دستور پخت تارت آلبالو برای شب های تابستانی

در این شب های تابستانی که همه چیز برای گرفتن یک مهمانی مفصل مهیاست چرا برای دسر از تارت آلبالو استفاده نمیکنید؟ این دسر خوشمزه و ملس هم باب میل کودکان است هم ارزش غذایی بالایی دارد چراکه در آن شما هم ردی از کربوهیدارت میبینید هم پروتئین. در کل این دسر لذیذ نیازی به تعریف ندارد در ادامه با دیدن دستور تهیه آن خودتان متوجه ارزش هایش خواهید شد.

مواد لازم:

کره: 175 گرم

پودرقند: 90 گرم

پورد وانیل: 1 قاشق چایخوری

ذره ای نمک

زرده تخم مرغ: 2 عدد

آرد: 250 گرم

آلبالو (کمی پخته شده در شیره شکر): 450 گرم

خامه: 125 میلی لیتر

شیر: 125 میلی لیتر

تخم مرغ کامل: 1 عدد

نشاسته: 20 گرم

شکر: 2 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

125 گرم از کره را بگذارید تا حدی نرم شود. سپس با پودرقند الک شده، پودر وانیل، ذره ای نمک و 1 زرده تخم مرغ خوب مخلوط کنید. آرد الک شده را هم اضافه کنید و خمیر را خوب مخلوط کرده و ورز دهید. خمیر را در سلوفون بپیچید و 2 ساعت در یخچال نگاه دارید.

فر را روی 200 درجه سانتیگراد روشن کنید.

خمیر را بوسیله ی وردنه روی سطح آرد پاشیده نازک باز کنید. خمیر را به 12 دایره به اندازه ی کمی بیشتر از قطر قالب ها برش بزنید و در قالب های چرب کرده پهن کنید. خمیر باید دیواره قالب را هم بپوشاند. قالب ها را در طبقه ی میانی فر قرار داده و 10 دقیقه بپزید. سپس قالب ها را از فر بیرون آورید. فر را خاموش نکنید.

آلبالوها را دایره وار در قالب ها بچینید. خامه، شیر، 50 گرم کره، نشاسته، 1 تخم مرغ کامل، 1 زرده تخم مرغ، ذره ای نمک و 2 قاشق شکر را در قابلمه ای مخلوط کرده و روی حرارت ملایم و در حال هم زدن بجوشانید. کرِم بدست آمده را روی آلبالوها بریزید. قالب ها را در طبقه ی دوم (از پائین) بگذارید و مواد را 25- 20 دقیقه دیگر بپزید.

پس از اتمام زمان پخت، تارت ها را چند دقیقه در قالب نگاه دارید تا کمی خنک شوند. سپس با احتیاط از قالب درآورده و روی صفحه مشبک بگذارید تا کاملا” خنک شوند.

کام تان شیرین!