شیرهای مرده شیرهای پاستوریزه، پاستوریزه و هموژنیزه کردن پاستوریزه کردن شیر باکتری‌های مفید شیر آنزیم‌های مفید موجود در شیر

 

شیرهای پاستوریزه حاوی چه مواد معدنی هستند و چه نوع ارزش غذایی دارند چه فرقی با شیر تازه دارند برتری شیر تازه به شیرهای پاستوریزه چیست شیرهایی که هموژنیزه و پاستوریزه می شوند چه املاحی را از دست خواهند داد

آیا شیرهای پاستوریزه خاصیت ها و ویژگی های مفید خود را از دست داده اند و ویتامین ها و املاح اولیه در آن ها وجود ندارد؟این ماده خوراکی مفید با عملیات پاستوریزه و هموژنیزه دچار چه تغییراتی می شود ؟در ادامه توضیحات بیشتری در این باره داده ایم.

 

مواد معدنی موجود در شیرهای پاستوریزه

آیا می‌دانید شیرهای پاستوریزه، شیرهای مرده هستند؟
هدف از پاستوریزه کردن شیر، کشتن باکتری‌های بدی است که ممکن است به داخل شیر راه پیدا کرده باشند، اما مشکل اینجاست که پاستوریزه کردن، در کنار از بین بردن همه باکتری‌های بد، باکتری‌های مفید شیر را نیز از بین می‌برد و به ویتامین‌ها و مواد معدنی آن نیز آسیب می‌زند و منجر به شایع ترین مشکلات سلامت می‌شود که امروز شاهد آنها هستیم.

در طول پاستوریزه شدن، شیر به مدت نیم دقیقه تا بیش از 160 درجه فارنهایت (حدودا 72 درجه سانتی‌گراد) گرم می‌شود تا چیزهایی که احتمالا هضم آن برای شما مشکل است، استریلیزه شود. حتی توقف پاستوریزه کردن در درجات پایین تریعنی حدود 145 فارنهایت (حدود 62 درجه سانتی‌گراد) نیز بسیاری از آنزیم‌های مفید موجود در شیر را از بین می‌برد.

هموژنیزه کردن شیر نیز که از اوایل قرن 20 به یک استاندارد صنعتی تبدیل شد، با نوآرایی مولکول‌های پروتئین و چربی شیر، در نحوه تاثیر‌گذاری آنها بر بدن انسان تغییر ایجاد و ایجاب می‌کند که ویتامین‌های A و D به جهت تقویت خواص شیر به آن اضافه شوند. برخلاف آنچه رسانه‌ها و صنایع لبنی به ما القا می‌کنند، پاستوریزه و هموژنیزه کردن، لزوما برای سلامت ما مفید نیستند.

با این حال شیر به عنوان یک ماده حساس غذایی که قابلیت جذب میکروارگانیسم‌های زیادی را به خود دارد لازم است همواره پیش از مصرف جوشانده شود، یا اینکه به صورت پاستوریزه یا هموژنیزه مصرف شود تا در این صورت سلامت ما به عنوان مصرف‌کنندگان این ماده غذایی مفید بیشتر تامین شود.

 

5 1000
ارسال شده در 20 مرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • بیماری صرع چه جاهایی شیوع بیشتری دارد؟
  • آمادگی برای ازدواج زودهنگام
  • پیشنهادات ورزشی جالب برای بانوان ورزشکار
  • کیست تخمدان و علائم آن را بهتر بشناسیم
  • آیا سویا ارزش غذایی شیر را دارد؟
  • زنی که رکورد بلندترین موی سر در جهان را دارد
  • حمام و پله های خانه بلای جان سالمندان هستند
  • با بازی تنیس عمر خود را افزایش دهید!
  • محبوبترین ها

  • از انجام این 5 عمل در حین ورزش کردن بپرهیزید!
  • با این سه حرکت یوگا، التهاب را کاهش دهید
  • تاثیرات مفید راه رفتن روی تردمیل
  • اثرات مختلف ورزش روی بدن
  • مراقبت های لازم برای فعالیت ورزشی در هوای سرد
  • سیستم حرکتی (RP-21) بر اساس تکنیک رست-پاز(قسمت اول)
  • با دویدن سلامت مفاصل زانو را تضمین کنید
  • از کجا بدانیم مکملی که انتخاب کردیم خوب است یا نه
  • رپورتاژ

  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • درمان افتادگی پلک به روش پلاسما
  • کمک به بهبود هضم و افزایش ایمنی
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • کلینیک فوق تخصصی آندوسکوپی وکولونسکوپی بدون درد
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما