مواد غذایی سرطان زا سرطان پروستات و سرطان سینه خطر ابتلا به سرطان افزایش مرگ های ناشی از سرطان ابتلا به سرطان

 برخی موادغذایی می توانند عاملی برای ابتلای شما به انواع سرطان های خطرناک باشند و شما بدون اطلاع از آسیب های مرگ آورشان به صورت روزانه در حال استفاده از آن ها هستید توصیه می کنیم با برخی از آن ها آشنا شوید و بیشتر به سلامتی تان اهمیت دهید

این آمار از سوی سازمان جهانی بهداشت اعلام شده که ابتلا به 80 درصد سرطان‌ ها به طور مستقیم به سبک زندگی ما بستگی دارد. به گفته کارشناسان این سازمان، اگر رژیم غذایی و سبک زندگی ‌مان را اصلاح نکنیم، به ‌طور حتم در سال ‌های آینده، سرطان به جای بیماری ‌های قلبی در صدر دلایل مرگ ‌و میرها قرار خواهد گرفت.

همانطور که انتظار می رود مصرف برخی از مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد، در مقابل انواع خوراکی ‌های دودی مانند ماهی، برنج، گوشت، سوسیس،‌ کالباس، سس و پنیرهای دودی حاوی مواد شیمیایی مختلف ساطع ‌شده از دود مانند هیدروکربن‌ ها هستند و می ‌توانند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند. در اینجا رایج ترین اقلام غذایی که شما را چند قدم به سرطان مصرف می کنند، بیشتر معرفی شده اند؛ مواد غذایی که شاید هر روز به انواع مختلف مصرف شوند:

ذرت تفت داده شده: واقعیت این است که این نوع ذرت به تنهایی نمی تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد اما اقلام غذایی اینچنینی با کیسه هایی حاوی مواد شیمیایی به نام پرفلوئورواکتانوئیک اسید بسته بندی شده اند که مطالعات ثابت کرده این مواد شیمیایی خطر ناباروری در زنان و ابتلا به برخی از انواع سرطان را افزایش می دهند.

گوشت های فراوری شده: انواع این گوشت ها از قبیل سوسیس، هات داگ، بیکن و … در بلند مدت خطر ابتلا به برخی سرطان های خاص از جمله سرطان روده بزرگ را افزایش می دهد. مطالعات نشان داده که مصرف بیش از 160 گرم از گوشت های فراوری شده در طول روز، خطر افزایش مرگ های ناشی از سرطان را در طول زمان تا 44 درصد افزایش می دهد.

کنسرو گوجه فرنگی: ماده شیمیایی بیس فنول در این کنسروها خطرناک است و اسیدیته گوجه فرنگی به احتمال زیاد منجر به حل بیس فنول در مواد غذایی می شود.

گوشت قرمز کبابی: ساختار مولکولی و شیمیایی گوشت قرمز هنگام فرایند کبابی شدن تغییر می کند و خطر ابتلا به سرطان پروستات و سرطان سینه را افزایش می دهد.

نوشابه های گازدار: سودا پر از قند، رنگ‌ های غذایی و مواد شیمیایی است؛ این نوع نوشیدنی‌ ها بدن را اسیدی می‌ کنند و سلول‌ های سرطانی را پرورش می ‌دهند. سودا یا آب گازدار یا آب کربناته، آبی است که در آن کربن دی ‌اکسید، تحت فشار حل شده باشد.

روغن های هیدروژنه: روغن‌های هیدروژنه معمولا برای ذخیره غذاهای فراوری شده استفاده می‌شود که می‌تواند به بیماری‌ های ناتوان کننده سیستم بدنی، مانند سرطان منجر شود.

غذاهای اصلاح شده ژنتیکی: مصرف این نوع محصولات غذایی یک نگرانی عمده از نظر ابتلا به انواع مشکلات سلامتی است و بهتر است محصولات آلی و ارگانیک جایگزین آنها شوند.

ماهی پرورشی: ماهی آزاد پرورشی کمبود ویتامین دی دارد و اغلب با مواد شیمیایی سرطان ‌زا آلوده شده و آلوده به بی فنیل‌ های پلی کلرینه، و آفت ‌کش‌ ها است.

الکل: اینطور ثابت شده که مصرف نوشیدنی های الکلی در طول روز خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان تا 30 درصد افزایش می دهد. در واقع الکل دومین علت ابتلا به سرطان بعد از دخانیات است.

منبع:

آوای سلامت

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 11 مرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • سالمترین موادغذایی برای فصول سرد سال
  • مراقبتهای لازم برای بیماری مخملک در اطفال
  • رژیم غذایی همراه با سفارشهایی که باید به آن عمل کرد!!
  • مهارت صحیح نه گفتن به کودک را بیاموزیم
  • رموز طلایی رفع اشتهای دروغین
  • فاصله گرفتن افراد خانواده از هم به خاطر اینترنت
  • ابداع نوعي نانوژل براي جذب بهتر داروها
  • ساخت بافت پوست انسان به صورت مصنوعی
  • محبوبترین ها

  • روش جدید برای درمان تومور مغزی
  • پیشکسوت آبی ها به دیار باقی شتافت
  • قاتل واقعی خانواده و همسر پزشک تبریزی کیست؟
  • محیا شدن امکان کشت سیب زمینی در مریخ
  • سید جواد هاشمی پیراهن مشکی بر تن کرد
  • ضروری ترین توصیه ها هنگام ضربه مغزی
  • دنیای مدرن و درمان‌هایی باستانی آن
  • راه اندازی دو مرکز پیوند قلب و بانک چشم در اصفهان
  • رپورتاژ

  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    دکتر هومن عشقی
    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است