دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید

فواید بادام زمینی سلامت قلب سکته قلبی تنقلات مفید تضمین سلامت قلب بادام زمینی

یکی از تنقلات بسیار مفید و فوق العاده مقوی بادام زمینی است. خوشبختانه این دسته از بادام جزء تنقلات محبوب مردم ایران میباشد چون این ماده علاوه بر حفاظت از قلب و سلامت آن را نیز تضمین میکند. نکته ای که وجود دارد این است که مصرف بادام زمینی به صورت شور خیلی بیشتر از بادام زمینی خام و بدون نمک رواج دارد و باید توجه داشت که برای تأثیر بیشتر و استفاده بهتر از فواید این ماده مفید بهتر است از نوع دوم استفاده کنیم. در ادامه بیشتر در این باره صحبت خواهیم کرد.

به گفته محققان، مصرف بادام زمینی از قلب محافظت کرده و ریسک ابتلا به بیماری عروق کرونر را کاهش می دهد.

به گزارش دکتر سلام به نقل از مهر، مصرف روزانه بادام زمینی فواید زیادی برای سلامت دارد که از آن جمله می توان به حفظ سلامت قلب تا تامین مواد مغذی فراوان برای بدن و کاهش ریسک بیماری عروق کرونر در جهت کنترل چاقی اشاره کرد.

به گفته محققان، بادام زمینی علاوه بر محتوای چربی مونواشباع نشده، حاوی سایر مواد مغذی نظیر ویتامین E، فولات، پروتئین و منگنز است که همگی موجب بهبود سلامت قلب می شوند.

شماری از مطالعات جدید نشان می دهند بادام زمینی غنی از آنتی اکسیدان نیز هست و زنانی که حداقل در هفته ۳۰ گرم بادام زمینی یا کره بادام زمینی می خورند ۲۵ درصد کمتر در معرض ریسک ابتلا به سنگ کیسه صفرا هستند.

به گفته کارشناسان تغذیه، می توان با مصرف کره بادام زمینی به جای کره یا گنجاندن آن در سالادها و پیش غذاها، مصرف منظم بادام زمینی را حفظ کرد.

همچنین به گفته متخصصان، افرادی که حداقل دو بار در هفته مغزیجات آجیلی می خورند، کمتر از دیگران دچار اضافه وزن می شوند.

منبع: مهر

5 1000
ارسال شده در 20 مرداد 1395 توسط با موضوع قلب و عروق

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x