030716_liquidgold_THUMB_LARGE
 زنان شیرده برای شیردهی باید بیشتر مراقب باشند و حتما شیر اولیه یا همان آغوز را به نوزادشان بدهند و از وی دریغ نکنند آغوز خاصیت های بیشماری دارد که اکثر تازه مادران از آن بی خبرند در ادامه توضیحات بیشتری در این زمینه برایتان داریم

محمد زاده استاد یار دانشکده علوم تغذیه گفت: شیر خوار تا پایان 6 ماهگی از هر غذای کمکی بی نیاز است و فقط باید از شیرمادر تغذیه کند زیرا این ماده غذایی حاوی آب و املاح مورد نیاز برای رفع نیازهای غذایی نوزاد است.
محمد زاده تغذیه نوزاد از آغوز را مهم دانست و اظهار داشت: آغوز علاوه بر اینکه به‌عنوان اولین واکسیناسیون نوزاد عمل می کند، از بدن او در برابر بسیاری از عفونت ها محافظت می کند.
این استاد یار دانشکده علوم تغذیه تاکید کرد: آغوز حاوی مقدار زیادی ویتامین A  محلول در چربی، کاروتینوئید، ویتامین E ،پادتن ها،سلول های محافظ و ماده ضد میکروبی به نام ایمونوگلوبولین است.
وی آغوز را اولین واکسن نوزاد بر ضد بیماری های عفونی دانست و تصریح کرد: خوردن آغوز سبب دفع  مکونیوم (ماده سیاه رنگ موجود در روده های نوزاد در هنگام تولد ) و رشد میکروب های مفید روده می شود.
وی افزود: هر زمان که نوزاد  از شیر مادر تغذیه می کند مقدار پرولاکتین خون (هورمونی برای افزایش میزان شیر)  افزایش یافته  و شیر بیشتری تولید می شود. هرچه کودک بزرگتر شود رنگ شیر متناسب با نیاز های رشد او تغییر می کند.
باشگاه خبرنگاران

ارسال شده در 16 مرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع زنان و زایمان , سلامت مادر و نوزاد

پیشنهاد سردبیر

  • برای کاهش اشتها، روش های زیر استفاده کنید
  • خوراکی از قارچ در کنار غذاهای گوشتی
  • اصول گفتار درمانی کودک
  • مهم ترین فاکتورهای غذایی برای خانم ها
  • تصاویری از ساکشن دندانپزشکی
  • تاثیرات مختلف جرم گوش بر سلامت شنوایی
  • خاصیت های درمانی برای برنج
  • دیابتی ها از این نوع سبزیجات پرهیز کنند!
  • تغییر حالت تخم مرغ به شکل استوانه
  • مینی چیز کیک شکلاتی
  • چگونه بفهمیم در ذهن اطرافیان چه می گذرد؟
  • میوه هم تراز با متفورمین
  • رسپی سالم- سیب زمینی های گرد
  • از خصوصیات رفتاری همسرتان خیانتکاری او را تشخیص دهید
  • گل کلم و سیب زمینی با سس بشامل
  • محبوبترین ها

  • پلو با گوشت و یوفکا
  • نوعی خوراک از بلغور ریز
  • بقچه نشاسته و گوشت چرخ کرده
  • نان پیده به همراه کوفته
  • معرفی برخی از غذاهای کم کالری و سالم
  • خوراکی از تره فرنگی و پرتقال
  • روش جدید برای تهیه ماهی بخارپز
  • با پنیر و کاری خورش اسفناج درست کنید
  • رولت سیب زمینی و قارچ
  • شیرینی بیسکویتی با سس شکلاتی
  • آموزش نان نیم باگت به همراه ساندویچ مرغ
  • کیک ویژه مبتلایان به بیماری روده باریک
  • املت گوجه فرنگی ایده آل برای کودکان دیابتی
  • سالادی مقوی با عدس
  • نوعی پاستا ویژه گیاهخواران
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است