مواد مصرفی در تهیه شکلات کره کاکائو روغن جانشین کره کاکائو تهیه شکلات استفاده از روغن جانشین کره کاکائو
برخی شکلات ها از کره کاکائو تهیه نشده اند و حاوی روغنی مضر برای سلامتی مصرف کنندگان هستند پیشنهاد می کنیم از مصرف آن ها پرهیز کنید و  هنگام خرید شکلات یا کاکائو  از وجود این روغن در ان ها آگاه شوید و بهتر است بدانید این شکلات های مضر قیمت کمتری نسبت به شکلات های اصل دارند

کارشناس ارشد سازمان غذا و دارو، نسبت به مواد مصرفی در تهیه شکلات ها، توضیحاتی ارائه داد.

مهندس زهره پور احمد گفت: هنگام تهیه شکلات حتما به قسمت مواد متشکله آن توجه شود و با دیدن کلمه CBS یا روغن جانشین کره کاکائو بدانید که در این فرآورده از مشتقاتی استفاده شده است که شاید برای سلامتی مضر باشد.

وی افزود: شکلات فرآورده ای است که باید در تهیه آن از کره کاکائو استفاده شود. کره کاکائو طی چندین مرحله فرآیند از دانه کاکائو استخراج می شود.

پوراحمد گفت: عمده اسید چرب شکلات، اسید چرب استئاریک است که تقریبا خنثی است.

کارشناس ارشد تغذیه اداره نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو در ادامه گفت: در شکلات بیش از ۱۸ درصد کره کاکائو باید استفاده شود و با توجه به نوع محصول تولیدی، از پودر کاکائو، شیر خشک، شکر، مغزهای خوراکی و… استفاده می شود.

پوراحمد اظهار داشت: آنچه اهمیت دارد، لزوم استفاده از کره کاکائو است و تولید شکلات با کره کاکائو فرآیند پیچیده و ظریف است و مستلزم تکنولوژی و دانش فنی است و در حال حاضر نکته قابل توجه این است که قیمت کره کاکائو و تکنولوژی استفاده از آن برخی تولید کنندگان اقدام به تولید محصولی شبیه به شکلات ولی با استفاده از روغن جانشین کره کاکائو که برای قلب و عروق مضر است، استفاده می کنند.

وی اظهار داشت: این محصول ارزان تر و بسیار ساده تر تهیه می شود.

پوراحمد توصیه کرد: هنگام تهیه شکلات حتما به قسمت مواد متشکله آن توجه شود و با دیدن کلمه CBS یا روغن جانشین کره کاکائو بدانید که در این فرآورده از مشتقاتی استفاده شده است که شاید برای سلامتی مضر باشد و با دانش و آگاهی نسبت به خرید اقدام نمایید.

مهر

ارسال شده در 12 مرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • نفس کشیدن غلط و آسیب به ریه ها
  • سوسیس و کالباس و مصرف آن ها
  • تاثیرات منفی پارازیت ها بر بدن
  • بهترین سالاد مخصوص شب یلدا
  • مزایای نهفته در گردو
  • ممنوعیت این نوع گوشت برای تازه مادران
  • با این کارهای نادرست روابط عاشقانه گذشته هرگز بر نمیگردد
  • تصاویر دستگاه واژینوسکوپ
  • محبوبترین ها

  • تصاویری از دستگاه فلوسایتومتر
  • کرفس سرشار از مواد معدنی
  • کلم به روایت تصویر
  • تصاویری از روتاتور کشت سلولی
  • تصاویری از پیپرپونت جاذب و استریل
  • تصاویری از تجهیزات شوک ویو تراپی
  • تصاویری از انواع بریس ها
  • آویشن یک گیاه کوهی و پر از خاصیت
  • رپورتاژ

  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • الو دکتر

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است