مقوی کننده شیر مادران تغذیه مادران شیرده اهای افزاینده و کیفیت و حجم شیر مادران افزاینده حجم و یا مغذی‌کردن شیر مادر افزاینده حجم و کیفیت شیر مادران

مادران شیرده از چه نوع مواد غذایی بهتر است استفاده کنند چه نوع خوردنی هایی تاثیرات زیادی روی تقویت شیر مادر میگذارند توصیه های تغذیه ای مفید برای مادران شیرده چگونه است چه برنامه غذایی برای این افراد موثر خواهدبود

 یک محقق و مدرس طب سنتی غذاهای افزاینده و کیفیت و حجم شیر مادران را معرفی کرد.

 یوسف اصغری درباره ازدیاد شیر مادران شیرده اظهار داشت: مادران شیرده برای افزایش حجم و کیفیت شیر خود،  علاوه بر مصرف غذاهای شیرافزای مناسب با مزاجشان و مزاج کودک، می‌توانند از گیاهان دارویی مفیدی نیز برای این منظور استفاده کنند؛ البته تحت نظر پزشک طب سنتی.

معرفی برخی از مواد غذایی و داروهای گیاهی افزاینده حجم و یا مغذی‌کردن شیر مادر

این محقق و مدرس طب سنتی افزود: آبگوشت که از گوشت بره یا بزغاله, نخود یا جو, برگ شنبلیله, بذر رازیانه یا انیسون و همچنین سوپ جوجه مرغ که همراه با نخود, هویج و برگ شنبلیله تهیه شده باشد.

اصغری ادامه داد: فرنی (حریره) متشکل از 2 قاشق غذاخوری آرد برنج یا نشاسته, یک لیوان شیر یا آب, مقداری نبات یا شکر، روی حرارت ملایم قرار دهند تا قوام پیدا کند و بهتر است خلال بادام و پسته نیز به آن اضافه کنند.

وی گفت: ماهی کوچک مثل کیلکا همراه با مصلحاتی مانند دارچین, مغز گوسفند, شربت آب عسل همراه رازیانه برای افرادی که نوزاد دختر دارند, مخلوط شیر و ارده کنجد و عسل یا نبات یا شیره انگور نیز افزاینده حجم و کیفیت شیر مادران است.

این مدرس و محقق طب سنتی خاطرنشان کرد: آب انگور و سیب و هویج تازه, انواع سبزیجات برگ‌پهن, جوانه گندم و سمنو و عصاره جوانه گندم و عصاره مالت جو نیز بسیار مفید است.

اصغری بیان داشت: زرده تخم‌مرغ خام یا کمی حرارت‌دیده, عسل, آب‌لیموترش تازه یا شیر بادام متشکل از 50 گرم بادام, دو قاشق مرباخوری عسل و یک لیوان آب که در دستگاه مخلوط‌کن، مخلوط کنید.

وی اضافه کرد: مربای سیب یا به نیز بسیار مفید است همچنین مصرف کشک الشعیر، به این ترتیب که 100 گرم جو پوست‌کنده همراه با یک و نیم لیتر آب با شعله ملایم بجوشد تا 200 سی‌سی آب باقی بماند، تا داغ است آن را صاف کنید، مایع به‌دست‌آمده کشک الشعیر نامیده می‌شود.

این مدرس و محقق طب سنتی یادآور شد: شیره انگور مقوی کننده شیر مادران است. مادرانی که شیر آنها رقیق است و کودک با خوردن آن وزن نمی‌گیرد، شیره انگور مصرف کنند.

تسنیم,

ارسال شده در 14 مرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع زنان و زایمان , سلامت مادر و نوزاد

پیشنهاد سردبیر

  • شما چگونه خشم و عصبانیت خود را کنترل می کنید؟
  • تمایل شدید نوجوانان و جوانان به سیگار های الکترونیکی
  • نشانه های سلامت کودک در موقعیت نشسته
  • اگر درد مزمن دارید بخوانید
  • بهترین فاصله سنی میان هر بارداری
  • مختصری درباره ارتباط با زیره سبز
  • درمان مشکلات بدن با استفاده از انواع رنگ ها
  • مادران بخوانند! نکات مهمی درباره از شیر گرفتن کودک
  • محبوبترین ها

  • تازه مادران و نوشیدن آب
  • شادمانی مادر در کنار فرزند
  • خطر مرگ برای تازه مادران افسرده
  • دوستی شکلات با جنین
  • ریشه یابی کم تحمل بودن تازه مادران
  • تاثیرگذاری شکم بند بعد از زایمان
  • علل زردی نوزاد و راهکار هایی برای درمان این بیماری
  • مصرف نوع روغن و چربی در دوران شیردهی
  • رپورتاژ

  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    پرپین آلا

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است