migraine

 

تحقیقات نشان داده است که سطح منیزیوم برای مغز باید بمقدار کافی باشد  و کاهش آن  باعث مشکلاتی در مغز می شود  غذای سرشار از منیزیوم باید در رژیم غذایی گنجانده شود اولین و مهمترین  مورد برای مغز منیزیوم است

آیا تابحال به این موضوع فکر کرده اید که غذاها نیز می توانند باعث بروز سردرد شوند؟ اینکه شما از چه رژیم غذایی ای پیروی می کنید می تواند عامل اصلی سردردهای مزمن شما باشد.

 

عامل سردرد

آیا تابحال به این موضوع فکر کرده اید که غذاها نیز می توانند باعث بروز سردرد شوند؟ اینکه شما از چه رژیم غذایی ای پیروی می کنید می تواند عامل اصلی سردردهای مزمن شما باشد. توحه داشته باشید که شما با اصلاح برنامه غذاییتان می توانید این مشکل را تا حد زیادی از بین ببرید. در ادامه 6 مورد از مواد غذایی که سردرد آور را به شما معرفی خواهیم کرد با ما همراه باشید.

حواستان به پنیرها باشد

به عقیده برخی از متخصصان پنیر جزو مواد غذایی ایجادکننده دردهای میگرنی است. نتایج بررسی‌های متعدد نشان می‌دهد که آمین‌های موجود در ترکیب برخی از پنیرها مانند «تیرامین» می‌تواند باعث بروز میگرن و تشدید آن شود. افراد مبتلا به میگرن نسبت به پنیر حساس هستند و بهتر است از پنیرهای تخمیر شده بپرهیزند. اگر اهل مصرف پنیرهای خارجی مانند کممبر یا رکفور هستید، بیشتر حواستان را جمع کرده و از مصرف آنها خودداری کنید.
ماست پرچربِ زیاد، ممنوع

نتایج یک پژوهش آمریکایی نشان می‌دهد که میزان بالای چربی خون می‌تواند عاملی برای بروز دردهای میگرنی شود. این محققان به مدت ۱۲ هفته روی ۵۴ بیماری میگرنی بررسی‌هایی انجام دادند. به این ترتیب که جزئیات بیماری و رژیم غذایی آنها را به طور دقیق بررسی کردند. سپس میزان چربی‌های مصرفی این افراد را ۲۰ گرم کاهش دادند. همین مساله باعث کاهش شدت و مدت دردهای میگرنی شد. اگر شما هم میگرن دارید بهتر است از مصرف مواد غذایی خیلی چرب به خصوص لبنیات بپرهیزید.

مراقب وزنتان باشید

به عقیده متخصصان بین شاخص توده بدن و حملات میگرنی ارتباط‌هایی وجود دارد. نتایج برخی پژوهش‌ها روی افراد دچار چاقی مفرط نشان می‌دهد که این افراد بیشتر دچار میگرن می‌شوند و بعد از کاهش وزن تاثیر زیادی در کاهش و بهبود این بیماری مشاهده می‌شود. با این حال این مساله هنوز در حد یک فرضیه است و تا به حال به اثبات قطعی نرسیده است؛ اما محققان به همه افراد توصیه می‌کنند که وزن خود را در حد ایده‌آل نگه دارند تا سالم‌تر زندگی کنند.

نان، پاستاها و کیک‌ها

رژیم‌های غذایی می‌تواند روی بروز دردهای میگرنی تاثیر بگذارد. افرادی که دچار مشکل عدم تحمل گلوتن (سلیاک) هستند بیشتر در معرض مشکل قرار دارند. محققان روی ۹۰ بیمار که مبتلا به میگرن و سلیاک هستند مطالعه کرده و روی رژیم غذایی‌شان بررسی‌های انجام دادند. بعد از ۶ ماه درمان و کنترل رژیم غذایی یک نفر از میگرن خلاص و در مشکل سه فرد دیگر بهبودی قابل‌ملاحظه‌ای مشاهده شد. توصیه می‌کنیم در مصرف مواد غذایی حاوی گلوتن مانند نان، پا ستاها، کیک‌ها، پیتزاها و ساندویچ و غیره احتیاط کنید. اگر دچار مشکل عدم تحمل نباشید نیازی نیست که خودتان را از مصرف این مواد غذایی محروم کنید؛ اما اگر این مشکل در شما باشد باید از مصرف این مواد غذایی خودداری کنید.

