male-doctor-with-seated-male-patient-in-a-blue-shirt

عدم تمایل یا قادر به خوردن نبودن معمولا موقتی است متعاقب یک عفونت کوچک مانند سرماخوردگی و زکام و یا مشکل جزئی گوارشی روی می دهد. بیماری آناروکسیا (انسان هر چه می خورد بالا می آورد) و بیماری بولیمیانروس (انسان هر چه می خورد سیر نمی شود بیماری جوغ بقر) اختلالات روانی هستند ولی آنها غذا را می خورند و اشتها را از دست می دهند. اگر شخصی مبتلا به مرحله ای از مریضی اش برسد که از چاقی بنابراین از غذا و از کل بدن خود متنفر باشد اگر دستگاه گوارشی را به حال خود بگذارد می تواند این نفرت را بشکند. آناروکسیا مرض مهلک می تواند باشد بنابراین علاقه برای خوردن حیاتی است. گیاهان معطر و ادویه ها و غذاها کلید دوباره به اشتها آمدن اشتهای از دست رفته هستند.
اگر بدن شما پس از یک بیماری جزئی نیاز به استراحت از غذا دارد چایی های گیاهی بنوشید و صبر کنید تا دوباره احساس گرسنگی کنید. بعد غذای کم ولی مقوی که به سهولت هضم شود بخورید. اگر می خواهید که خودتان یا کس دیگری را به خوردن تشویق کنید چایی های گیاهی مانند رازیانه و بادیان رومی و احتمالا مخلوط با نعناع به عنوان اشتهاآور تهیه کنید و همچنین می توانید از: مرزنگوش، لیمو و آویشن استفاده کنید. عطریات و غذاهایی که اشتها را افزایش داده و گوارش را آسان می کنند عبارتند از: سنبل خطایی، بادمجان، چغندر، دارچین، میخک، گشنیز، زنجبیل، ترب کوهی، خردل، هویج فرنگی، گلابی، لیمو، لیمو عمانی، دانه فلفل رسیده شیرین.
برای آناروکسیا، غذای مورد دلخواهشان را بپزید ولی مقدار خیلی کم بدهید بخورد.
شواهدی وجود دارد که آناروکسیا به سبب کمبود روی ایجاد می شود که همراه با کاهش قدرت مزه کردن و بو کردن می باشد بنابراین غذاهایی که از لحاظ این عنصر کمیاب غنی باشد مفید خواهد بود گوشتهای قرمز به خصوص گوساله، جگر، ماهی، صدف خوراکی، کل دانه ها، حبوبات، پنیر، آجیل و بذرها منابع خوبی هستند.

ارسال شده در 14 مرداد 1395 توسط دکتر سلام با موضوع بیماری ها

پیشنهاد سردبیر

  • 6 دلیلی که می گوید چرا رازیانه برای سلامتی لازمست
  • اگر می خواهید به بهترین نحو کلسیم جذب کنید ، بخوانید
  • مکمل‌های اسید فولیک از خطر سکته مغزی می‌‌کاهند
  • ۷راز ازدواج طولانی و شاد
  • نان pofuduk مخصوص صبحانه
  • میوه هایی که به درمان اسم کمک می کنند
  • هر آنچه باید درباره کولیک نوزادان بدانید
  • آبلیمو و تاثیرات مختلف آن
  • طرز تهیه ساندویچ پنیر چدار
  • نکات مهم برای خانم هایی با موهای خشک و فر
  • پرسشهای مهم در رابطه با رادیوبیولوژی
  • تاتو و این خطرات جانبی
  • درمان و رفع نازایی با برخی روش های تغذیه ای
  • برای کنترل خشم چه روشهایی وجود دارد
  • مقابله با خستگی و کسالت صبحگاهی با این خمیر دندان
  • محبوبترین ها

  • اهل آدامس خوردن هستید؟پس بخوانید
  • رفع مشکلات عفونی در لثه ها
  • با بی‌حسی دندان‌پزشکی بیشتر آشنا شوید
  • چرا بعضی از اشخاص در مقابل معالجه ارتودنسی صبور هستند؟
  • بهترین راهها برای زیبا سازی دندان‌
  • عدم پوسیده شدن دندان با این روش ها
  • آیا باید بخاطر اشعه رادیوگرافی‌های دندان‌پزشکی دلواپس باشیم؟
  • درباره بلیچینگ داخلی این مطالب را مطالعه کنید
  • مشکلات دهان و دندان در زنان باردار
  • پیشگیری از ابتلا به مشکلات زبان پس از مسواک کردن آن
  • سیگاری هایی که قصد انجام ایمپلنت دارند
  • خراب شدن دندان کودک با شیر دادن شبانه به آن
  • شناخت بیشتر درباره ساختار دندان
  • هر آنچه لازم است درباره انتخاب مسواک خوب بدانیم
  • چه موقع نباید از مسواک استفاده کرد
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است