دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
636005629360683505
سرخ کردن موادغذایی در روغن تاثیرات مخرب زیادی روی ارزش تغذیه ای مواد غذایی میگذارد و می تواند موجب بروز واکنش های و تغییرات مضر در آن ها شود می خواهیم از عوارض مصرف موادغذایی سرخ شده بیشتر بدانیم

اصولا سرخ کردن مواد غذایی به دلیل استفاده از چربی و روغن زیاد، خطر چاقی و افزایش وزن را افزایش می‌دهد. سرخ کردن یکی از روش‌های پخت سریع غذاست. وقتی چربی‌ها حرارت می‌بینند، در آنها عوامل سرطان‌زا پدید می‌آید و با مواد غذایی آمیخته می‌شود.
 در تفت دادن داخل ماهیتابه، شما مواد غذایی را با روغن زیاد به مدت کوتاه و حرارت بالا سرخ می‌کنید.

در سرخ کردن معمولی، مواد غذایی درون روغن حرارت داده می‌شوند و بدتر از همه سرخ کردن عمیق است که مواد غذایی به طور کامل درون روغن غوطه‌ور می‌شوند.

در این روش حرارت بالای روغن سبب از بین رفتن برخی مواد غذایی و افزایش انرژی‌زایی غذا در حجم کم می‌شود.

البته توجه داشته باشید هر چه روغن کمتری برای سرخ کردن ماده غذایی استفاده کنید، مواد مغذی آن کمتر از بین خواهد رفت.

5 1000
ارسال شده در 15 مرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه
پيلتن شاپ

پیشنهاد سردبیر

  • بررسی توصیه های نادرست تغذیه
  • چه افرادی نباید از صندلی های ماساژور استفاده کنند؟
  • سودمندی داروهای استاتینی در پیشگیری از سرطان پروستات
  • در پاییزهر روز از این ۸ ماده غذایی بخورید
  • چگونه یک رابطه ی جنسی ایمن داشته باشیم
  • شناخت والدین خوب با این ویژگی ها
  • جراحی پیشانی و راز و رمز آن
  • با چه مقدار حبوبات می توان چربی خون را کاهش داد
  • محبوبترین ها

  • نگاهی اجمالی به خواص و معایب مصرف برنج
  • مشکلات قلبی و عروقی در دیابتی ها
  • چاقی و ارتباط آن با سلامتی
  • بالاخره آجیل فایده دارد یا ضرر
  • بهترین و سالم ترین جانشین زولبیا و بامیه
  • فرآوری مواد غذایی همیشه بد نیست!
  • روغن زیتون انتخاب خوبی برای پخت و پز نیست
  • چگونه گیاهخواری کنیم که سالم بمانیم؟
  • رپورتاژ

  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • زیبایی در دندانپزشکی
  • جراحی های زیبایی و ترمیمی دکتر بهجو
  • ایمپلنت بهترین روش برای کاشت دندان و زیبایی صورت
  • ارائه پیشرفته ترین خدمات دندانپزشکی توسط دکتر راه انجام
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x