کاهش احتمال ابتلا به سرطان با تغذیه از شیر مادر

به راستی که میتوان اسم شیر مادر را اکسیر سلامت گذاشت. اگر به آمار و ارقام نگاهی بی اندازید متوجه میشوید که در اکثر کودکانی از شیر مادر تغذیه کردند کمبود کلسیوم و … وجود ندارد و همچنین این کودکان کمتر از دیگر کودکان بیمار میشوند. حال با خبر شدیم که کودکانی که از شیر مادر تغذیه کردند احتمال ابتلا به سرطان آن ها کمتر از کودکانیست که شیرخشک خوردند. در ادامه با ما همراه باشید تا این خبر را با جزئیات برای شما کامل شرح دهیم.

به گزارشدکتر سلام به نقل از ایرنا، دکتر عظیم مهرور به مناسبت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر افزود: شیر مادر، تغذیه ای عاری از عفونت، بیماری واگیردار، عوامل سرطان زا و مواد صنعتی است.
وی خاطرنشان کرد: با وجود اینکه نمی توان درخصوص تأثیر مستقیم شیر مادر بر میزان ابتلا به سرطان کودکان سخن گفت اما از آنجایی که شیر مادر کاهش نرخ ابتلا به عفونت، تقویت سیستم ایمنی و گوارشی در شیرخوار را به همراه دارد، توصیه می شود تا کودکان از شیر مادر تغذیه کنند.
رئیس بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان محک گفت: شیر مادر گرم، سالم، بدون مواد افزودنی و سرشار از مواد انرژی زاست و نوزاد هر زمانی که بخواهد به آن دسترسی دارد. برقراری ارتباط معنوی بین مادر و شیرخوار مهم ترین ویژگی تغذیه با شیر مادر است که بر همین اساس سلامت جسمی و روحی کودک نیز به بهترین نحو ممکن تأمین می شود.
مهرور افزود: اهمیت تغذیه با شیر مادر تا اندازه ای است که پزشکان به مادرانی که در بدترین شرایط جسمی و روحی نیز قرار دارند توصیه می کنند که ضمن استفاده از داروهای مناسب، نوزاد را با شیر خود تغذیه کنند چرا که این امر برای سلامتی مادر و شیرخوار، توأمان مفید است.
وی ادامه داد: تغذیه مناسب از عوامل مهم تکامل فیزیکی، فکری و افزایش قدرت دفاعی در انسان است و شالوده اصلی زندگی را تشکیل داده و افزایش سلامتی و آرامش را به همراه دارد.
مهرور تاکید کرد: شیر مادر، کامل ترین و سالم ترین غذا برای شیرخوارگان است و بیمارستان محک نیز همواره بر تغذیه کودکان با شیر مادر تاکید داشته و در راستای دغدغه سلامت کودکان از مادران جوان درخواست می کند تا برای افزایش سلامت خود و فرزندانشان به این نوع تغذیه توجه کنند.
هفته جهانی تغذیه شیر مادر امسال (10 تا 16 مرداد) با شعار «شیر مادر؛ کلید توسعه پایدار» نامگذاری شده است.

منبع: ایرنا