hungarian-wax-peppers

خورن فلفل سبز فایده های زیادی دارد و همانطوریکه می دانید پزشکان تغذیه خوردن آن را توصیه می کنند اکنون میخواهیم درباره ترکیبات مفید فلفل صحبت کنیم  مگر چه مواد مفبدب در فلفل سبز وجود دارد  که بعث سلامتی بدن می شود اکنون به اختصار ترکیبات و فواید آن را بیان می کنیم

مصرف فلفل سبز بدن را در برابر آسیب های رادیکال های آزاد محافظت می کند و باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان می شود

به گزارش بلاغ، مصرف فلفل سبز بدن را در برابر آسیب های رادیکال های آزاد محافظت می کند و باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان می شود ضمن این که سرعت روند پیری را نیز کم می کند. کپسایسین همچنین موجب کاهش سطح کلسترول می شود. فلفل سبز به عنوان جزء اصلی رژیم غذایی آمریکایی و هندی شناخته شده است؛ ماده مغذی سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند کپسایسین، ویتامین آ، ویتامین ث، ویتامین ب، ویتامینEو مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، پتاسیم.

در اینجا 10 فایده شگفت انگیز مصرف فلفل سبز بیشتر معرفی شده است:محافظت در برابر سرطان: طبق مطالعات انجام شده، ماده موجود در فلفل سبز به نام کپسایسین، به مبارزه با سرطان پروستات کمک می کند. فلفل سبز غنی از آنتی اکسیدان هایی برای حفظ ایمنی بدن در برابر سرطان است

کاهش سطح قند خون: یک فرد دیابتی به راحتی می تواند فلفل سبز را به رژیم غذایی اش اضافه کند چون فلفل سبز سطح قند خون را تنظیم می کند.

سلامت دستگاه گوارش: فلفل سبز سرشار از فیبر غذایی است که به پاکسازی روده ها کمک کرده و در واقع نقش پیشگیری کننده از ابتلا به یبوست دارد.

ضد التهاب: فلفل سبز دارای خواص ضد التهابی است که به تسکین درد و تورم در مبتلایان به بیماری هایی مانند استئوآرتریت، آرتریت روماتوئید و … کمک می کند.

افزایش ایمنی بدن: فلفل سبز یک منبع غنی از ویتامین آ است که به محافظت در برابر عوامل بیماری زایی که به سیستم ایمنی بدن حمله می کنند، کمک می نماید و آنهم با افزایش غشاهای مخاطی سالم در مسیر بینی و ریه ها. این روند منجر به اینجاد ایمنی در برابر عفونت می شود.

ویتامین سی: فلفل سبز سرشار از ویتامین ث بوده و حتی میزان این ویتامین در آن از مرکباتی مانند پرتقال خیلی بیشتر است. مصرف ویتامین ث با افزایش ایمنی بدن و محافظت در برابر رادیکال های آزاد ارتباط دارد. بد نیست بدانید یک فلفل دلمه‌ای متوسط، بیش از 3‌برابر نیاز روزانه بدن ویتامین ث دارد.

سلامت قلب: فلفل سبز حاوی مواد معدنی مغذی مانند پتاسیم، منگنز، آهن و منیزیم است. این مواد معدنی نقش مهمی در کنترل ضربان قلب و فشار خون و در نتیجه سلامت قلب دارند.
ضد درد: می توان از فلفل سبز به عنوان یک مسکن استفاده کرد چون مصرف آن اندروفین را تحریک کرده و باعث کاهش درد می شود. این خاصیت فلفل سبز بخصوص برای دیابتی ها، مبتلایان به تبخال، اسپاسم های عضلانی و روماتیسم مهم است.

کاهش بروز زخم معده: کپساسین موجود در فلفل، باعث کاهش بروز زخم معده می ‌شود. کپساسین موجب افزایش جریان خون در قسمت مخاطی معده و تولید موکوس به وسیله دیواره معده می ‌شود، بنابراین بافت معده در برابر ترشح اسید معده مصون باقی می‌ ماند.

پیشگیری از گرفتگی رگ ها: کپساسین سبب کاهش میزان کلسترول خون می ‌شود، این موضوع موجب کاهش احتمال گرفتگی رگ‌ ها می‌ شود، این گیاه همچنین از انعقاد خون در رگ ‌های خونی جلوگیری می ‌کند، این دو خاصیت موجب می ‌شود که مصرف فلفل به پیشگیری از بیماری‌ های قلبی و آرترواسکلروز (سخت شدن رگ‌ ها) کمک کند./

www.ghatreh.com

ارسال شده در 21 مرداد 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • با عوامل دیابت آشنا شوید
  • قلیان کشیدن فرزندانتان را اینگونه کنترل کنید
  • آنفولانزای معده (اسهال و استفراغ)
  • قارچی مفید برای رفع احساسات منفی
  • توپ های پیتزا
  • منزوی شدن در سنین پایین
  • تقویت سرعت آستانه بی هوازی
  • رابطه جنسی با حضور نوزاد
  • آیا احساس درونی ما راهنمای خوبی است؟
  • مغز شما عامل اصلی چاقی
  • برطرف کردن فشار خون بالا در اسرع وقت
  • خطرات مصرف جگر برای مادران بارداری
  • شناخت خطرناک ترین سرطان زنان در مراحل اولیه
  • عمده ترین اختلاف بین بیش فعالی و بازیگوشی
  • حیوانات خانگی و این هشدارها برای سلامتی
  • محبوبترین ها

  • سخنرانی بهتر و یادگیری این تمرینات
  • راهکارهای مناسب برای خوشبو شدن منزل
  • مواد طبیعی موثر برای خواب راحت
  • حفظ شادابی در محیط اشتغال
  • نوجوانان و افزایش وزن
  • درباره قد زنان ایرانی
  • علل گرایش افراد به فیسبوک
  • راههای طبیعی برای عارضه های گوارشی
  • حمله گرمایی و پیامدهای آن
  • اول صبح و درد گیجگاه
  • پلوما کتری منحصر بفرد
  • مقابله با خواب آلوده بودن در محل کار
  • خانم ها پیاده روی را از یاد نبرند
  • تحقیقاتی پیرامون جگر مرغ
  • با این ترفند افراد را به چیزی که دوست دارید ترغیب کنید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است