نوشابه های گاز دار گوشت های فراوری شده غذاهای مضر علم تغذیه ذرت تفت داده شده اصول تغذیه

ایا از نوع غذایی که می خورید مطلع هستید می دانید غذاهایی که هر روز می خوریم سالم هستند یا نه  می دانید چه غذاهایی برای سلامتی مفید هستند و چه غذاهایی سرطانزا؟در ادامه مطلب شما راب ا مواد غذایی سرطانزا آشنا می کنیم

مصرف برخی از مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد، در مقابل انواع خوراکی ‌های دودی مانند ماهی، برنج، گوشت، سوسیس،‌ کالباس، سس و پنیرهای دودی حاوی مواد شیمیایی مختلف ساطع ‌شده از دود مانند هیدروکربن‌ ها هستند و می ‌توانند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند. در اینجا رایج ترین اقلام غذایی که شما را چند قدم به سرطان مصرف می کنند، بیشتر معرفی شده اند؛ مواد غذایی که شاید هر روز به انواع مختلف مصرف شوند:
ذرت تفت داده شده: واقعیت این است که این نوع ذرت به تنهایی نمی تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد اما اقلام غذایی اینچنینی با کیسه هایی حاوی مواد شیمیایی به نام پرفلوئورواکتانوئیک اسید بسته بندی شده اند که مطالعات ثابت کرده این مواد شیمیایی خطر ناباروری در زنان و ابتلا به برخی از انواع سرطان را افزایش می دهند.
گوشت های فراوری شده: انواع این گوشت ها از قبیل سوسیس، هات داگ، بیکن و … در بلند مدت خطر ابتلا به برخی سرطان های خاص از جمله سرطان روده بزرگ را افزایش می دهد. مطالعات نشان داده که مصرف بیش از 160 گرم از گوشت های فراوری شده در طول روز، خطر افزایش مرگ های ناشی از سرطان را در طول زمان تا 44 درصد افزایش می دهد.
کنسرو گوجه فرنگی: ماده شیمیایی بیس فنول در این کنسروها خطرناک است و اسیدیته گوجه فرنگی به احتمال زیاد منجر به حل بیس فنول در مواد غذایی می شود.
گوشت قرمز کبابی: ساختار مولکولی و شیمیایی گوشت قرمز هنگام فرایند کبابی شدن تغییر می کند و خطر ابتلا به سرطان پروستات و سرطان سینه را افزایش می دهد.
نوشابه های گازدار: سودا پر از قند، رنگ‌ های غذایی و مواد شیمیایی است؛ این نوع نوشیدنی‌ ها بدن را اسیدی می‌ کنند و سلول‌ های سرطانی را پرورش می ‌دهند. سودا یا آب گازدار یا آب کربناته، آبی است که در آن کربن دی ‌اکسید، تحت فشار حل شده باشد.
روغن های هیدروژنه: روغن‌های هیدروژنه معمولا برای ذخیره غذاهای فراوری شده استفاده می‌شود که می‌تواند به بیماری‌ های ناتوان کننده سیستم بدنی، مانند سرطان منجر شود.
غذاهای اصلاح شده ژنتیکی: مصرف این نوع محصولات غذایی یک نگرانی عمده از نظر ابتلا به انواع مشکلات سلامتی است و بهتر است محصولات آلی و ارگانیک جایگزین آنها شوند.
ماهی پرورشی: ماهی آزاد پرورشی کمبود ویتامین دی دارد و اغلب با مواد شیمیایی سرطان ‌زا آلوده شده و آلوده به بی فنیل‌ های پلی کلرینه، و آفت ‌کش‌ ها است.
الکل: اینطور ثابت شده که مصرف نوشیدنی های الکلی در طول روز خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان تا 30 درصد افزایش می دهد. در واقع الکل دومین علت ابتلا به سرطان بعد از دخانیات است.
منبع: سلامت نیوز

ارسال شده در 15 مرداد 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • با مشتقات قند در بدن کلسترول خوب از بین می رود
  • مراقبت از مو در حین خواب
  • 9 فایده حمام روزانه
  • نکاتی مهم پیرامون تغذیه ی نوجوانان
  • با مسواک خود ارتباط ایجاد کنید و از روی منطق مسواک بزنید
  • روشهای موثر برای از بین بردن درد بدن
  • آیا مصرف الکل با علائم اضطراب مرتبط است؟
  • با تغذیه مشکل تیروئید را حل کنید
  • محبوبترین ها

  • تمام اطلاعات لازم در مورد تیروئیدیت
  • آیا بوتاکس راه درمان میگرن است؟
  • نقش ماساژ در درمان انسداد روده
  • سرماخوردگی و عفونتهای تنفسی
  • سلیاک و هشدارهای مهم برای آن
  • دانستنی های مهم برای مبتلایان به آسم و آلرژی
  • علت دردهای مزمن و راه حل آن ها
  • خطرات ناشی از مصرف مسکن ها
  • رپورتاژ

  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • الو دکتر

    لاغر شو
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است