908573_971
گرم کردن برخی مواد غذایی درون مایکروفر می تواند خاصیت ها و ویژگی های آن ها را از بین ببرد بهتر است بیشتر مراقب باشید و برای همه موادغذایی از مایکروفر کمک نگیرید توصیه های مهمی در این باره برایتان داریم

 گرم کردن باقی‌مانده غذاها جزئی از زندگی روزانه همه ماست. چه روز تعطیل باشد و بخواهید یخچال‌تان را تمیز کنید و چه تصمیم داشته باشید تمام غذاهای اضافه را با هم در قالب یک وعده غذا بخورید، مایکروفر یکی از دم‌دست‌ترین وسایل آشپزخانه محسوب می‌شود.

اما تحقیقات نشان می‌دهد که هر وقت می‌خواهید غذای‌تان را گرم کنید، نباید فورا به مایکروفر رجوع کنید، چون این دستگاه متاسفانه به خیلی از مواد غذایی آسیب می‌رساند، خصوصا اگر پیش از گرم کردن، به شیوه‌ای نادرست نگهداری شده باشند. در ادامه 6 ماده غذایی معرفی شده‌اند که نباید آنها را در مایکروفر گرم کنید.

۱. قوت غالب‌تان را در مایکروفر نگذارید

نکته جالبی که در‌مورد گرم کردن دوباره نان در مایکروفر وجود دارد این است که نان در مایکروفر سریعا گرم می‌شود، اما اجازه دهید چند دقیقه بماند. خواهید دید که به‌طور ناگهانی سفت و سرد و شکننده می‌شود. دلیلش این است که حرارت مایکروفر گلوتن موجود در نان را خشک می‌کند و نمی‌گذارد پوسته نان مثل روز اول ترد شود. بهتر است برای دوباره گرم کردن نان از فر یا توستر استفاده کنید و اگر نان تکه‌تکه شده، آن را در یک فویل بپیچید و به مدت ۵تا ۱۰دقیقه در دمای ۳۵۰درجه فارنهایت بگذارید تا سطح بیرونی نان ترد شود.

۲. سرخ‌کردنی را تازه تازه بخورید

سیب‌زمینی سرخ کرده، مرغ سرخ شده و فلافل، از‌جمله بهترین غذاهایی هستند که در روغن سرخ شده و تازه‌تازه خورده می‌شوند. با این حال، اگر کمی از غذا باقی بماند و بخواهید مجددا آن را گرم کنید تا مثل روز اولش ترد شود، باید بدانید که مایکروفر کمکی به شما نخواهد کرد؛ مایکروفر تنها باعث می‌شود که غذای‌تان آب بیفتد. بهتر است برای دوباره گرم کردن مواد غذایی سرخ‌کردنی از فر استفاده کنید. آنها را در فویل بپیچید و به مدت ۱۰‌دقیقه در دمای ۳۷۵درجه فارنهایت بگذارید. سپس فویل را جدا کرده و غذا را ۵تا ۱۰دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید تا ترد شود.

۳. گرم کردن فست‌فود ممنوع!

  گرم کردن دوباره  پیتزا در مایکروفر نیز توصیه نمی‌شود. پوسته نان پس از آنکه دوباره گرم می‌شود، تردی خود را از دست داده و شل می‌شود و دیگر مزه اول را ندارد، بنابراین اگر می‌خواهید پیتزای خود را دوباره گرم کنید، بهتر است آن را به مدت ۱۰‌دقیقه یا بیشتر در فر تحت دمای ۳۷۵‌درجه فارنهایت بگذارید تا پنیر پیتزا آب شود و حالت حبابی به خود بگیرد.

