برگری گیاهی،رژیمی و خوشمزه

یکی از چیزهای غیر قابل انکار این دنیا خوشمزه بودن ساندویچ ها و برگر هاست. در واقع جزء خوشمزه ترین ها و مضر ترین های جهان، برگرها میباشند. ولی خب بعضی ها هستند که سبک زندگی درست و مفیدی به نام گیاه خواری را انتخاب کردند و نمیتوانند از برگرها استفاده کنند. این برگر برای همه میباشد و برای گیاهخوارها میتواند خیلی جذاب و دلنشین واقع شود. در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 6 نفر:

  • 2 پیمانه سویا
  • 1 عدد پیاز کوچک
  • 1 پیمانه ذرت پخته
  • 2 ق‌س آرد سوخاری
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • 1 ق‌چ زردچوبه
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

1. سویا را در مقداری آب و نمک به مدت 20 دقیقه خیس کنید. بعد از این مدت آبکش کنید و از روی آن آب سرد رد کنید.

2. سویا را در دست کمی فشار دهید تا آب آنها خارج شود. حالا آنها را به همراه پیاز چرخ کنید و در کاسه‌ای بریزید. نمک، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کرده و خوب ورز دهید.

3. تخم‌مرغ را در مایه همبرگر بشکنید و به ورز دادن ادامه دهید. آردسوخاری و دانه‌های ذرت را بیفزایید و خوب مخلوط کنید.

4. از مایه برگر به اندازه یک پرتقال کوچک بردارید و در دست به شکل همبرگر فرم دهید.

5. همه مایه را به همین صورت به شکل برگر درست کنید و به مدت نیم‌ساعت در یخچال بگذارید.

6. بعد از نیم ساعت برگرها را در روغن سرخ کنید و بعد همراه با سبزیجات دلخواه و نان همبرگری به شکل ساندویچ درست کنید.

فوت و فن

زردچوبه طعم سویا را در غذا بهتر می‌کند. اگر احساس کردید مایه برگر کمی شل است و حالت نمی‌گیرد یک قاشق سوپخوری دیگر آرد سوخاری اضافه کنید.