طعم خاص قهوه ترک را با این دستور تجربه کنید

یکی از حساس ترین قهوه های موجود در دنیا همین قهوه ترک میباشد. هر مرحله از آماده کردن قهوه ترک روش خاص خودش را دارد و باید دقت کرد تا طعم قهوه خراب نشود. همانطور که میدانید قهوه ترک یعنی روش درست کردن قهوه به روش ترک ها. اگر میخواهید یک فنجان قهوه اصیل ترک داشته باشید در ادامه با ما همراه باشید تا پرده از راز طعم خاص قهوه ترک برداریم.

مواد لازم:

  • قهوه پودر شده مناسب برای دم کردن قهوه ترک به مقدار لازم
  • قوری مخصوص درست کردن قهوه یا شیرداغ کن
  • شکر در صورت نیاز

برای هر نفر یک فنجان آب سرد را داخل قهوه جوش بریزید و برای هر فنجان یک قاشق مرباخوری سر پر قهوه را نیز داخل آن ریخته و بهم بزنید.

برای هر نفر یک فنجان آب سرد و هر فنجان یک قاشق مرباخوری سر پر قهوه در قهوه جوش بریزید

طعم خاص قهوه ترک را با این دستور تجربه کنید

مرحله اول درست کردن قهوه ترک

اگر قهوه تان را شیرین میل می کنید می توانید شکر را به مقدار مورد نظرتان به آن اضافه کنید. پس از افزودن قهوه و شکر، آن را روی شعله ملایم گاز قرار دهید. عجله ای که نداریم پس خیلی کارهایتان را شمرده و دقیق انجام دهید.

در هنگام دم کردن قهوه باید کمی حساس و گوش به زنگ باشید.می توانید به جای یک قاشق مرباخوری به ازای هر فنجان قهوه، دو قاشق مرباخوری قهوه در آب بریزید. میزان مواد مصرفی در قهوه به مزاج شما بستگی دارد.

برای درست کردن قهوه ترک باید قهوه شما کاملا پودر شده باشد و حالت یکنواخت داشته باشد و بهتر است از قوری مخصوص قهوه جوش (ترجیحا استیل نباشد)، استفاده کرد. دهانه این قوری های مخصوص باریک تر از شیر داغ کن است و باعث جمع شدن بهتر فوم روی قوری می شود که کار را برای شما آسان تر می کند. همچنین بهتر است قهوه شما تازه آسیاب شده باشد که این مساله در طعم نهایی تاثیر بسزایی دارد.

پس از گذاشتن قهوه روی گاز با شعله ملایم، اگر آن را بهم بزنید دیگر فوم روی قهوه تان تشکیل نمی شود. یکی از نشانه های یک فنجان قهوه ترک خوب، فوم روی آن می باشد، البته به یاد داشته باشید تنها وقتی فوم به وجود می اید که از آب سرد استفاده کرده باشید. آب سرد می تواند آب لوله کشی یا آب معدنی و یا آب دستگاه تصفیه باشد. پس از گذاشتن قهوه روی گاز با شعله ملایم کمی صبر کنید قهوه که جوش بیاید مانند شیر بالا می آید.

یکی از نشانه های یک فنجان قهوه ترک خوب، فوم روی آن می باشد.

طعم خاص قهوه ترک را با این دستور تجربه کنید

مرحله دوم درست کردن قهوه ترک

اجازه ندهید آب در قهوه جوش خیلی قل بزند، تلخی قهوه تان را کمی زننده می کند. آنرا از روی شعله کنار ببرید و کمی صبر کنید. اگر فوم آن را دوست ندارید کمی بیشتر آن را روی گاز نگه دارید در این صورت قهوه ای با طعم یک دست و بدون فوم خواهید داشت.

همچنین می توانید فوم را با قاشق داخل فنجان بریزید و سپس قهوه را نیز در فنجان ریخته و سرو کنید. قهوه تان را با یک لیوان آب سرد سرو کنید و آب را قبل از آن بنوشید تا دهانتان تازه شود تا بیشتر بتوانید طعم خوب آنرا بچشید. پس از هر بار دم کردن قهوه به عطر و بو و رنگ آن در فنجان توجه کنید تا احساس خوب قهوه ای که خودتان دم کرده اید به شما منتقل شود. آنچه در ته فنجان می ماند لرد یا تفاله قهوه می باشد که خوردن آنرا توصیه نمی کنیم.

ارسال شده در 15 مرداد 1395 توسط آقای هدایتی با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • ناکامی و وسیله های دفاعی
  • مچ پا درد: علل، درمان خانه و پیشگیری
  • خواص روغن گرچک برای پوست
  • تعویض خون و خطر مرگ برای این کودک
  • اگر کودکی باهوش می خواهید ، محبت کردن را فراموش نکنید
  • میکاپ اکلیلی و خوب و بدهای آن
  • تهیه نان خانگی خوشمزه
  • درمان استاندارد دیابت چه فوایدی دارد
  • سوپ بلغور و شنبلیله
  • نشانه های فراموشی دیجیتال!
  • ریزش دایمی موی سر با این نوع مشاغل
  • شرایط مهم استفاده از دندان مصنوعی
  • عوامل موثر در فرار دختران از منزل
  • ورزش های کم خرج ولی موثر را انجام دهید
  • آیا ممکن است اضطراب مانع از بچه دار شدن مان شود؟
  • محبوبترین ها

  • لطفا مقایسه نکنید!
  • بررسی راهکارهای درمانی برای افسردگی
  • فیس بوک اعتماد به نفس شما را کاهش میدهد یا افزایش
  • دور زدن افسردگی با این روش ها
  • صداقت ، مهم ترین عامل در درمان بیمار
  • در مواقع تنش چگونه باید با شریک زندگی مان رفتار کنیم
  • تصویر پروفایل و روحیات فردی
  • فرهنگ نوجوانی به زندگی بزرگسالی
  • انتقال استرس از محیط به روح و روان
  • همسرانی که با یکدیگر دعوا میکنند بخوانند
  • آیا افسردگی مثل سرما خوردگی است
  • علت مهم برای مجرد ماندن برخی افراد
  • چطوری در جشن عروسی بدون استرس باشیم
  • فشارها و مشکلات روحی و روانی در میان زوجین
  • راه و روش کنار آمدن با ناملایمات
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است