636054908778455790
آیا شیرهای پاستوریزه خاصیت ها و ویژگی های مفید خود را از دست داده اند و ویتامین ها و املاح اولیه در آن ها وجود ندارد؟این ماده خوراکی مفید با عملیات پاستوریزه و هموژنیزه دچار چه تغییراتی می شود ؟در ادامه توضیحات بیشتری در این باره داده ایم

آیا می‌دانید شیرهای پاستوریزه، شیرهای مرده هستند؟
هدف از پاستوریزه کردن شیر، کشتن باکتری‌های بدی است که ممکن است به داخل شیر راه پیدا کرده باشند، اما مشکل اینجاست که پاستوریزه کردن، در کنار از بین بردن همه باکتری‌های بد، باکتری‌های مفید شیر را نیز از بین می‌برد و به ویتامین‌ها و مواد معدنی آن نیز آسیب می‌زند و منجر به شایع ترین مشکلات سلامت می‌شود که امروز شاهد آنها هستیم.

در طول پاستوریزه شدن، شیر به مدت نیم دقیقه تا بیش از 160 درجه فارنهایت (حدودا 72 درجه سانتی‌گراد) گرم می‌شود تا چیزهایی که احتمالا هضم آن برای شما مشکل است، استریلیزه شود. حتی توقف پاستوریزه کردن در درجات پایین تریعنی حدود 145 فارنهایت (حدود 62 درجه سانتی‌گراد) نیز بسیاری از آنزیم‌های مفید موجود در شیر را از بین می‌برد.

هموژنیزه کردن شیر نیز که از اوایل قرن 20 به یک استاندارد صنعتی تبدیل شد، با نوآرایی مولکول‌های پروتئین و چربی شیر، در نحوه تاثیر‌گذاری آنها بر بدن انسان تغییر ایجاد و ایجاب می‌کند که ویتامین‌های A و D به جهت تقویت خواص شیر به آن اضافه شوند. برخلاف آنچه رسانه‌ها و صنایع لبنی به ما القا می‌کنند، پاستوریزه و هموژنیزه کردن، لزوما برای سلامت ما مفید نیستند.

با این حال شیر به عنوان یک ماده حساس غذایی که قابلیت جذب میکروارگانیسم‌های زیادی را به خود دارد لازم است همواره پیش از مصرف جوشانده شود، یا اینکه به صورت پاستوریزه یا هموژنیزه مصرف شود تا در این صورت سلامت ما به عنوان مصرف‌کنندگان این ماده غذایی مفید بیشتر تامین شود.

منبع: naturalnews.com

مترجم: یاسمین مشرف

ارسال شده در 11 مرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • 7 راه حل مفید برای خشک و زبری مو
  • تاثیر مشت زنی برای دفاع از خود در ورزشهای رزمی
  • آموزش چند نوع تمرین پیلاتس
  • شاداب و لطیف کننده های طب سنتی برای پوست
  • آیا اگر شریک جنسی ام آلوده به ایدز باشد من هم مبتلا می شوم؟
  • مراقب موج ناباروری باشید!
  • مهمترین ویتامین ها برای یک زن باردار
  • با همکاری شرکت دکسکام و گوگل محصول تازه برای دیابت ابداع شد
  • پوست و کنار آمدن با پاییز
  • درباره لیزر لیپولیز چه میدانیم
  • 7 خاصیت ممتاز پیاز که سبب متمایز شدن آن می شود
  • خاصیت های خیار چنبر
  • پوستی روشن با ورزش
  • تهدید سرطان ریه با زندگی در این موقعیت ها
  • پیتزا با بدن انسان چیکار میکند ؟
  • محبوبترین ها

  • با این غذاها می توانید زود سیر شوید!!
  • عوارض رژیم غذایی با چربی زیاد
  • معجزه خوردن 3 گردو در روز
  • پرسشنامه ای درمورد تمایلات غذایی
  • داشتن شکم صاف و زیبا و ده نکته مهم
  • جای این مواد غذایی در یخچال شما نیست
  • پرهیزات لازم برای تقویت حافظه
  • مواد غذایی سرشار از ویتامین ب
  • چرا گوشت قرمز به قلب ضرر دارد؟
  • خوراکی هایی که سرطان را از شما دور می کنند
  • مصرف پوست مرغ و این عوارض خطرناک
  • مراقبت های تغذیه ای برای افراد میانسال
  • به کمک مواد گیاهی ، فلزات مضر را از بدن خود خارج کنید
  • نا گفته هایی که باید در باره مکمل و پودر های ورزشی بدانید
  • روز عروسی و تغذیه های زیبایی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است