دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی

شیرین کننده های غیر مغذی خطر پوسیدگی دندان‌ جایگزین های قند بالا رفتن قند خون اختلال در هورمون های جریان خون

افراد دیابتی بیشتر از دیگران از شیرین کننده های بدون قند استفاده می کنند این شیرین کننده های مصنوعی آیا تاثیرات مضری روی بدن مضرف کننده گان نخواهند گذاشت؟می خواهیم خوبی ها و بدی های استفاده از این مواد شیرین کننده را بدانیم

همه می دانیم که قند برایمان خوب نیست. تنها در مورد گرسنگی و ضعفی که درست پس از یک عصرانه شیرین به سراغتان می اید صحبت نمی کنیم. موج قند حاصل از یک روز پرخوری می تواند باعث ایجاد اختلال در هورمون های جریان خون و باعث افزایش خطر چاقی، دیابت، و بیماری قلبی شود. با در نظر گرفتن این موارد، هجوم شیرین کننده های جایگزین به بازار اصلا چیزعجیبی نیست. بیشتر این شیرین کننده ها قول می دهند ضررهای قند برای بدن را ندارند.

مسلما نام هایی مانند استویا، سوکرالوز، آسپارتام و زایلیتول را تا به حال شنیده اید و یا خود روی بسته بندی برخی از غذاها دیده اید. در حالی که زایلیتول یک نوع الکل قند است که حاوی کالری از کربوهیدرات است، انتخاب هایی مانند استویا و سوکرالوز به عنوان شیرین کننده های غیر مغذی شناخته می شوند چون، در آنها هیچگونه ماده مغذی یا کالری وجود ندارد. اما آیا هیچکدام از این جایگزین ها می تواند برای بدنتان بهتر از قند خودمان باشد؟

در اینجا می خواهیم هر آنچه باید درباره تاثیرات خوب و بد جایگزین های قند بدانید را برایتان توضیح دهیم.

باعث بالا رفتن قند خون نمی شوند

از آنجا که شیرین کننده های مصنوعی طعمی بسیار شیرین دارند، شاید فکر کنید آنها هم مانند قند معمولی باعث بالا رفتن سطح قند خونتان شوند. اما در واقع چنین چیزی نیست. شیرین کننده های غیر مغذی یا مصنوعی روی سطح قند خون یا پاسخ انسولین هیچ تاثیری ندارند. دلیلش هم این است که این شیرین کننده ها مانند شیرین کننده های معمولی نظیر عسل، شربت افرا یا آگوا متابولیز نمی شوند. تحقیقات نشان داده اند استویا روی گلوکز یا فشار خون تاثیری نمی گذارد.

انسان ذاتا به دنیا آمده تا چیزهای شیرین را دوست بدارد، اما این بدان معنا نیست که شیرین کننده های جایگزین مانند سوکرالوز و استویا باعث شوند بخواهید در ظرف کلوچه ها شیرجه بزنید. تحقیقات نشان نداده افرادی که از شیرین کننده های مصنوعی استفاده می کنند میلشان به غذاهای شیرین بیشتر شده باشد.

ممکن است باعث ناراحتی معده شوند

الکل های قند مانند زایلیتول ممکن است برای معده تان مشکل ساز شوند. دلیلش این است که ساختار شیمیایی این شیرین کننده ها می توانند آب را به داخل روده بکشند و باعث معده درد شوند. این اتفاق تنها زمانی اتفاق می افتد که مقدار زیادی از آنها را مصرف کرده باشید. تحقیقات نشان داده مصرف متعادل زایلیتول (روزانه 10 تا 15 گرم) مشکلی به وجود نمی آورد در حالی که دوز بالا
(بیش از 15 تا 30 گرم در روز) ممکن است منجر به نفخ، شل شدن مدفوع، و دیگر مشکلات گوارشی شود. از سوی دیگر الکل های قند می توانند خطر پوسیدگی دندان را کاهش دهند.

می توانند به کاهش وزن کمک کنند

از آنجا که استویا و سوکرالوز هر دو حاوی صفر کالری هستند، می توانند راهی مناسب برای مدیریت قند دریافتی تان باشند. این شیرین کننده ها می توانند مانند ابزاری برای کاهش وزنتان عمل کنند. زایلیتول در هر چهار گرم خود حدود 10 کالری دارد – اما از آنجا که شیرین کننده های جایگزین معمولا از قند خیلی شیرین تر هستند، تنها مقدار اندکی از آنها کافیست تا غذا یا نوشیدنی تان به آن سطح شیرینی که می خواهید برسند. بنابراین می توانید مقدار قند و کالری را در برنامه غذایی خود کاهش دهید.

ایمن هستند

این طبیعی است که نگران ایمنی شیرین کننده های جایگزین باشید. خوشبختانه بدون هیچ خطری می توانید شیرین کننده هایی مانند استویا را در تمام طول عمرتان مصرف کنید. آکادمی تغذیه و رژیم های غذایی اعلام کرده شیرین کننده های مصنوعی و مخصوصا غیر مغذی را اگر به عنوان بخشی از یک برنامه غذایی سالم و به مقدار متعادل استفاده کنید هیچ مشکلی برایتان به وجود نخواهد آمد.

5 1000
ارسال شده در 14 مرداد 1395 توسط با موضوع دیابت

پیشنهاد سردبیر

  • تکنیکهای ماهرانه استفاده از ماتیک قرمز
  • قاعدگی سنگین به چه معناست؟ دلایل بروز این اختلال کدامند؟
  • انتقال دیابت بارداری به همسر
  • انواع ایمپلنت و اصول و روش نگهداری از انها
  • تسکین ذهن و جسم و روح با موسیقی
  • مراقبت های لازم برای تیروئید در مادران باردار
  • ارتباط استرس مزمن و چاقی
  • درمان پوستهای زخمی و ملتهب با شامپو گیاهی
  • محبوبترین ها

  • آشنایی با بهترین دانشگاه منطقه اسکاندیناوی
  • مینیسک مصنوعی با استفاده از چاپ سه‌بعدی
  • مرگ بیش از ۶میلیون نفر در سال به علت مصرف سیگار
  • راه اندازی مجمع خیرین ازدواج در استان البرز
  • تشریح مهمترین حوادث طبیعی یک هفته گذشته
  • در کدام شهر ایران سن امید به زندگی بیشتر است
  • حیوان گزیدگی در زابل قربانی گرفت
  • کشف اندام جدیدی در سیستم گوارشی
  • رپورتاژ

  • لثه ای روشن به رنگ سلامتی
  • مرجع فروش انواع کیسه کلوستومی،کیسه یوروستومی و کیسه ایلئوستومی
  • خدمات جراحی لیزر و عروق دکتر محمدی توفیق
  • ارائه خدمات ویژه سلامت و زیبایی دندان در کلینیک دیبا
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x