بستنی

متوجه شده‌اید بعضی‌ها با یکی دو قاشق زدن و در یک آن، بستنی را تمام می‌کنند. اگر جزو این افراد هستید و درعین‌حال سردرد هم می‌گیرید باید بدانید نتایج یک پژوهش انگلیسی که روی ۱۴۵ نفر انجام شده است نشان می‌دهد که بستنی نیز می‌تواند یکی از عوامل ایجاد میگرن شود به خصوص اگر فرد با سرعت زیاد آن را میل کند.
توجه داشته باشید که به عقیده محققان بستنی و دوستانش باعث ایجاد میگرن نمی‌شوند اما باعث بروز دردهای ناگهانی و زودگذر خواهند شد. اگر به میگرن مبتلا هستید با آرامش و کم‌کم از بستنی‌تان میل کنید تا خدای نکرده سرمای آن باعث سردرد و حملات میگرنی نشود.

شکلات

محققان آمریکایی روی تاثیر شکلات در ایجاد دردهای میگرنی ۶۳ بیمار بررسی‌هایی انجام دادند. ۴ نفر از مصرف‌کننده‌های این ماده غذایی بعد از خوردن آن دو مرتبه در معرض درد قرار گرفتند البته ۱۲ ساعت بعد از مصرف.
بقیه شرکت‌کننده‌ها صرفاً یک فشار خفیف احساس کردند. به عقیده این محققان نتایج هیچ پژوهش علمی به طور دقیق نتوانسته است که تاثیر شکلات را روی ایجاد میگرن به اثبات برساند.

برای همین نمی‌توان به طور قطعی گفت که مصرف شکلات باعث سردردهای میگرنی می‌شود. بیشتر افراد خودشان را از مصرف این ماده غذایی محروم می‌کنند چون تصور می‌کنند که به آن حساس هستند و باعث ایجاد درد خواهد شد. درحالی‌که به عقیده متخصصان این یک حالت روانی است و در خیلی از افراد مصرف شکلات مشکلی ایجاد نمی‌کند.

www.niksalehi.com

ارسال شده در 19 مرداد 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • فشار ها و خطرات شغلی پرستاران تهدیدی برای سلامت بیماران
  • آرام غذا بخورید تا احساس سیری کنید
  • اگر جنین با آی کیوی بالا می خواهید بخوانید
  • چاره دندان بد رنگ
  • جراحی غیر اصولی گوش و این پیامدها
  • خواب و رویا از دید روانشناسان
  • تاثیرپذیری آینده شغلی از تغذیه
  • دست نوشته شما روحیات تان را برملا می کند!
  • تعریف عضلات آنتاگونیست (مخالف) Antagonist
  • خبر خوش ، نابینائی هم درمان می شود!
  • در حین بازی به کودک مطالب جدید یاد بدهید
  • تفاوت پماد بتامتازون و کلوتریمازول
  • دانستنی هایی در مورد بیماری اسكیزوفرنی
  • لحظات اولیه رهایی از سیگار
  • آموزش های مهم برای پیشگیری از پیری
  • محبوبترین ها

  • نکته خواندنی درباره زنجبیل
  • روغن کنجد، خواص آن و آثر آن بر رشد موها
  • درمان های طبیعی و گیاهی برای ترک مواد مخدر
  • با اسطوخودوس از شر بی خوابی رها شوید
  • رسپی برای متوقف کردن سرفه ناشی از سیگار
  • خواص دارویی گیاه آویشن برای درمان بیماری ها
  • درمانهای خانگی برای تورم لب
  • همه چیز درباره بهبود درد گردن با رزماری
  • گیاهان دارویی تقویت کننده روحیه
  • انواع املاح و مواد معدنی موجود در آب برنج
  • 6 روغن ضروری برای درد میگرن
  • برای سلامت قلب پسته بخوریم
  • دمنوشی موثر برای درمان خلط گلو
  • درمان انواع سردرد با طب سنتی
  • فواید خوردن چای سبز
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است