کیک شکلاتی کیک انبه شکلات دستور منگو موس دستور پخت کیک با انبه

تا کی میخواهید بروید به قنادی سر کوچه و با انگشت سبابه به یک کیک کاراملی اشاره کنید و با خوردن آن تنها همان مزه همیشگی را بچشید؟ باور کنید طعم های دیگر کیک هم وجود دارد. با دستور و طرز تهیه کیکی که امروز به شما ارائه میدهیم شما دقیقا میتوانید طعم خوش تازگی را به مغزتان منتقل کنید. در ادامه با ما همراه باشید.

چی لازم دارم:
پودر کاکائو : 50 گرم
آب جوش : 150 میلی لیتر
تخم مرغ بزرگ : 6 عدد
شکر دانه ریز : 350 گرم
آرد بکینگ پودردار : 300 گرم
کنسرو 400 گرمی انبه : 2 عدد
آرد ذرت : 1 قاشق چای خوری
خامه پرچرب : 425 میلی لیتر
شکلات خالص رنده یا ورقه شده : 75 گرم
چطور بپزم:
1. یک قالب گرد به قطر 23 سانتیمتر را کمی چرب نمایید و کف آن را کاغذ روغنی بیاندازید.
2. پودر کاکائو را داخل کاسه ای بریزید و آب جوش را کم کم به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا به صورت خمیر نرم و یکدستی در بیاید.
3. تخم مرغ ها و شکر دانه ریز را در کاسه ای بریزید و خوب بزنید تا کرم رنگ شود و حالت پفی پیدا نماید و وقتی با همزن روی آن خط می اندازید تا چند ثانیه رد آن باقی بماند. سپس مایه را به مخلوط کاکائو اضافه نمایید . در مرحله بعدی آرد را الک نموده و به مخلوط کیک اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
4. مایع را داخل قالب کیک بریزید و سطح آن را صاف و یکنواخت نمایید. قالب کیک را داخل فری که از قبل گرم شده روی حرارت 170 درجه سانتیگراد یا 325 درجه فارنهایت و یا عدد 3 فرهای گازی به مدت یک ساعت قرار دهید تا بپزد و پس از پخت , با فشار دست حالت ارتجاعی داشته باشد.
5. بگذارید کیک برای چند دقیقه داخل قالب بماند تا خنک شود , سپس آن را بیرون آورده روی سینی مشبک فلزی انتقال دهید تا کاملا سرد شود . کاغذ روغنی را از کیک جدا نموده و کیک را از قد به 3 لایه تقسیم نمایید.
6. آب کنسرو انبه را جدا نمایید و انبه ها را خرد نموده و 1/4 آن را داخل مخلوط کن بریزید و پوره نمایید , بگذارید کاملا نرم شود . آرد ذرت را با 3 قاشق غذاخوری آب انبه مخلوط نمایید و خوب هم بزنید تا به صورت خمیر نرم در بیاید . سپس پوره انبه را اضافه نمایید . مخلوط را داخل تابه کوچکی بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا پوره غلیظ شود . آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملا خنک شود.
7. باقی مانده انبه ها را خرد نمایید . خامه را بزنید و 1/4 آن را کنار بگذارید . باقی مانده خامه را به انبه ها بیافزایید و این مخلوط را مابین لایه های کیک بگذارید و آن ها را روی هم قرار دهید . کیک را داخل ظرف سرو بگذارید و مقدار خامه ای را که کنار گذاشته بودید , به دیواره کیک بمالید و شکلات ریز خرد شده را روی خامه های دیواره بریزید و فشار دهید . مابقی خامه را با کمک قیف دور تا دور لبه کیک گل بزنید و با بقیه پوره انبه , سطح روی کیک را تزیین نمایید.

5 1000
ارسال شده در 12 مرداد 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 388 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • 13 عادت اشتباه که کبد شما را به مرز نابودی میکشاند
  • بی اختیاری روده
  • موفق شدن در آینده با درس عبرت گرفتن از گذشته
  • راه های تقویت مو، ابرو، مژه، ریش و سبیل
  • برای مبارزه با زنگ گوش این کار را انجام دهید
  • خوردن باقلا در تابستان ممنوع!
  • بیخوابی زنان یائسه با یوگا قابل درمان است
  • کاهش ترس اطفال از دندانپزشک
  • محبوبترین ها

  • 5 نشانه ای که اگر در دهان و دندان داشتید باید به دندانپزشک بروید
  • درباره مسواک زبان چه می دانید؟
  • بیشترین سفیدی دندان با کمترین امکانات
  • دندان های خود را سالم نگه دارید
  • فلوراید و این نکات مهم
  • برای سالم ماندن دندان ها توصیه های دکتر اوز را بخوانید
  • 7 روش برای کاهش ترس از دندانپزشکی
  • دندان عقل وعوارض جانبی مربوط به آن
  • رپورتاژ

  • فروشگاه تجهیزات پزشکی بازار طب
  • غربالگری نوزادان جهت بیماری متابولیک
  • استفاده از لوازم آرایشی در بارداری
  • ارائه خدمات ویژه سلامت و زیبایی دندان در کلینیک دیبا
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما