مواد تشکیل دهنده هات داگ گوشت فرا آوری شد ه ضررهای سوسیس زیان های هات داگ افزودنی های سوسیس

 

همانطوریکه می دانیم هات داگ جزو غذاهای ناسالم است که برای سلامتی زیان آور است درست است که جزو غذاهای پرطرفدار و لذیذ است ولی خوردن آن توصیه نمی شود اگر بدانید این غذای خوشمزه ترکیباتش چیست هرگز به سراغ آن نمی روید در ادامه مطلب مواد تشکیل دهنده این غذا ئ دلیل ناسالم بودن آن را بیان می کنیم

هات داگ که در هر تابستان بیش از هفت میلیارد از آن به فروش می‌رسد، غذایی لذیذ و محبوب و شماره‌ یک امریکایی‌ها محسوب می‌شود. وقتی هات داگ در قرن نوزدهم توسط مهاجران آلمانی به امریکایی‌ها معرفی شد، خیابان‌های این کشور را تسخیر کرد. این غذای محبوب به سرعت جایگاهی برجسته برای خود پیدا کرد و به بخش اصلی فرهنگ غذایی مردم امریکا تبدیل شد.

ولی وقتی به مواد تشکیل‌دهنده‌ی هات داگ و نحوه‌ی ساخت آن نگاه می‌کنید، احتمالا با تعجب در می‌یابید چه خطراتی برای سلامتی آدم‌ها در پسِ این غذای فوق‌العاده محبوب پنهان شده است.

سوسیس‌ها، خوراکی‌های فرآوری‌شده‌ای هستند که هیچ ارزش غذایی ندارند. هیچ چیز طبیعی در ساختارشان وجود ندارد و کارخانه‌ها این خوراکی‌ها را به رباتیک‌ترین شکل ممکن تولید می‌کنند؛ به طوری که این کارخانه‌ها به شکل حیرت‌آوری 000، 300 هات‌داگ در ساعت تولید می‌کنند.

ترکیب سنتی هات‌داگ متشکل از گوشت خوک(در کشورهای غربی)، گاو، و مرغ بوده است. در ساخت هات داگ از باقی‌مانده‌های برش‌های گوشت استیک یا تکه‌های خوک و اضافات قابل خوردن در کشتارگاه‌ها استفاده می‌شود. این اضافات شامل بافت چربی، پوست، سر و پاهای حیوان است.

این اضافات کاملا خرد و با یکدیگر مخلوط و به یک خمیر سفت تبدیل می‌شوند. برای آن‌که سوسیس خوشمزه شود، افزودنی‌های بسیاری به این خمیر اضافه می‌کنند؛ این افزودنی‌ها شامل مقدار زیادی نمک، شربت ذرت، مونوسدیم گلوتامات (MSG)، نیترات، و مواد شیمیایی دیگر می‌شود.

نوع این مواد طعم‌دهنده بستگی به این دارد که هات‌داگ‌ها در چه مناطقی به فروش می‌رسند؛ زیرا آدم‌ها در مناطق مختلف ذائقه‌ها و سلیقه‌ّهای مختلفی دارند. وزارت کشاورزی ایالات متحده تولیدکنندگان را ملزم به درج فهرست کامل مواد طعم‌دهنده بر روی برچسب سوسیس‌ها نکرده است، بنابراین خودتان می‌توانید بقیه‌ی ماجرا را حدس بزنید. طعم‌دهنده‌ها شامل مواد وحشتناکی نظیر مونوسدیم گلوتامات و کارمین است – کارمین رنگی است که از جوشاندن پوسته‌ی یک نوع سوسک کوچک در آمونیاک یا کربنات سدیم به‌دست می‌آید.

نیترات و نیتریت مواد مشکل‌ساز دیگری در فهرست افزودنی‌های مورد استفاده در تولید هات‌داگ هستند. این مواد در گرمای شدید با آمین‌های موجود در گوشت فراوری‌شده ترکیب می‌شوند و نیتروزامین تولید می‌کنند.نیتروزامین ماده‌ا‌ی است که می‌تواند موجب سرطان شود – به ویژه سرطان روده‌ی بزرگ، مثانه، معده، و لوزالمعده.

بر اساس موسسه‌ی امریکایی تحقیقات سرطان، مصرف روزانه یک هات داگ خطر ابتلا به سرطان روده‌ی بزرگ را ۲۱ درصد افزایش می‌دهد. حتی هات داگ های ارگانیک هم حاوی نیتریت هستند، و حتی گاهی میزان نیتریت هات داگ های ارگانیک بسیار بیش‌تر از هات داگ های معمولی است.

طبق یافته‌های پژوهشی در دانشگاه هاوایی، به طور کلی گوشت‌های فراوری‌شده خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را تا ۶۷ درصد افزایش می‌دهند. سرعت تولید می‌تواند باعث شود هرگونه آلاینده‌ای بدون توجه مسئولان ناظر وارد محصول نهایی شوند، از این رو ممکن است با هر شگفتی عجیب‌وغریبی در هات‌داگ‌ها روبه‌رو شوید.

منبع -salamatnews.com

ارسال شده در 11 مرداد 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • آیا خانمهای جوان مبتلا به سرطان سینه باید همه سینه را بردارند؟
  • بیسکویت ویانا
  • چرا باید ماش بخوریم
  • اثرگذاری محیط خانواده بر رفتار فرزندان در جامعه
  • نکات بسیار خواندنی پیرامون جلبک دریایی قهوه ای
  • مردهای غیر متعهد اینگونه اند!
  • مرغ های هورمونی و ضخیم شدن صدای بانوان
  • دررفتگی مفصل شانه و دانسته های کامل در این مورد
  • محبوبترین ها

  • ابتلای 17 درصد از مردم ایران به پوکی استخوان
  • به کارگیری فرآورده های کمر
  • اولین علامت بیماری ALS چیست؟
  • نحوه ماساژ برای رفع دردهای کمر
  • رفع کجی زانو با این روش ها
  • نشانه های خطرناک احساس درد در کف که باید جدی بگیرید!
  • درمان خودسرانه درد و پیامدهای مضر آن
  • افزایش مشکلات استخوانی و عضلانی در کشور
  • رپورتاژ

  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • لیفتینگ با نخ
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    لاغر شو

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است