ورم دست و پا نمک و فشار خون بالا مصرف زیاد نمک علم تغذیه پیشگیری از بیماریها پعلائم بیماری کبد آسیب کبدی

 

چه خوبست که در مورد میزان مصرف نمک تعادل را رعایت کنید  توصیه میکنم از خوردن غذاهای پرنمک بپرهیزید که عوارض جبران ناپذیری به بدن دارد و سلامتی انسان را به خطر می اندازد همیشه سالم غذا بخورید تا سالم بمانید و  در تهیه غذا به میزان مصرف نمک دقت کنید تا بیمار نشوید

مطالعات جدید نشان می دهد مصرف زیاد نمک به آسیب های کبدی منجر می شود.
بدن به نمک نیاز دارد. یون های سدیم به حمل و نقل آب در بدن کمک می کنند و نقش کنترل پالس های عصبی را برعهده دارند. با این وجود، مصرف بیش از اندازه این ماده بدن را با مشکلاتی مواجه می کند.
نمک از مهمترین دلایل فشار خون بالاست. آمار انجمن قلب آمریکا نشان می دهد که در این کشور حدود ۷۷٫۹ میلیون نفر به پرفشاری خون مبتلا هستند. فشار خون بالا به این معنا است که این افراد در معرض بیماری های قلبی و سکته مغزی قرار دارند.
زمانی که نمک زیادی مصرف می شود، بدن به منظور شستن نمک، آب بیشتری در خود نگه می دارد که همین امر منجر به افزایش فشار خون می شود. دلیل ورم کردن دست و پا و صورت نیز پس از مصرف نمک همین موضوع است.
مطالعات اخیر محققان دانشگاه جینان در گوانگجوی چین نشان می دهد مصرف بیش از اندازه نمک، یک عامل موثر در آسیب جدی کبدی در بزرگسالان است و علاوه بر آن، در رشد جنین اختلال وارد می کند.
این مطالعه حیوانی نشان می دهد نمک باعث تغییر نرخ تقسیم سلولی و افزایش مرگ و میر سلول های کبد می شود و از این طریق در بروز فیبروز کبدی نقش دارد. از طرفی، مصرف غذای شور در مادران باردار، بر رشد جنین تاثیر می گذارد. محققان احتمال می دهند آسیب کبدی ناشی از مصرف بیش از اندازه نمک، به دلیل فرآیندی به نام استرس اکسیداتیو است. استرس اکسیداتیو باعث می شود تعادل بین آنتی اکسیدان ها و رادیکال های آزاد بهم بخورد که این امر منجر به افزایش سلول های التهابی می شود و مرگ سلول های کبد و افزایش احتمال فیبروز کبدی را به دنبال دارد.
کبد با ۱٫۳۶ کیلوگرم وزن، بزرگترین ارگان داخلی بدن است که بیش از ۵۰۰ عملکرد حیاتی را کنترل می کند. مهمترین وظیفه کبد، فیلتر کردن خونی است که از دستگاه گوارش وارد کبد می شود و قرار است در سراسر بدن جریان یابد. تمام مواد سمی و مضر خون در کبد جدا می شوند. کبد با تولید صفرا، چربی غذا را تجزیه کرده و آن را تبدیل به انرژی می کند. ذخیره قند بدن نیز به عهده کبد است.
تولید و سنتز عناصر مهم پلاسمای خون و ذخیره برخی از مواد مغذی از جمله ویتامین ها و آهن نیز به عهده کبد است. سم زدایی، تنظیم هورمون، سنتز پروتئین، هضم غذا و تجزیه سلول های قرمز خون نیز از مهمترین وظایف کبد به شمار می آیند.
مراحل اولیه بیماری های کبد هیچ علایمی ندارند؛ بنابراین کوچکترین نشانه ای نیز باید جدی گرفته شود. زرد شدن پوست و چشم، شکم درد مزمن، تورم شکم، خارش مداوم پوست، ادرار تیره، مدفوع کم رنگ یا خونی، خستگی، تهوع، کبود شدن پوست و از دست دادن اشتها، مهمترین علایم بیماری های کبد هستند.
مطالعات محققان دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد نشان می دهد که انواع سبزیجات، گریپ فروت، گردو، لیمو، آووکادو، چای سبز، سیر، چغندر، سبزیجات با برگ های سبز پررنگ و زردچوبه مهمترین غذاهایی هستند که کبد را سالم نگه می دارند.
در ادامه نتایج این تحقیقات آمده است که استفاده از غذاهای آماده و حاضری، الکل و سیگار، روغن و غذاهای سرخ کرده و عدم تحرک، مهمترین دلایل آسیب به کبد هستند.
نتایج این تحقیقات در نشریه Agricultural and Food Chemistry منتشر شده است.

www.persianv.com

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 19 مرداد 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • تاثیر رفتار والدین در تحریک اشتهای خردسالان
  • کاهش دردهای عضلانی با طب سوزنی
  • پیشگیری از حواس پرتی خردسالان
  • آناتومی پوست سر
  • دلیل ناسالم بودن هات داگ
  • ورزش های ساکن و ورزش های پرتحرک
  • رژیم غذایی برای دفع حملات سرگیجه
  • مراقب بیماریهای انتقالی از زائرین عراق باشید
  • محبوبترین ها

  • برخورد با سیاتیک
  • تشخیص آلزایمر به کمک آزمایش خون
  • توصیه های طب سنتی برای رفع کرختی در دست و پا
  • چگونگی مبتلا شدن به کین باخ
  • در درمان بیماری آسم این نکات را بخاطر بسپارید
  • سرطان چه عوارض روانی در بیماران دارد
  • دردهای شکمی را نادیده نگیرید
  • درباره تکرر ادرار بیشتر بدانید
  • رپورتاژ

  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • لیفتینگ با نخ
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است