ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید

قهوه ترک قهوه اصیل ترک قهوه روش درست کردن قهوه بهترین طعم قهوه

یکی از حساس ترین قهوه های موجود در دنیا همین قهوه ترک میباشد. هر مرحله از آماده کردن قهوه ترک روش خاص خودش را دارد و باید دقت کرد تا طعم قهوه خراب نشود. همانطور که میدانید قهوه ترک یعنی روش درست کردن قهوه به روش ترک ها. اگر میخواهید یک فنجان قهوه اصیل ترک داشته باشید در ادامه با ما همراه باشید تا پرده از راز طعم خاص قهوه ترک برداریم.

مواد لازم:

  • قهوه پودر شده مناسب برای دم کردن قهوه ترک به مقدار لازم
  • قوری مخصوص درست کردن قهوه یا شیرداغ کن
  • شکر در صورت نیاز

برای هر نفر یک فنجان آب سرد را داخل قهوه جوش بریزید و برای هر فنجان یک قاشق مرباخوری سر پر قهوه را نیز داخل آن ریخته و بهم بزنید.

برای هر نفر یک فنجان آب سرد و هر فنجان یک قاشق مرباخوری سر پر قهوه در قهوه جوش بریزید

قهوه ترک قهوه اصیل ترک قهوه روش درست کردن قهوه بهترین طعم قهوه   قهوه ترک قهوه اصیل ترک قهوه روش درست کردن قهوه بهترین طعم قهوه

مرحله اول درست کردن قهوه ترک

اگر قهوه تان را شیرین میل می کنید می توانید شکر را به مقدار مورد نظرتان به آن اضافه کنید. پس از افزودن قهوه و شکر، آن را روی شعله ملایم گاز قرار دهید. عجله ای که نداریم پس خیلی کارهایتان را شمرده و دقیق انجام دهید.

در هنگام دم کردن قهوه باید کمی حساس و گوش به زنگ باشید.می توانید به جای یک قاشق مرباخوری به ازای هر فنجان قهوه، دو قاشق مرباخوری قهوه در آب بریزید. میزان مواد مصرفی در قهوه به مزاج شما بستگی دارد.

برای درست کردن قهوه ترک باید قهوه شما کاملا پودر شده باشد و حالت یکنواخت داشته باشد و بهتر است از قوری مخصوص قهوه جوش (ترجیحا استیل نباشد)، استفاده کرد. دهانه این قوری های مخصوص باریک تر از شیر داغ کن است و باعث جمع شدن بهتر فوم روی قوری می شود که کار را برای شما آسان تر می کند. همچنین بهتر است قهوه شما تازه آسیاب شده باشد که این مساله در طعم نهایی تاثیر بسزایی دارد.

پس از گذاشتن قهوه روی گاز با شعله ملایم، اگر آن را بهم بزنید دیگر فوم روی قهوه تان تشکیل نمی شود. یکی از نشانه های یک فنجان قهوه ترک خوب، فوم روی آن می باشد، البته به یاد داشته باشید تنها وقتی فوم به وجود می اید که از آب سرد استفاده کرده باشید. آب سرد می تواند آب لوله کشی یا آب معدنی و یا آب دستگاه تصفیه باشد. پس از گذاشتن قهوه روی گاز با شعله ملایم کمی صبر کنید قهوه که جوش بیاید مانند شیر بالا می آید.

یکی از نشانه های یک فنجان قهوه ترک خوب، فوم روی آن می باشد.

قهوه ترک قهوه اصیل ترک قهوه روش درست کردن قهوه بهترین طعم قهوه   قهوه ترک قهوه اصیل ترک قهوه روش درست کردن قهوه بهترین طعم قهوه   قهوه ترک قهوه اصیل ترک قهوه روش درست کردن قهوه بهترین طعم قهوه

مرحله دوم درست کردن قهوه ترک

اجازه ندهید آب در قهوه جوش خیلی قل بزند، تلخی قهوه تان را کمی زننده می کند. آنرا از روی شعله کنار ببرید و کمی صبر کنید. اگر فوم آن را دوست ندارید کمی بیشتر آن را روی گاز نگه دارید در این صورت قهوه ای با طعم یک دست و بدون فوم خواهید داشت.

همچنین می توانید فوم را با قاشق داخل فنجان بریزید و سپس قهوه را نیز در فنجان ریخته و سرو کنید. قهوه تان را با یک لیوان آب سرد سرو کنید و آب را قبل از آن بنوشید تا دهانتان تازه شود تا بیشتر بتوانید طعم خوب آنرا بچشید. پس از هر بار دم کردن قهوه به عطر و بو و رنگ آن در فنجان توجه کنید تا احساس خوب قهوه ای که خودتان دم کرده اید به شما منتقل شود. آنچه در ته فنجان می ماند لرد یا تفاله قهوه می باشد که خوردن آنرا توصیه نمی کنیم.

5 1000
ارسال شده در 15 مرداد 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • هیجانات جنسی در زنان از چند قسمت تشکیل شده؟
  • لاغری مهمترین فایده خوردن هندوانه در روزهای داغ
  • لاک ناخن و این آسیب ها
  • آموزش تمرینات ورزشی برای چربی سوزی بالاتنه
  • دلایل نارضایتی زنان را بهتر بشناسیم
  • طراحی ربات مخصوص پرستاری از سالمندان
  • علائم و علت حساس بودن به لاک ناخن چیست؟
  • پیشگیری از چاق شدن با خواب مناسب
  • محبوبترین ها

  • اتاقکی برای کارمندان
  • درد گردن و استفاده صحیح از بالش
  • راهکارهایی برای خوشبو کردن محل زندگی
  • علائم و نشانه های مثانه اکتیو یا بیش فعال
  • اهمیت گلدان داشتن در منزل
  • ایست قلبی مهمترین عضو پرسپولیسی ها
  • روش هایی برای رفع خواب آلودگی در چهره
  • راه رفتن به ساده ترین صورت ممکن
  • رپورتاژ

  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • رژیم‌درمانی، پوست و لیزر تخصصی کلینیک سیب سبز
  • آسیب های دندان از آنچه فکر می‌ کنید به شما نزدیک ‌تر است!
  • ارائه خدمات درمانی در پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x