مینای دندان سفیدی و سلامت دندان‌ها جداشدن پلاک‌ها از دندان تشکیل پلاک و حفره روی دندان التهاب در دندان از بین رفتن لکه‌های دندانی

از چه موارد غذایی می توانیم برای سفیدترشدن دندان ها کمک بگیریم این مواد تغذیه ای چه فایده ای برای حفاظت از مینای دندان و پیشگیر یاز پوسیدگی آن ها دارند می خواهیم شما را با برخی از بهترین موادغذایی برای دندان هایتان آشنا کنیم

 دندان‌ها با افزایش سن درخشندگی و زیبایی خود را از دست می‌دهند و در این میان عواملی مانند سیگار کشیدن و مصرف غذاهای رنگی این مشکل را تشدید می‌کند.

 علاوه بر روش‌های زیبایی و سفیدکردن دندان که بسیار پرهزینه هستند، مواد غذایی وجود دارند که به سفیدی و درخشندگی دندان و حفظ سلامت آن کمک می‌کنند.

در اینجا گزینه‌های غذایی مفید برای سفیدی و سلامت دندان‌ها معرفی شده است:

سیب: جویدن سیب به از بین بردن پلاک‌های دندان کمک می‌کند. سیب همچنین حاوی غلظت بالایی از اسید مالیک است که در خمیردندان نیز به کار می‌رود. اسید مالیک خاصیت درخشندگی و سفید کنندگی دندان‌ها را دارد و منجر به حذف لکه‌ها می‌شود.

آناناس: شاید از معدود میوه‌هایی باشد که به طور طبیعی حاوی بروملین-یک ترکیب با خواص ضد التهابی و پاکسازی-است. بروملین یک عنصر مؤثر در خمیردندان است، از پوسیدگی دندان جلوگیری می‌کند و سبب جداشدن پلاک‌ها از دندان می‌شود.

کلم بروکلی: سرشار از فیبر است و مصرف مقدار زیادی فیبر به کاهش التهاب در دهان کمک می‌کند. خوردن کلم بروکلی خام ترد می‌تواند منجر به تمیز شدن دندان‌ها شود. آهن موجود در کلم بروکلی سود اضافه دارد به طوری که از مینای دندان محافظت کرده و یک پوشش نامرئی روی دندان‌ها قرار می‌دهد که از پوسیدگی دندان جلوگیری می‌کند. این ماده به صورت خام باعث حذف لکه‌های ناخوشایند روی دندان می‌شود.

کشمش: شاید تصور کنید که چون کشمش خاصیت چسبندگی به دندان دارد، برای دندان بد است اما در واقع می‌تواند از دندان محافظت کند. تحقیقات نشان می‌دهد که جویدن کشمش منجر به تحریک بزاق و جلوگیری از تشکیل پلاک و حفره روی دندان می‌شود.

توت فرنگی: مانند سیب، حاوی اسید مالیک است که به از بین رفتن لکه‌های دندانی و التهاب در دندان کمک می‌کند. ویتامین ث موجود در توت فرنگی منجر به جلوگیری از التهاب لثه و جلوگیری از بیماری‌های پریودنتال می‌شود.

سلامانه به نقل از eatingwell

ارسال شده در 14 مرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع دندانپزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • چطوری درباره سلامت خود باخبر شویم
  • 15 روش طلایی برای کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام (بخش اول)
  • با کدام ادویه ها چربی سوزی کنیم؟
  • کنترل و مهار رفتارهای خشن
  • نکاتی مهم در زمینه دندان عقل
  • جوانان سعی کنند خودباوری داشته باشند
  • بالا بردن توان فکری در روز
  • داروهای خانگی برای سفت کردن سینه ها
  • برای تزیین سالاد این مدل هار ا ببینید
  • دانستنی های جالب درباره کاردیو و اهمیت آن برای سلامتی بدن
  • دانستنی هایی پیرامون پیش دیابت
  • بهترین توصیه های طب سنتی برای این نوع درد
  • کیک سوراخ سوراخ
  • برای جلوگیری از افزایش چربی خون چه راه حلی پیشنهاد می شود؟
  • افزایش بیش از حد گرمای زمین در سال 2014
  • محبوبترین ها

  • پیشگیری از عوارض مواد بیولوژیک کشاورزی
  • چگونگی گازگرفتن زبان توسط فرد
  • سندرم نادری که زندگی این زن را مختل کرده است
  • با وظایف مهندسی پزشکی واحد بیمارستان ها آشنا شوید
  • سن ابتلا به سکته مغزی در ایران چند سال است
  • روغن زیتون همراه با پومیس
  • جوانان سفید شدن مو را جدی بگیرند
  • تصاویر تومور ها و سلول های سرطانی
  • قبیله ای در آمازون که دور از دنیای مدرن زندگی میکنند
  • چه میزان درباره اختلال آزواسپرمی اطلاع دارید
  • هشدار جدی! مرغ های تهران مبتلا به آنفلولانزای مرغی
  • استان های کم مصرف و پرمصرف سیگار مشخص شدند
  • عدم تولید محصولات تراریخته در قبرس
  • نذر سلامت توسط پزشکان در مشهد
  • اصلی ترین نکات ایمنی در استفاده از بخاری
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است