مصرف بادام زمینی مؤثر در سلامت قلب

یکی از تنقلات بسیار مفید و فوق العاده مقوی بادام زمینی است. خوشبختانه این دسته از بادام جزء تنقلات محبوب مردم ایران میباشد چون این ماده علاوه بر حفاظت از قلب و سلامت آن را نیز تضمین میکند. نکته ای که وجود دارد این است که مصرف بادام زمینی به صورت شور خیلی بیشتر از بادام زمینی خام و بدون نمک رواج دارد و باید توجه داشت که برای تأثیر بیشتر و استفاده بهتر از فواید این ماده مفید بهتر است از نوع دوم استفاده کنیم. در ادامه بیشتر در این باره صحبت خواهیم کرد.

به گفته محققان، مصرف بادام زمینی از قلب محافظت کرده و ریسک ابتلا به بیماری عروق کرونر را کاهش می دهد.

به گزارش دکتر سلام به نقل از مهر، مصرف روزانه بادام زمینی فواید زیادی برای سلامت دارد که از آن جمله می توان به حفظ سلامت قلب تا تامین مواد مغذی فراوان برای بدن و کاهش ریسک بیماری عروق کرونر در جهت کنترل چاقی اشاره کرد.

به گفته محققان، بادام زمینی علاوه بر محتوای چربی مونواشباع نشده، حاوی سایر مواد مغذی نظیر ویتامین E، فولات، پروتئین و منگنز است که همگی موجب بهبود سلامت قلب می شوند.

شماری از مطالعات جدید نشان می دهند بادام زمینی غنی از آنتی اکسیدان نیز هست و زنانی که حداقل در هفته ۳۰ گرم بادام زمینی یا کره بادام زمینی می خورند ۲۵ درصد کمتر در معرض ریسک ابتلا به سنگ کیسه صفرا هستند.

به گفته کارشناسان تغذیه، می توان با مصرف کره بادام زمینی به جای کره یا گنجاندن آن در سالادها و پیش غذاها، مصرف منظم بادام زمینی را حفظ کرد.

همچنین به گفته متخصصان، افرادی که حداقل دو بار در هفته مغزیجات آجیلی می خورند، کمتر از دیگران دچار اضافه وزن می شوند.

منبع: مهر

ارسال شده در 20 مرداد 1395 توسط writer.m با موضوع قلب و عروق

پیشنهاد سردبیر

  • ناتوانی در تمرکز کردن به خاطر این عوامل
  • همین امروز دست نگه دارید! آكريلاميد را میشناسید؟
  • در تولید تسکین کننده درد ,مغز چه تواناییهایی دارد
  • عکس هایی از دیسپنسر پارافین
  • مشكلات عروقي و سكته هاي قلبي و مغزي
  • پرسش و پاسخ های متداول درمورد ریمل و استفاده از آن
  • فواید ورزش اسکوات
  • آموزش تصویری بدنسازی در 6 هفته ( بخش 3)
  • اتاق مشترک مادر و نوزاد پس از تولد
  • بروز تپش قلب به صورت غیرمنتظره
  • تغذیه متناسب با حالات روحی
  • آسیب به زیبایی صورت با این اشتباهات
  • تغییرات آناتومیک بدن به خاطر مد روز
  • محدودیت ورزش کردن برای این زنان
  • حرارت دادن غذا در فویل آلومینیوم ممنوع
  • محبوبترین ها

  • در زمینه سلول های بنیادی برای تولید نخاع یک پیشرفت بزرگ ابداع شد
  • سنگ کلیه ای ها بخوانند!
  • در این دما خوابیدن به نفع شماست
  • تهدیدات خطرناک برای نوزادان نارس
  • جلوگیری از چاقی و دیابت با این عامل طبیعی
  • بیرون آمدن توده بزاقی از دهان
  • لزوم دارا بودن نشانگر تغذیه
  • انتشار جدول یکپارچه سازی کدهای HIS
  • خبر از کشف واکسن سرطان
  • انتقال پیشکسوت استقلال به بخش مراقبت های ویژه
  • خداحافظی با شکم، بدون مصرف قرص های لاغری
  • تهیه 44 درصد تجهیزات بیمارستان رازی بیرجند
  • با این دستگاه از شر باکتریهای منزل خلاص شوید
  • ترافیک و عوارضش برای سلامیت افراد
  • آیا میدانید جریان انرژی تان کجاست
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است