انفجار مزه در کیکی با لایه های ابنه و شکلات

تا کی میخواهید بروید به قنادی سر کوچه و با انگشت سبابه به یک کیک کاراملی اشاره کنید و با خوردن آن تنها همان مزه همیشگی را بچشید؟ باور کنید طعم های دیگر کیک هم وجود دارد. با دستور و طرز تهیه کیکی که امروز به شما ارائه میدهیم شما دقیقا میتوانید طعم خوش تازگی را به مغزتان منتقل کنید. در ادامه با ما همراه باشید.

چی لازم دارم:
پودر کاکائو : 50 گرم
آب جوش : 150 میلی لیتر
تخم مرغ بزرگ : 6 عدد
شکر دانه ریز : 350 گرم
آرد بکینگ پودردار : 300 گرم
کنسرو 400 گرمی انبه : 2 عدد
آرد ذرت : 1 قاشق چای خوری
خامه پرچرب : 425 میلی لیتر
شکلات خالص رنده یا ورقه شده : 75 گرم
چطور بپزم:
1. یک قالب گرد به قطر 23 سانتیمتر را کمی چرب نمایید و کف آن را کاغذ روغنی بیاندازید.
2. پودر کاکائو را داخل کاسه ای بریزید و آب جوش را کم کم به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا به صورت خمیر نرم و یکدستی در بیاید.
3. تخم مرغ ها و شکر دانه ریز را در کاسه ای بریزید و خوب بزنید تا کرم رنگ شود و حالت پفی پیدا نماید و وقتی با همزن روی آن خط می اندازید تا چند ثانیه رد آن باقی بماند. سپس مایه را به مخلوط کاکائو اضافه نمایید . در مرحله بعدی آرد را الک نموده و به مخلوط کیک اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
4. مایع را داخل قالب کیک بریزید و سطح آن را صاف و یکنواخت نمایید. قالب کیک را داخل فری که از قبل گرم شده روی حرارت 170 درجه سانتیگراد یا 325 درجه فارنهایت و یا عدد 3 فرهای گازی به مدت یک ساعت قرار دهید تا بپزد و پس از پخت , با فشار دست حالت ارتجاعی داشته باشد.
5. بگذارید کیک برای چند دقیقه داخل قالب بماند تا خنک شود , سپس آن را بیرون آورده روی سینی مشبک فلزی انتقال دهید تا کاملا سرد شود . کاغذ روغنی را از کیک جدا نموده و کیک را از قد به 3 لایه تقسیم نمایید.
6. آب کنسرو انبه را جدا نمایید و انبه ها را خرد نموده و 1/4 آن را داخل مخلوط کن بریزید و پوره نمایید , بگذارید کاملا نرم شود . آرد ذرت را با 3 قاشق غذاخوری آب انبه مخلوط نمایید و خوب هم بزنید تا به صورت خمیر نرم در بیاید . سپس پوره انبه را اضافه نمایید . مخلوط را داخل تابه کوچکی بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا پوره غلیظ شود . آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملا خنک شود.
7. باقی مانده انبه ها را خرد نمایید . خامه را بزنید و 1/4 آن را کنار بگذارید . باقی مانده خامه را به انبه ها بیافزایید و این مخلوط را مابین لایه های کیک بگذارید و آن ها را روی هم قرار دهید . کیک را داخل ظرف سرو بگذارید و مقدار خامه ای را که کنار گذاشته بودید , به دیواره کیک بمالید و شکلات ریز خرد شده را روی خامه های دیواره بریزید و فشار دهید . مابقی خامه را با کمک قیف دور تا دور لبه کیک گل بزنید و با بقیه پوره انبه , سطح روی کیک را تزیین نمایید.

ارسال شده در 12 مرداد 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • یک شناگر به چه مواد غذایی احتیاج دارد
  • چند نکته جالب درباره بدن انسان
  • لزوم درمان به موقع درد گوش نوزاد
  • بررسی آدامس جویدن از همه لحاظ
  • در آزمایشگاه INR را چگونه محاسبه می کنند؟
  • خوراکی هایی که دشمن سرسخت سرطان هستند
  • در خانم ها نرمی استخوان به چه علتی رخ میدهد؟
  • کالری تن ماهی
  • مغز شما عامل اصلی چاقی
  • فواید بی نظیر قصه خواندن و شنیدن
  • آن روی سکه ی گیاهخواری مضراتی هم دارد
  • چای سبز و خواص درمانی بیشماری که از آن بی خبرید
  • بهترین حرکات عضله‌ ساز را مرور کنید
  • دانشمندان اروپايي از باکتري «سالمونلا» نخستين واکسن ضد سرطان پوست را توليد كردند
  • نکاتی مهم ، پیرامون تغذیه ی مادر پس از زایمان
  • محبوبترین ها

  • چه مواد غذایی در به وجود آمدن بیماری ام اس تاثیردارد؟
  • خورد و خوراک مادران شیرده
  • چربی های دور شکم خود را از بین ببرید
  • کدام کربو هیدراتها برای لاغری مفیدند
  • درست غذا بخورید، پر مو نشوید!
  • فرار از گرما و فرونشاندن عطش با بستنی
  • درمان های مختلف با مصرف شکلات
  • بهترین روش طبخ از نظر پزشکان
  • 4 دلیلی که باعث میشود شما روز به روز چاق شوید
  • مناسب ترین راه برای از بین بردن کبودی
  • سیب زمینی کنجدی مخصوص صبحانه
  • رژیم غذایی با میوه فصل
  • صرف وعده شام هنگام غروب به شما در کاهش وزن کمک می کند
  • خوردن این غذا برای همه ضروری است
  • کالری ازگیل
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است