عوارض حرارت بالای روغن سرخ کردن مواد غذایی سرخ کردن ماده غذایی حرارت بالای روغن از بین رفتن برخی مواد غذایی :عوارض بيماري لايم
سرخ کردن موادغذایی در روغن تاثیرات مخرب زیادی روی ارزش تغذیه ای مواد غذایی میگذارد و می تواند موجب بروز واکنش های و تغییرات مضر در آن ها شود می خواهیم از عوارض مصرف موادغذایی سرخ شده بیشتر بدانیم

اصولا سرخ کردن مواد غذایی به دلیل استفاده از چربی و روغن زیاد، خطر چاقی و افزایش وزن را افزایش می‌دهد. سرخ کردن یکی از روش‌های پخت سریع غذاست. وقتی چربی‌ها حرارت می‌بینند، در آنها عوامل سرطان‌زا پدید می‌آید و با مواد غذایی آمیخته می‌شود.
 در تفت دادن داخل ماهیتابه، شما مواد غذایی را با روغن زیاد به مدت کوتاه و حرارت بالا سرخ می‌کنید.

در سرخ کردن معمولی، مواد غذایی درون روغن حرارت داده می‌شوند و بدتر از همه سرخ کردن عمیق است که مواد غذایی به طور کامل درون روغن غوطه‌ور می‌شوند.

در این روش حرارت بالای روغن سبب از بین رفتن برخی مواد غذایی و افزایش انرژی‌زایی غذا در حجم کم می‌شود.

البته توجه داشته باشید هر چه روغن کمتری برای سرخ کردن ماده غذایی استفاده کنید، مواد مغذی آن کمتر از بین خواهد رفت.

5 1000
ارسال شده در 15 مرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه | 464 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • مطلب جامع در مورد آسیب دیدگی غضروف زانو
  • رتینوپاتی دیابتی با عروق غیر طبیعی
  • تخریب روحیه دانش آموز با این کار
  • تفاوت های مختلف پیرگوشی روی زنان و مردان
  • بالا بردن هوش جنین با پخش موسیقی
  • چه عواملی سبب همجنس گرایی در زنان و مردان می شود
  • نکات شگفت انگیز برای حفظ سلامتی(قسمت اول)
  • فرق میان انسولین basal و bolus
  • محبوبترین ها

  • ابداع شیوه نوین در اتصال نخ بخیه به استخوان
  • پرهیز از فعالیت شدید پس از غذا
  • اهمیت سلامت روح و روان والدین و فرزندان
  • 10 افسانه در مورد بیماری های قلب و عروق
  • علل گوش درد و وزوز گوش چیست؟ (بخش اول)
  • دانستنی هایی در زمینه برونشیولیت
  • چگونه می توانیم از کلیه های خود مراقبت کنیم
  • آشنایی با عمل های جراحی برای آب سیاه
  • رپورتاژ

  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • استفاده از لوازم آرایشی در بارداری
  • کمک به بهبود هضم و افزایش ایمنی
  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما