دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی

coca

ایا از نوع غذایی که می خورید مطلع هستید می دانید غذاهایی که هر روز می خوریم سالم هستند یا نه  می دانید چه غذاهایی برای سلامتی مفید هستند و چه غذاهایی سرطانزا؟در ادامه مطلب شما راب ا مواد غذایی سرطانزا آشنا می کنیم

مصرف برخی از مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد، در مقابل انواع خوراکی ‌های دودی مانند ماهی، برنج، گوشت، سوسیس،‌ کالباس، سس و پنیرهای دودی حاوی مواد شیمیایی مختلف ساطع ‌شده از دود مانند هیدروکربن‌ ها هستند و می ‌توانند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند. در اینجا رایج ترین اقلام غذایی که شما را چند قدم به سرطان مصرف می کنند، بیشتر معرفی شده اند؛ مواد غذایی که شاید هر روز به انواع مختلف مصرف شوند:
ذرت تفت داده شده: واقعیت این است که این نوع ذرت به تنهایی نمی تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد اما اقلام غذایی اینچنینی با کیسه هایی حاوی مواد شیمیایی به نام پرفلوئورواکتانوئیک اسید بسته بندی شده اند که مطالعات ثابت کرده این مواد شیمیایی خطر ناباروری در زنان و ابتلا به برخی از انواع سرطان را افزایش می دهند.
گوشت های فراوری شده: انواع این گوشت ها از قبیل سوسیس، هات داگ، بیکن و … در بلند مدت خطر ابتلا به برخی سرطان های خاص از جمله سرطان روده بزرگ را افزایش می دهد. مطالعات نشان داده که مصرف بیش از 160 گرم از گوشت های فراوری شده در طول روز، خطر افزایش مرگ های ناشی از سرطان را در طول زمان تا 44 درصد افزایش می دهد.
کنسرو گوجه فرنگی: ماده شیمیایی بیس فنول در این کنسروها خطرناک است و اسیدیته گوجه فرنگی به احتمال زیاد منجر به حل بیس فنول در مواد غذایی می شود.
گوشت قرمز کبابی: ساختار مولکولی و شیمیایی گوشت قرمز هنگام فرایند کبابی شدن تغییر می کند و خطر ابتلا به سرطان پروستات و سرطان سینه را افزایش می دهد.
نوشابه های گازدار: سودا پر از قند، رنگ‌ های غذایی و مواد شیمیایی است؛ این نوع نوشیدنی‌ ها بدن را اسیدی می‌ کنند و سلول‌ های سرطانی را پرورش می ‌دهند. سودا یا آب گازدار یا آب کربناته، آبی است که در آن کربن دی ‌اکسید، تحت فشار حل شده باشد.
روغن های هیدروژنه: روغن‌های هیدروژنه معمولا برای ذخیره غذاهای فراوری شده استفاده می‌شود که می‌تواند به بیماری‌ های ناتوان کننده سیستم بدنی، مانند سرطان منجر شود.
غذاهای اصلاح شده ژنتیکی: مصرف این نوع محصولات غذایی یک نگرانی عمده از نظر ابتلا به انواع مشکلات سلامتی است و بهتر است محصولات آلی و ارگانیک جایگزین آنها شوند.
ماهی پرورشی: ماهی آزاد پرورشی کمبود ویتامین دی دارد و اغلب با مواد شیمیایی سرطان ‌زا آلوده شده و آلوده به بی فنیل‌ های پلی کلرینه، و آفت ‌کش‌ ها است.
الکل: اینطور ثابت شده که مصرف نوشیدنی های الکلی در طول روز خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان تا 30 درصد افزایش می دهد. در واقع الکل دومین علت ابتلا به سرطان بعد از دخانیات است.
منبع: سلامت نیوز

5 1000
ارسال شده در 15 مرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه
سیب سرخ

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • باید و نباید های فرستادن فرزند به مهد
  • مواد غذایی ضروری برای درمان میل جنسی پایین در آقایان
  • آموزش ساخت ماسک های ضد چروک
  • قرص شکلات و کاکائو و خواص هر یک
  • درباره داروهای پایین آورنده قند خون ابداعات شگفت انگیز را بدانید
  • تمایل به زیبایی در دختران و پسران
  • پوستی جوان و سالم با ورزش یوگا
  • تفاوت های سفید کردن دندان و جرم گیری
  • محبوبترین ها

  • لیزر در دندانپزشکی چه کاربردهایی دارد؟
  • رفع سریع دندان درد در خانه
  • از دندان های شیری محافظت کنید
  • جدایی لثه از دندان با این بیماری
  • چرا لثه ها تحلیل میروند
  • اقدامات اولیه پس از کنده شدن دندان!
  • درمان ارتودنسی انجام ندادن دندان نیش کشیده شده چطوری ممکن است؟
  • از زبان دندانپزشکان توصیه هایی در مورد دندان هایتان بشنوید
  • رپورتاژ

  • خدمات دندانپزشکی دکتر عارفی
  • پمپرز اصل چطور از آلمان به ایران می‌رسد؟!
  • موسسه تخصصی و زیبایی پوست تانی
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • کرم های طبیعی و شگفت انگیز شرکت ایده آرای پیشگام
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x