دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه

male-doctor-with-seated-male-patient-in-a-blue-shirt

عدم تمایل یا قادر به خوردن نبودن معمولا موقتی است متعاقب یک عفونت کوچک مانند سرماخوردگی و زکام و یا مشکل جزئی گوارشی روی می دهد. بیماری آناروکسیا (انسان هر چه می خورد بالا می آورد) و بیماری بولیمیانروس (انسان هر چه می خورد سیر نمی شود بیماری جوغ بقر) اختلالات روانی هستند ولی آنها غذا را می خورند و اشتها را از دست می دهند. اگر شخصی مبتلا به مرحله ای از مریضی اش برسد که از چاقی بنابراین از غذا و از کل بدن خود متنفر باشد اگر دستگاه گوارشی را به حال خود بگذارد می تواند این نفرت را بشکند. آناروکسیا مرض مهلک می تواند باشد بنابراین علاقه برای خوردن حیاتی است. گیاهان معطر و ادویه ها و غذاها کلید دوباره به اشتها آمدن اشتهای از دست رفته هستند.
اگر بدن شما پس از یک بیماری جزئی نیاز به استراحت از غذا دارد چایی های گیاهی بنوشید و صبر کنید تا دوباره احساس گرسنگی کنید. بعد غذای کم ولی مقوی که به سهولت هضم شود بخورید. اگر می خواهید که خودتان یا کس دیگری را به خوردن تشویق کنید چایی های گیاهی مانند رازیانه و بادیان رومی و احتمالا مخلوط با نعناع به عنوان اشتهاآور تهیه کنید و همچنین می توانید از: مرزنگوش، لیمو و آویشن استفاده کنید. عطریات و غذاهایی که اشتها را افزایش داده و گوارش را آسان می کنند عبارتند از: سنبل خطایی، بادمجان، چغندر، دارچین، میخک، گشنیز، زنجبیل، ترب کوهی، خردل، هویج فرنگی، گلابی، لیمو، لیمو عمانی، دانه فلفل رسیده شیرین.
برای آناروکسیا، غذای مورد دلخواهشان را بپزید ولی مقدار خیلی کم بدهید بخورد.
شواهدی وجود دارد که آناروکسیا به سبب کمبود روی ایجاد می شود که همراه با کاهش قدرت مزه کردن و بو کردن می باشد بنابراین غذاهایی که از لحاظ این عنصر کمیاب غنی باشد مفید خواهد بود گوشتهای قرمز به خصوص گوساله، جگر، ماهی، صدف خوراکی، کل دانه ها، حبوبات، پنیر، آجیل و بذرها منابع خوبی هستند.

5 1000
ارسال شده در 14 مرداد 1395 توسط با موضوع بیماری ها
سیب سرخ

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x