دستور پخت تارت آلبالو برای شب های تابستانی

در این شب های تابستانی که همه چیز برای گرفتن یک مهمانی مفصل مهیاست چرا برای دسر از تارت آلبالو استفاده نمیکنید؟ این دسر خوشمزه و ملس هم باب میل کودکان است هم ارزش غذایی بالایی دارد چراکه در آن شما هم ردی از کربوهیدارت میبینید هم پروتئین. در کل این دسر لذیذ نیازی به تعریف ندارد در ادامه با دیدن دستور تهیه آن خودتان متوجه ارزش هایش خواهید شد.

مواد لازم:

کره: 175 گرم

پودرقند: 90 گرم

پورد وانیل: 1 قاشق چایخوری

ذره ای نمک

زرده تخم مرغ: 2 عدد

آرد: 250 گرم

آلبالو (کمی پخته شده در شیره شکر): 450 گرم

خامه: 125 میلی لیتر

شیر: 125 میلی لیتر

تخم مرغ کامل: 1 عدد

نشاسته: 20 گرم

شکر: 2 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

125 گرم از کره را بگذارید تا حدی نرم شود. سپس با پودرقند الک شده، پودر وانیل، ذره ای نمک و 1 زرده تخم مرغ خوب مخلوط کنید. آرد الک شده را هم اضافه کنید و خمیر را خوب مخلوط کرده و ورز دهید. خمیر را در سلوفون بپیچید و 2 ساعت در یخچال نگاه دارید.

فر را روی 200 درجه سانتیگراد روشن کنید.

خمیر را بوسیله ی وردنه روی سطح آرد پاشیده نازک باز کنید. خمیر را به 12 دایره به اندازه ی کمی بیشتر از قطر قالب ها برش بزنید و در قالب های چرب کرده پهن کنید. خمیر باید دیواره قالب را هم بپوشاند. قالب ها را در طبقه ی میانی فر قرار داده و 10 دقیقه بپزید. سپس قالب ها را از فر بیرون آورید. فر را خاموش نکنید.

آلبالوها را دایره وار در قالب ها بچینید. خامه، شیر، 50 گرم کره، نشاسته، 1 تخم مرغ کامل، 1 زرده تخم مرغ، ذره ای نمک و 2 قاشق شکر را در قابلمه ای مخلوط کرده و روی حرارت ملایم و در حال هم زدن بجوشانید. کرِم بدست آمده را روی آلبالوها بریزید. قالب ها را در طبقه ی دوم (از پائین) بگذارید و مواد را 25- 20 دقیقه دیگر بپزید.

پس از اتمام زمان پخت، تارت ها را چند دقیقه در قالب نگاه دارید تا کمی خنک شوند. سپس با احتیاط از قالب درآورده و روی صفحه مشبک بگذارید تا کاملا” خنک شوند.

کام تان شیرین!

ارسال شده در 11 مرداد 1395 توسط آقای هدایتی با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • به اطلاعاتتان در مورد شیزوفرنی بیافزایید
  • سرعت متابولیسم پایه(BMR)چگونه محاسبه می شود؟
  • پسته و خواص درمانی آن
  • کباب هارا بهارا یک کتلت به سبک هندی
  • رژیم غذایی برای دفع حملات سرگیجه
  • مانع طاسی مردانه شویم
  • همه چیز در مورد این سندرم روانی
  • مراحل تولید و ساخت روغن پالم به صورت فلوچارت
  • سوپ پاییزی اسفناج
  • برای هالووین چه شیرینی درست کنیم
  • گلو درد چرکی با گلو درد ویروسی چه فرقی دارد؟
  • همه عوامل مختل کننده کنترل زمان
  • ممنوعیت مصرف برخی غذاها برای ورزشکاران
  • خون مردگی و ابتلا به این بیماری ها
  • همه چیز درباره فتق کشاله ران در کودکان
  • محبوبترین ها

  • مناسب ترین هدیه برای کودک؛خوابی آرام
  • بازی های کامپیوتری و امراض گوناگون آن ها
  • دانستنی هایی در مورد رشد شیرخواران (1)
  • انتخاب غذا براي كودك
  • شایع ترین مریضی های بچه دبستانی ها
  • آیا فرزندتان برای داشتن یک گوشی موبایل آماده است؟
  • ۱۰ مورد برای آغاز تغذیه تکمیلی بچه
  • برای پرورش استعدادهای فرزندتان بخوانید
  • موسیقی برای نوزادان نارس هم میتواند مفید باشد
  • مکیدن انگشت در سنین پایین و راه حل های موثر برای آن
  • درمان لکنت زبان در کودکان
  • کاهش این ویتامین در اطفال و ابتلای آنان به بیماری
  • آسیب های اجتماعی برای دختر بچه ها
  • هرگز دست روی بچه بلند نکنید!
  • خصوصیات صندلی مناسب برای زیر دو ساله ها
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است