شیرهای مرده شیرهای پاستوریزه، پاستوریزه و هموژنیزه کردن پاستوریزه کردن شیر باکتری‌های مفید شیر آنزیم‌های مفید موجود در شیر

 

شیرهای پاستوریزه حاوی چه مواد معدنی هستند و چه نوع ارزش غذایی دارند چه فرقی با شیر تازه دارند برتری شیر تازه به شیرهای پاستوریزه چیست شیرهایی که هموژنیزه و پاستوریزه می شوند چه املاحی را از دست خواهند داد

آیا شیرهای پاستوریزه خاصیت ها و ویژگی های مفید خود را از دست داده اند و ویتامین ها و املاح اولیه در آن ها وجود ندارد؟این ماده خوراکی مفید با عملیات پاستوریزه و هموژنیزه دچار چه تغییراتی می شود ؟در ادامه توضیحات بیشتری در این باره داده ایم.

 

مواد معدنی موجود در شیرهای پاستوریزه

آیا می‌دانید شیرهای پاستوریزه، شیرهای مرده هستند؟
هدف از پاستوریزه کردن شیر، کشتن باکتری‌های بدی است که ممکن است به داخل شیر راه پیدا کرده باشند، اما مشکل اینجاست که پاستوریزه کردن، در کنار از بین بردن همه باکتری‌های بد، باکتری‌های مفید شیر را نیز از بین می‌برد و به ویتامین‌ها و مواد معدنی آن نیز آسیب می‌زند و منجر به شایع ترین مشکلات سلامت می‌شود که امروز شاهد آنها هستیم.

در طول پاستوریزه شدن، شیر به مدت نیم دقیقه تا بیش از 160 درجه فارنهایت (حدودا 72 درجه سانتی‌گراد) گرم می‌شود تا چیزهایی که احتمالا هضم آن برای شما مشکل است، استریلیزه شود. حتی توقف پاستوریزه کردن در درجات پایین تریعنی حدود 145 فارنهایت (حدود 62 درجه سانتی‌گراد) نیز بسیاری از آنزیم‌های مفید موجود در شیر را از بین می‌برد.

هموژنیزه کردن شیر نیز که از اوایل قرن 20 به یک استاندارد صنعتی تبدیل شد، با نوآرایی مولکول‌های پروتئین و چربی شیر، در نحوه تاثیر‌گذاری آنها بر بدن انسان تغییر ایجاد و ایجاب می‌کند که ویتامین‌های A و D به جهت تقویت خواص شیر به آن اضافه شوند. برخلاف آنچه رسانه‌ها و صنایع لبنی به ما القا می‌کنند، پاستوریزه و هموژنیزه کردن، لزوما برای سلامت ما مفید نیستند.

با این حال شیر به عنوان یک ماده حساس غذایی که قابلیت جذب میکروارگانیسم‌های زیادی را به خود دارد لازم است همواره پیش از مصرف جوشانده شود، یا اینکه به صورت پاستوریزه یا هموژنیزه مصرف شود تا در این صورت سلامت ما به عنوان مصرف‌کنندگان این ماده غذایی مفید بیشتر تامین شود.

 

ارسال شده در 20 مرداد 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • خستگی کمتر و تمرکز حواس بیشتر با این کارها
  • چیزهایی نمکی دوست دارید؟
  • توصیه محققان به تزریق آنتی بیوتیك در آی سی یو
  • حرکت جلوبازو تک دمبل خم راباهم مرور میکنیم
  • طبیعی و بی خطرترین راهها برای رفع زردی دندان
  • خطر داروهاي سرماخوردگي براي نوزادان
  • آیا خوردن آش باعث چاقی می شود؟
  • علل و نشانه های ابتلا به بیماری آلزایمر کدامند؟
  • محبوبترین ها

  • آیا میتوان سردرد را بدون مصرف قرص مسکن درمان کرد ؟
  • راه های مفید و عالی برای زود خوابیدن
  • از آسیب های حاد مغزی با تشخیص زود هنگام صرع پایدار پیشگیری کنید
  • پیامدهای ناشی از ترک ورزش
  • آیا دانستن دو زبان هوش ما را تحت تأثیر قرار می دهد؟
  • امواج رادیویی و عوارض آن ها
  • سریع ترین راه نجات مبتلایان به سکته مغزی
  • تشخیص سرماخوردگی روانی با اسکن مغزی
  • رپورتاژ

  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    لاغر شو
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است