57a1cbf1e926c

از چه موارد غذایی می توانیم برای سفیدترشدن دندان ها کمک بگیریم این مواد تغذیه ای چه فایده ای برای حفاظت از مینای دندان و پیشگیر یاز پوسیدگی آن ها دارند می خواهیم شما را با برخی از بهترین موادغذایی برای دندان هایتان آشنا کنیم

 دندان‌ها با افزایش سن درخشندگی و زیبایی خود را از دست می‌دهند و در این میان عواملی مانند سیگار کشیدن و مصرف غذاهای رنگی این مشکل را تشدید می‌کند.

 علاوه بر روش‌های زیبایی و سفیدکردن دندان که بسیار پرهزینه هستند، مواد غذایی وجود دارند که به سفیدی و درخشندگی دندان و حفظ سلامت آن کمک می‌کنند.

در اینجا گزینه‌های غذایی مفید برای سفیدی و سلامت دندان‌ها معرفی شده است:

سیب: جویدن سیب به از بین بردن پلاک‌های دندان کمک می‌کند. سیب همچنین حاوی غلظت بالایی از اسید مالیک است که در خمیردندان نیز به کار می‌رود. اسید مالیک خاصیت درخشندگی و سفید کنندگی دندان‌ها را دارد و منجر به حذف لکه‌ها می‌شود.

آناناس: شاید از معدود میوه‌هایی باشد که به طور طبیعی حاوی بروملین-یک ترکیب با خواص ضد التهابی و پاکسازی-است. بروملین یک عنصر مؤثر در خمیردندان است، از پوسیدگی دندان جلوگیری می‌کند و سبب جداشدن پلاک‌ها از دندان می‌شود.

کلم بروکلی: سرشار از فیبر است و مصرف مقدار زیادی فیبر به کاهش التهاب در دهان کمک می‌کند. خوردن کلم بروکلی خام ترد می‌تواند منجر به تمیز شدن دندان‌ها شود. آهن موجود در کلم بروکلی سود اضافه دارد به طوری که از مینای دندان محافظت کرده و یک پوشش نامرئی روی دندان‌ها قرار می‌دهد که از پوسیدگی دندان جلوگیری می‌کند. این ماده به صورت خام باعث حذف لکه‌های ناخوشایند روی دندان می‌شود.

کشمش: شاید تصور کنید که چون کشمش خاصیت چسبندگی به دندان دارد، برای دندان بد است اما در واقع می‌تواند از دندان محافظت کند. تحقیقات نشان می‌دهد که جویدن کشمش منجر به تحریک بزاق و جلوگیری از تشکیل پلاک و حفره روی دندان می‌شود.

توت فرنگی: مانند سیب، حاوی اسید مالیک است که به از بین رفتن لکه‌های دندانی و التهاب در دندان کمک می‌کند. ویتامین ث موجود در توت فرنگی منجر به جلوگیری از التهاب لثه و جلوگیری از بیماری‌های پریودنتال می‌شود.

سلامانه به نقل از eatingwell

ارسال شده در 14 مرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع دندانپزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • با این نوشیدنی معجزه آسا، سه روزه لاغر شوید
  • تغییر رنگ زبان و این بیماری های خطرناک
  • رویش مجدد موهای ریخته شده با مصرف انواع توت ها
  • تاثیرات مفید برقراری رابطه جنسی برای خانم های پا به ماه
  • بهترین شیوه برای فراگیری شنا چیست
  • اختراعی مختص افراد چپ دست
  • از مته‌های دندانپزشکی چه می دانید
  • حواستان به مرض قند باشد!
  • چرا میوه ها و سبزیها رنگ های مختلفی دارند؟
  • 9 عادت خوب خانمهای کل دنیا
  • از کجا بدانیم دچار کمر درد هستیم یا درد کلیه؟
  • وضعيت دارويي بيماران آلزايمري كمتراز ديگر بيماران نيست
  • لزوم آشناکردن کودک درباره خطر آزار جنسی
  • تمرینات ورزشی موثر برای سالمندان
  • پیراشکی تره فرنگی و مرغ
  • محبوبترین ها

  • چگونه در مایکروویو مربای توت فرنگی درست کنیم
  • کوفته آب دار
  • شیرینی به شکل درخت کاج
  • سه چیز را در شام خود تغییر دهید و لاغر شوید.
  • شیوه درست کردن بستنی های خوشمزه برای از بین بردن گرما
  • آموزش تهیه نوعی خوراک با تورتیلا و خامه ترش
  • روش تهیه دسر با زرده تخم مرغ
  • پیتزای پنیر و اسفناج به سبک ترکیه
  • حلوای آرد سمولینا با بادام زمینی
  • با گیلاس چه اسموتی هایی می توان درست کرد
  • طرز تهیه سوپ اتم
  • طرز تهیه سالاد کلم کشمشی
  • ساندویچ ساده با ماهی
  • یک پودینگ بسیار عالی با ترکیبات عالی
  • فلفل هالوپینو، سسی لذیذ که در کنار غذا از آن استفاده می شود
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است