. تراکم بالای آلومینیوم در بدن باعث بروز بیماری از قبیل آلزایمر می‌شود.

کیفیت پایین غذا: محصولاتی که کیفیت بالایی ندارد کنسروی می‌شود زیرا پس از مدت طولانی نیز می‌توان آن را مصرف کرد. اگر مایل به مصرف مواد غذایی تازه با کیفیت بالا هستید از مصرف کنسروها خودداری کنید.

ارسال شده در 9 مرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • انواع گوشت های فرآوری شده و مضرات هر کدام
  • آلزایمر دشمن خاطرات نیست
  • با این آب میوه ها سلامتی تان را بیمه کنید
  • رفع ناتوانی جنسی با این روش ها
  • از انجام این کار ها در رژیم غذایی خود داری کنید
  • با این میز صبحانه، دوپینگ کنید
  • آووکادو و زردچوبه چاشنی سالاد بهاره
  • تصاویری از فتومتر بیلی روبین متر
  • محبوبترین ها

  • تصاویر دستگاه ترانس لومیناتور
  • عکس های دستگاه هیومدی فایر گرمایی
  • خاصیت میوه کاج و دانه میوه کاج
  • تصاویر تانک الکتروفورز
  • تصاویر دستگاه اولتراسانتریفیوژ
  • تصاویری از تجهیزات شوک ویو تراپی
  • دلایلی قانع کننده برای خوردن کلم بروکلی
  • صدساله ها این شکلی اند!
  • رپورتاژ

  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • الو دکتر

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است