دستور پخت متفاوت لازانیا با نان تست

همیشه وقتی حرف از لازانیا پیش می آید، آب از دهان کودکان و افرادی که عاشق غذاهای چرب هستند راه می افتد. ولی این دفعه دیگر کور خواندند. اگر در ادامه مطلب به دستور پخت لازانیا با نان تست توجه کنید در میابید که این غذا مانند دیگر لازانیا ها انقدر مضر و چرب و پر سس نیست. ارزش غذایی این نوع از لازانیا بالاست و توصیه میشود به جای آن غذای متداول برای کودکان خود از این مدل سرو کنید.

چی لازم دارم:
نان تست
به مقدار لازم
پنیر ورقه ای
به مقدار لازم
گوشت چرخ شده
300 گرم
پیاز رنده شده
1 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
فلفل دلمه سبز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
پنیر پیتزا رنده شده به مقدار لازم

مواد لازم برای سس بشامل:
آرد سفید
2 قاشق غذاخوری
کره
2 قاشق غذاخوری
پیاز سفید نرم شده
1 عدد
شیر
2 لیوان

چطوری درست کنم:
طرز تهیه سس بشامل:

کره را در ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید سپس پیاز سفید نرم شده را به کره اضافه کرده کمی تفت دهید تا زمانیکه طلایی رنگ شود سپس آرد را به کره اضافه کرده کمی تفت داده سپس شیر را مواد اضافه کرده هم بزنید تا زمانیکه مایه نرمی حاصل شود.

طرز تهیه مایه گوشتی لازانیا:

پیاز را در روغن تفت داده سپس گوشت را به همراه ادویه به پیاز اضافه کرده همراه پیاز به مدت 20 دقیقه تفت دهید سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمه ریز شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید. روی گوشت کمی آبجوش همراه رب گوجه فرنگی ریخته بگذارید به مدت 30 دقیقه بپزد و آب آن تمام شود.

طرز تهیه لازانیا :

در ظرف پیرکسی کمی سس بشامل ریخته و با قاشق روی آن را صاف کرده طوریکه تمام سطح ظرف را بپوشاند سپس نانهای تست را به ترتیب کنار هم در ظرف بچینید.روی نان های تست را با پنیر ورقه ای پوشانده سپس روی پنیر را با مایه گوشتی بپوشانید.

روی گوشت را با نان های تست پوشانده سپس روی تمام سطح نان سس بشامل ریخته و روی سس بشامل پنیر رنده شده بپاشید.ظرف را به مدت نیم ساعت در فری که از قبل گرم کرده اید با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا زمانیکه روی پنیر طلایی رنگ شود.

ارسال شده در 12 مرداد 1395 توسط آقای هدایتی با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • آموزش آرایش برای خانم هایی با صورت گرد
  • دلایلی که باعث بروز اختلال خوابگردی می شود
  • با مصرف بروکلی سرطان را مهار کنید
  • نمک و مضرات استفاده ی بیش از اندازه از آن
  • خاصیت های مختلف درمانی شنا برای بدن
  • استفاده از زنجبیل برای محافظت از سلامتی شما در طول زمستان
  • مواردی که اصلا نبایستی روی بسته غذاها وجود داشته باشد
  • نوزادی با غیر طبیعی ترین رشد وزن
  • هر آنچه که باید درباره خس خس سینه (Wheezing) بدانیم
  • جامعه ی معتادان تحت پوشش سازمان بهزیستی به 750 هزار نفر رسید
  • مقایسه برنج آبکش و کته
  • درباره منفعتهای پوست لیمو ترش چه میدانید؟
  • تداخل داروها و غذاها
  • رتینوپاتی دیابتی و شایع ترین علت نابینایی
  • سرطان با این علائم ناچیز
  • محبوبترین ها

  • دخانیاتی که منجر به درگیری در زندگی مشترک می شود
  • خطر مصرف بالای نمک در کودکی
  • افزایش فقر و گرسنگی
  • سردرد های فصلی تان را با این روش ها درمان کنید
  • عوارض پدال زدن با دوچرخه
  • متوقف کردن خشکی لب
  • تب کشنده کنگو در ایران (مشهد)
  • تاثیرات فیلم های غم انگیز بر بدن
  • تلاش بهورزان موجب ارتقای بهداشت و درمان در مناطق محروم
  • ژن های عامل فشار خون بالا کشف شدند
  • خريد انواع محصولات و لوازم آرایشی چینی ممنوع شد
  • بیمه دندانپزشکی مختص محصلین استثنایی
  • چای کیسه ای اصل و تقلبی را از هم تشخیص دهید
  • درباره آبسه در انتهای روده
  • اضافه وزن کمتر ،بیماری کمتر
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است