مشاوره زیبایی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصیی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی

دستور پخت تارت آلبالو برای شب های تابستانی

در این شب های تابستانی که همه چیز برای گرفتن یک مهمانی مفصل مهیاست چرا برای دسر از تارت آلبالو استفاده نمیکنید؟ این دسر خوشمزه و ملس هم باب میل کودکان است هم ارزش غذایی بالایی دارد چراکه در آن شما هم ردی از کربوهیدارت میبینید هم پروتئین. در کل این دسر لذیذ نیازی به تعریف ندارد در ادامه با دیدن دستور تهیه آن خودتان متوجه ارزش هایش خواهید شد.

مواد لازم:

کره: 175 گرم

پودرقند: 90 گرم

پورد وانیل: 1 قاشق چایخوری

ذره ای نمک

زرده تخم مرغ: 2 عدد

آرد: 250 گرم

آلبالو (کمی پخته شده در شیره شکر): 450 گرم

خامه: 125 میلی لیتر

شیر: 125 میلی لیتر

تخم مرغ کامل: 1 عدد

نشاسته: 20 گرم

شکر: 2 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

125 گرم از کره را بگذارید تا حدی نرم شود. سپس با پودرقند الک شده، پودر وانیل، ذره ای نمک و 1 زرده تخم مرغ خوب مخلوط کنید. آرد الک شده را هم اضافه کنید و خمیر را خوب مخلوط کرده و ورز دهید. خمیر را در سلوفون بپیچید و 2 ساعت در یخچال نگاه دارید.

فر را روی 200 درجه سانتیگراد روشن کنید.

خمیر را بوسیله ی وردنه روی سطح آرد پاشیده نازک باز کنید. خمیر را به 12 دایره به اندازه ی کمی بیشتر از قطر قالب ها برش بزنید و در قالب های چرب کرده پهن کنید. خمیر باید دیواره قالب را هم بپوشاند. قالب ها را در طبقه ی میانی فر قرار داده و 10 دقیقه بپزید. سپس قالب ها را از فر بیرون آورید. فر را خاموش نکنید.

آلبالوها را دایره وار در قالب ها بچینید. خامه، شیر، 50 گرم کره، نشاسته، 1 تخم مرغ کامل، 1 زرده تخم مرغ، ذره ای نمک و 2 قاشق شکر را در قابلمه ای مخلوط کرده و روی حرارت ملایم و در حال هم زدن بجوشانید. کرِم بدست آمده را روی آلبالوها بریزید. قالب ها را در طبقه ی دوم (از پائین) بگذارید و مواد را 25- 20 دقیقه دیگر بپزید.

پس از اتمام زمان پخت، تارت ها را چند دقیقه در قالب نگاه دارید تا کمی خنک شوند. سپس با احتیاط از قالب درآورده و روی صفحه مشبک بگذارید تا کاملا” خنک شوند.

کام تان شیرین!

5 1000
ارسال شده در 10 مرداد 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x