دستور پخت تارت آلبالو برای شب های تابستانی

در این شب های تابستانی که همه چیز برای گرفتن یک مهمانی مفصل مهیاست چرا برای دسر از تارت آلبالو استفاده نمیکنید؟ این دسر خوشمزه و ملس هم باب میل کودکان است هم ارزش غذایی بالایی دارد چراکه در آن شما هم ردی از کربوهیدارت میبینید هم پروتئین. در کل این دسر لذیذ نیازی به تعریف ندارد در ادامه با دیدن دستور تهیه آن خودتان متوجه ارزش هایش خواهید شد.

مواد لازم:

کره: 175 گرم

پودرقند: 90 گرم

پورد وانیل: 1 قاشق چایخوری

ذره ای نمک

زرده تخم مرغ: 2 عدد

آرد: 250 گرم

آلبالو (کمی پخته شده در شیره شکر): 450 گرم

خامه: 125 میلی لیتر

شیر: 125 میلی لیتر

تخم مرغ کامل: 1 عدد

نشاسته: 20 گرم

شکر: 2 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

125 گرم از کره را بگذارید تا حدی نرم شود. سپس با پودرقند الک شده، پودر وانیل، ذره ای نمک و 1 زرده تخم مرغ خوب مخلوط کنید. آرد الک شده را هم اضافه کنید و خمیر را خوب مخلوط کرده و ورز دهید. خمیر را در سلوفون بپیچید و 2 ساعت در یخچال نگاه دارید.

فر را روی 200 درجه سانتیگراد روشن کنید.

خمیر را بوسیله ی وردنه روی سطح آرد پاشیده نازک باز کنید. خمیر را به 12 دایره به اندازه ی کمی بیشتر از قطر قالب ها برش بزنید و در قالب های چرب کرده پهن کنید. خمیر باید دیواره قالب را هم بپوشاند. قالب ها را در طبقه ی میانی فر قرار داده و 10 دقیقه بپزید. سپس قالب ها را از فر بیرون آورید. فر را خاموش نکنید.

آلبالوها را دایره وار در قالب ها بچینید. خامه، شیر، 50 گرم کره، نشاسته، 1 تخم مرغ کامل، 1 زرده تخم مرغ، ذره ای نمک و 2 قاشق شکر را در قابلمه ای مخلوط کرده و روی حرارت ملایم و در حال هم زدن بجوشانید. کرِم بدست آمده را روی آلبالوها بریزید. قالب ها را در طبقه ی دوم (از پائین) بگذارید و مواد را 25- 20 دقیقه دیگر بپزید.

پس از اتمام زمان پخت، تارت ها را چند دقیقه در قالب نگاه دارید تا کمی خنک شوند. سپس با احتیاط از قالب درآورده و روی صفحه مشبک بگذارید تا کاملا” خنک شوند.

کام تان شیرین!

ارسال شده در 11 مرداد 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا پمپ انسولین Animas Vibe تایید شد
  • علائم مخفی سرطان سینه
  • بررسی راز و رمز مردان
  • عوارض بارداری مولار
  • آموزش تصویری یوگا برای درمان بی خوابی
  • نخوابیدن و عواقب آن
  • از پر شدن کیسه کلستومی چگونه آگاه میشوید
  • مضرات ناشی از امواج وای فای
  • از خطرات ابتلا به بیماری های کلیوی چه می دانید؟
  • افزایش خطر بستری شدن به دلیل هیپوگلایسمی با مصرف ترامادول
  • خودشناسی! با وجود این نشانه ها شما فردی منفی باف هستید
  • نگاهی به سرفه های مزمن؛ از علل تا درمان
  • تهیه یک کرم دور چشم آسان و مفید
  • روحیه ای شاداب با تماشای گل و گیاه
  • چشمانتان را خسته نکنید
  • محبوبترین ها

  • استفاده از تلفن همراه و از دست دادن بینایی
  • درمان رتینیت ناشی از سیتومگالو ویروس
  • وقتی عینک آفتابی؛ طبی میشود
  • هشدارهای مهم برای بروز اختلال در بینایی اطفال
  • چرا چشم کم می بیند یا نمی بیند
  • همیشه و در همه فصول این عینک را بزنید
  • اپلیکیشنی مخصوص چشم
  • ديابتي ها و عوارض چشمی دیابت
  • چگونه زود خستگی ناشی از کار با کامپیوتر را از بین ببریم
  • پینت بال موجب بسیاری از صدمات چشمی می شود
  • درمان های متفاوت برای عارضه خشکی در چشم
  • دانسته هایی درباره تومـور پـلک
  • منظور از یووئیت Uveitis چیست
  • کنده شدن شبکیه Retinal detachment
  • درباره ایمپلنت پروتز چشم بیشتر بدانیم
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است