نوشابه های گاز دار گوشت های فراوری شده غذاهای مضر علم تغذیه ذرت تفت داده شده اصول تغذیه

ایا از نوع غذایی که می خورید مطلع هستید می دانید غذاهایی که هر روز می خوریم سالم هستند یا نه  می دانید چه غذاهایی برای سلامتی مفید هستند و چه غذاهایی سرطانزا؟در ادامه مطلب شما راب ا مواد غذایی سرطانزا آشنا می کنیم

مصرف برخی از مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد، در مقابل انواع خوراکی ‌های دودی مانند ماهی، برنج، گوشت، سوسیس،‌ کالباس، سس و پنیرهای دودی حاوی مواد شیمیایی مختلف ساطع ‌شده از دود مانند هیدروکربن‌ ها هستند و می ‌توانند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند. در اینجا رایج ترین اقلام غذایی که شما را چند قدم به سرطان مصرف می کنند، بیشتر معرفی شده اند؛ مواد غذایی که شاید هر روز به انواع مختلف مصرف شوند:
ذرت تفت داده شده: واقعیت این است که این نوع ذرت به تنهایی نمی تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد اما اقلام غذایی اینچنینی با کیسه هایی حاوی مواد شیمیایی به نام پرفلوئورواکتانوئیک اسید بسته بندی شده اند که مطالعات ثابت کرده این مواد شیمیایی خطر ناباروری در زنان و ابتلا به برخی از انواع سرطان را افزایش می دهند.
گوشت های فراوری شده: انواع این گوشت ها از قبیل سوسیس، هات داگ، بیکن و … در بلند مدت خطر ابتلا به برخی سرطان های خاص از جمله سرطان روده بزرگ را افزایش می دهد. مطالعات نشان داده که مصرف بیش از 160 گرم از گوشت های فراوری شده در طول روز، خطر افزایش مرگ های ناشی از سرطان را در طول زمان تا 44 درصد افزایش می دهد.
کنسرو گوجه فرنگی: ماده شیمیایی بیس فنول در این کنسروها خطرناک است و اسیدیته گوجه فرنگی به احتمال زیاد منجر به حل بیس فنول در مواد غذایی می شود.
گوشت قرمز کبابی: ساختار مولکولی و شیمیایی گوشت قرمز هنگام فرایند کبابی شدن تغییر می کند و خطر ابتلا به سرطان پروستات و سرطان سینه را افزایش می دهد.
نوشابه های گازدار: سودا پر از قند، رنگ‌ های غذایی و مواد شیمیایی است؛ این نوع نوشیدنی‌ ها بدن را اسیدی می‌ کنند و سلول‌ های سرطانی را پرورش می ‌دهند. سودا یا آب گازدار یا آب کربناته، آبی است که در آن کربن دی ‌اکسید، تحت فشار حل شده باشد.
روغن های هیدروژنه: روغن‌های هیدروژنه معمولا برای ذخیره غذاهای فراوری شده استفاده می‌شود که می‌تواند به بیماری‌ های ناتوان کننده سیستم بدنی، مانند سرطان منجر شود.
غذاهای اصلاح شده ژنتیکی: مصرف این نوع محصولات غذایی یک نگرانی عمده از نظر ابتلا به انواع مشکلات سلامتی است و بهتر است محصولات آلی و ارگانیک جایگزین آنها شوند.
ماهی پرورشی: ماهی آزاد پرورشی کمبود ویتامین دی دارد و اغلب با مواد شیمیایی سرطان ‌زا آلوده شده و آلوده به بی فنیل‌ های پلی کلرینه، و آفت ‌کش‌ ها است.
الکل: اینطور ثابت شده که مصرف نوشیدنی های الکلی در طول روز خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان تا 30 درصد افزایش می دهد. در واقع الکل دومین علت ابتلا به سرطان بعد از دخانیات است.
منبع: سلامت نیوز

5 1000
ارسال شده در 15 مرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه | 387 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • ترس از شکست خوردن را مهار کنید
  • با نوشیدن آب سالم کودکان سالمی داشته باشید
  • مبتلا شدن به وسواس با استرس و اضطراب
  • اضافه وزن هم فواید دارد!
  • در مورد پزشک خانواده چه میزان اطلاع دارید
  • سرطان پستان و این موارد مهم
  • همه چیز درمورد رادیونیکز درمانی
  • زیرکانه‌ترین تکنیک های زیبایی که تاکنون یادگرفته‌اید!
  • محبوبترین ها

  • دستگاه اسکارلت و نحوه عملکرد آن
  • طلایی ترین نکات در خصوص استفاده از ریمل
  • از این مواد طبیعی برای پاک کردن آرایش صورت استفاده کنید
  • بی تاثیر بودن بخور در برخی موارد پوستی
  • چگونه با خاک رس ماسک زیبایی درست کنیم
  • آیا از این خواص آب برنج خبر دارید؟
  • آموزش رنگ کردن موهای خاکستری با حنا
  • رمزهای زیبایی مردم نقاط مختلف جهان
  • رپورتاژ

  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • آزمایش ژن‌های مرتبط با چاقی (بروز شده)
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما