دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی

فست فود ساندویچ های خانگی دستور چیز برگر خانگی خوشمزه ترین چیز برگر چیز برگر خانگی برگرهای رژیمی

معلوم نیست پشت ضاهر شیک و دکوری فوق العاده فست فود ها چه حجم از بیماری پنهان شده است. متاسفانه فست فود ها یکی از علت های اصلی سرعت گرفتن چاقی در دنیا میباشد. روغن و انواع متریال این غذاها از کیفیت و ارزش غذایی برخوردار نیستند و این باعث بروز بیماری های مختلفی میشود ولی مزه ی این غذاها به شدت وسوسه کنندست و بهترین راه درست کردن ساندویچ و پیتزا در منزل میباشد. برای همین دستور چیز برگری خوش طعم و مقوی برای شما آماده کردیم که در ادامه به شما رائه خواهیم کرد.

مواد لازم:

  •     گوشت چرخ کرده گوساله 300 گرم
  •     پیاز کوچک رنده شده و کمی آب گرفته 1 عدد
  •     سیر درشت 1 حبه
  •     سس خردل 1 قاشق چای خوری
  •     نان همبرگری 2 عدد
  •     سیب زمینی 2 عدد
  •     برگ رز ماری 2 شاخه کوچک
  •     کاکوتی یا آویشن خشک 1 قاشق چای خوری
  •     پودر سیر 1 قاشق چای خوری
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     کاهو، خیارشور، گوجه فرنگی، پیاز، سس فرانسوی
طرز تهیه:

1. گوشت، پیاز، سیر، سس خردل و نمک و فلفل رابا هم مخلوط می کنیم، سپس کمی ورز می دهیم.

2. بین دو کیسه فریزر همبرگرها را به شکل دایره در می آوریم.

3. داخل ماهی تابه چدنی یا روی گریل کبـاب میکنیم و در آخر پخت روی آنها پنیر می گذاریم.

4. 2عدد سیب زمینی متوسط رو می شوییم و پوست میکنیم و آنها را حدود 8-5 دقیقه نیم پز می کنیم.

5. سپـس به آن کمی نمـک و فلــــفل و کاکوتی و رزماری و پودر سیــر و روغـن زیـتون می زنیم و در فـرc°180 تا زمانی که برشته شوند، آنها را تنوری می کنیم.

6. نان را برش زده و ســس می مالیم و گوشـت پخته و مخلــــــــفات را در آن می گذاریم و با سیـب زمیـــنی ســــرو می کنیم.

5 1000
ارسال شده در 15 مرداد 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x