کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو

دستور پخت تارت آلبالو برای شب های تابستانی

در این شب های تابستانی که همه چیز برای گرفتن یک مهمانی مفصل مهیاست چرا برای دسر از تارت آلبالو استفاده نمیکنید؟ این دسر خوشمزه و ملس هم باب میل کودکان است هم ارزش غذایی بالایی دارد چراکه در آن شما هم ردی از کربوهیدارت میبینید هم پروتئین. در کل این دسر لذیذ نیازی به تعریف ندارد در ادامه با دیدن دستور تهیه آن خودتان متوجه ارزش هایش خواهید شد.

مواد لازم:

کره: 175 گرم

پودرقند: 90 گرم

پورد وانیل: 1 قاشق چایخوری

ذره ای نمک

زرده تخم مرغ: 2 عدد

آرد: 250 گرم

آلبالو (کمی پخته شده در شیره شکر): 450 گرم

خامه: 125 میلی لیتر

شیر: 125 میلی لیتر

تخم مرغ کامل: 1 عدد

نشاسته: 20 گرم

شکر: 2 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

125 گرم از کره را بگذارید تا حدی نرم شود. سپس با پودرقند الک شده، پودر وانیل، ذره ای نمک و 1 زرده تخم مرغ خوب مخلوط کنید. آرد الک شده را هم اضافه کنید و خمیر را خوب مخلوط کرده و ورز دهید. خمیر را در سلوفون بپیچید و 2 ساعت در یخچال نگاه دارید.

فر را روی 200 درجه سانتیگراد روشن کنید.

خمیر را بوسیله ی وردنه روی سطح آرد پاشیده نازک باز کنید. خمیر را به 12 دایره به اندازه ی کمی بیشتر از قطر قالب ها برش بزنید و در قالب های چرب کرده پهن کنید. خمیر باید دیواره قالب را هم بپوشاند. قالب ها را در طبقه ی میانی فر قرار داده و 10 دقیقه بپزید. سپس قالب ها را از فر بیرون آورید. فر را خاموش نکنید.

آلبالوها را دایره وار در قالب ها بچینید. خامه، شیر، 50 گرم کره، نشاسته، 1 تخم مرغ کامل، 1 زرده تخم مرغ، ذره ای نمک و 2 قاشق شکر را در قابلمه ای مخلوط کرده و روی حرارت ملایم و در حال هم زدن بجوشانید. کرِم بدست آمده را روی آلبالوها بریزید. قالب ها را در طبقه ی دوم (از پائین) بگذارید و مواد را 25- 20 دقیقه دیگر بپزید.

پس از اتمام زمان پخت، تارت ها را چند دقیقه در قالب نگاه دارید تا کمی خنک شوند. سپس با احتیاط از قالب درآورده و روی صفحه مشبک بگذارید تا کاملا” خنک شوند.

کام تان شیرین!

5 1000
ارسال شده در 11 مرداد 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ویزیت یاب

پیشنهاد سردبیر

  • آیا افسردگی به دلیل استفاده ازغذاهای ناسالم است؟
  • راه های آموزش کنترل بیماران دیابت نوع ۲
  • علائم سرطان سینه را بشناسیم
  • همه عواقب خود زشت پنداری
  • کنترل هیجان دریک داوطلب کنکور چگونه است؟
  • جوان تر شدن به روش جادویی به مدت 5 سال!!
  • پدر و مادر و فرزندان دانش آموز
  • بعد روحی درمان اعتیاد
  • محبوبترین ها

  • هشدار! شیوع مصرف سیگار و قلیان در بین جوانان
  • برخورد جامعه با اعتیاد
  • آسیب سلولی آقایان با سیگار
  • صحبتی با والدین سیگاری
  • هشدار به والدین! افزایش چشمگیر مصرف مواد مخدر در بین دختران!
  • غذاهای بیرون بر و سیگار عوامل غلیظ شدن خون
  • چگونگی پیشگیری از گرایش فرزند به مواد مخدر
  • مژده برای افراد معتاد به هروئین و مرفین
  • رپورتاژ

  • آسیب های دندان از آنچه فکر می‌ کنید به شما نزدیک ‌تر است!
  • دکتر مقدم ارائه دهنده برترین خدمات پیشرفته دندان پزشکی
  • اطلاعاتی در مورد ویتیلیگو و راه درمان آن
  • پیشگیری از چین و چروک صورت با لیفت نخی
  • کلینیک زیبایی جوانه
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x