۴. استیک را چطور باید گرم کرد؟

بزرگ‌ترین مسئله‌ای که برای دوباره گرم کردن استیک وجود دارد این است که بیش از حد پخته شود. اگر استیک خود را در مایکروفر گرم کنید، ممکن است در کمتر از چند ثانیه کارش تمام شود! قبل از گرم کردن باقی‌مانده استیک، یک تابه بردارید و آن را روغنی کنید و  روی حرارت متوسط بگذارید، استیک را در تابه گذاشته و دو طرف آن را به مدت یک یا دو دقیقه روی حرارت بگذارید تا به‌طور کامل گرم شود.

۵. بوی ماهی راه نیندازید

اگر سعی کنید ماهی یا هر نوع غذای دریایی دیگر را در مایکروفر گرم کنید، به احتمال زیاد دشمنان زیادی پیدا خواهید کرد، چون گرم کردن دوباره این غذاها بوی بدی ایجاد می‌کند. گرم کردن دوباره ماهی مثل استیک ممکن است باعث سوختن ماهی شود. در ضمن آنکه ماهی از آن دست غذاهایی است که بهتر است برای بار دوم گرمش نکنید.

بهترین راه برای خوردن باقی‌مانده ماهی این است که آن را در قالب یک غذای جدید بازسازی کنید؛ چون هرقدر هم که سعی کنید، ماهی دیگر مثل اولش نخواهد شد. در عوض، توصیه می‌شود از ماهی‌هایی مثل ماهی آزاد برای تهیه کیک ماهی استفاده کنید یا میگوی پخته ‌شده را روی سالادتان بریزید و در همان وعده سرو کنید.

۶.قارچ فاسد نخورید!

قارچ باید بلافاصله بعد از آماده شدن، خورده و تمام شود. پروتئین‌ها به محض آنکه برش داده می‌شوند فاسد می‌شوند و این خبر خوبی برای معده شما نیست. در چنین وضعیتی گرم کردن دوباره‌ قارچ در مایکروفر تنها اوضاع را از آنچه هست بد‌تر می‌کند چراکه گرم کردن فعالیت برخی از باکتری‌ها را چند برابر می‌کند.
مجله سیب سبز

ارسال شده در 15 مرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • با گلابی هم پودینگ درست کنید
  • مراقبت های بعد از عمل ترمیم پرده گوش
  • پزشک عمومی خود را چگونه انتخاب کنیم؟
  • خواص شگفت انگیز پسته
  • مصرف زیاد و خودسرانه دارو احتمال بروز خودکشی را افزایش می دهد
  • 5 عادات بدی که شما نمیدانید ولی پیرتان میکند
  • آیا پوسیدگی دندان به مسواک زدن ارتباط د ارد؟
  • رابطه ی جنسی دهانی چه پیامد هایی دارد؟
  • فرق سردردهای سینوسی با سردردهای میگرنی
  • چه زمانی تخمه بخوریم ، چه زمانی نخوریم
  • نکات مهم درباره عارضه هرنی
  • داروهای تثبیت کننده خلق چه خصوصیاتی دارند؟
  • همه چیز درباره نرم کردن مو با شیر
  • مشکلات روحی و روانی و بروز التهاب در بدن
  • خرمالوی نارس به تقویت روده و معده کمک میکند
  • محبوبترین ها

  • گنج بینایی
  • بامیه بیشتر از آنچه که فکر میکنید خاصیت دارید
  • مناسب ترین ماده خوراکی هنگام آلودگی هوا
  • پیامدهای منفی گیاهخواری
  • پرخطر ترین میوه ها و سبزیجات
  • تهیه میوه و سبزیجات با کیفیت
  • ایده های جدید از مواد خوراکی برای صبحانه کودک
  • خواص بادام کوهی یا الوک
  • فواید و خواص دارویی پوست تنه درخت و میوه بلوط
  • فواید سیب زمینی رابا هم مرور میکنیم
  • دلیل رنگهای متفاوت در مارچوبه
  • 7 راه برای افزایش مصرف میوه خود را
  • مقابله با سرطان با لیموشیرین
  • خوراک یهای به ظاهر رژیمی
  • تاثیرگذاری هویج بر سلامت چشم،چطور؟
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است