مشاوره زیبایی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
معرفی خوراکی هایی که به استخوان ضربه میزنند
ضعف در اسخوان یکی از دردناک ترین درد های موجود در کره زمین است ولی اگر کلسیم شما متناسب باشد هرگز دچار این عارضه نخواهید شد. اما تا حرف از کلسیم و استخوان میشود همه یاده مصرف مواد کلسیوم دار می افتند و اصلا به این موضوع توجه ندارند که بعضی مواد هم هستند که کلسیم بدن را ناپایدار میکنند و آن را از بین میبرند. در ادامه ما میخواهیم از خوراکی هایی حرف بزنیم که دشمن کلسیوم و استخوان ها هستند.

**نمک
زیاده روی در مصرف نمک، بدن را به دردسر می اندازد. اکثر مردم جهان نمک زیادی مصرف می کنند به طوری که گفته می شود 85 درصد مردان و 60 درصد زن ها روزانه 2/3 گرم بیش از میزان لازم، نمک مصرف می کنند.
به عقیده متخصصان نباید روزانه بیش از 6 گرم نمک مصرف کرد. واقعیت این است که خوردن غذاهای شور میزان کلسیم دفع شده از طریق ادرار را افزایش می دهد و این مساله به ضعیف شدن استخوان ها منجر می شود.
نمک همچنین باعث اسیدی شدن خون می شود و به این ترتیب نیز احتمال بروز التهاب در بدن افزایش پیدا می کند که برای سلامت مفاصل مضر است. معمولا روی برچسب ترکیبات مواد غذایی میزان سدیم آن را ذکر می کنند.
برای دست یافتن به میزان معادل نمک محصول مورد نظر عدد سدیم را ضرب در 5/2 بکنید. بدن شما فقط به 3/2 گرم نمک در روز نیاز دارد. سه چهارم نمک از مواد غذایی فرآوری شده و صنعتی تامین می شود. غذاهای آماده، سوسیس و کالباس، کنسروها و غیره سرشار از نمک و برای سلامتی استخوان ها مضر هستند.
عادت کنید که برچسب مواد غذایی را با دقت مطالعه کنید. در حالت کلی هر ماده غذایی 100 گرمی که حاوی بیش از 5/0 گرم سدیم باشد خیلی شور محسوب می شود و برای سلامتی تان مضر است. چنانچه این میزان کمتر از 1/0 گرم باشد جزو مواد غذایی کم نمک بوده و می توانید آن را مصرف کنید.
**قهوه و کافئین
جذب میزان بالای کافئین به طور جزئی در جذب کلسیم مشکل ایجاد می کند. یک فنجان قهوه می تواند مانع از جذب حدود 6 میلی گرم کلسیم شود که معادل میزان کلسیم موجود در یک قاشق شیر است.
بنابراین توصیه می شود که قهوه تان را با شیر میل کنید تا جبران شود. اگر عادت به نوشیدن نوشابه نیز دارید، همین تاثیر را به جا می گذارد. علاوه بر این امکان دارد که اسید فسفریک موجود در اکثر نوشیدنی های گازدار (که برای نگهداری آن ها افزوده می شود) بافت استخوان ها را ضعیف کند. زمانی که در خون ما میزان فسفر از میزان کلسیم بیشتر باشد، بدن بخشی از کلسیم استخوان ها را برمی دارد تا تعادل را برقرار کند.
**آلرژی های غذایی
به نظر می رسد که مصرف برخی مواد غذایی باعث افزایش علائم آرتریت روماتوئید (روماتیسم مفصلی) یا آرتریت مرتبط با پسوریازیس در برخی افراد می شود. اگر تصور می کنید که دچار آلرژی یا مشل در تحمل برخی مواد غذایی هستید موضوع را با پزشکتان در میان بگذارید تا برنامه غذایی تان بررسی شده و در صورت لزوم ماده غذایی مشکوک به تدریج از رژیمتان حذف شود.
**مواد غذایی اسیدی
البته تاکنون شواهدی دال بر تشدید آرتریت با مصرف مواد غذایی اسیدی مانند پرتقال یا گوجه فرنگی یافت نشده است.
میزان اسیدیته این مواد غذایی کمتر از حالت اسیدی معده است.اگر متوجه شده اید که با مصرف برخی مواد غذایی علائم تشدید می شود، از مصرف آن خودداری کرده و به جای آن از مواد غذایی دیگر برای تامین ویتامین های بدنتان استفاده کنید.
داشتن یک برنامه غذایی پر از گوشت قرمز به معنای جذب پروتئین بالا است که برای سلامتی استخوان ها مناسب نخواهد بود.
پروتئین زیاد باعث دفع کلسیم از طریق ادرار می شود. در روند هضم غذا پروتئین های حیوانی اسیدهایی (فسفریک، سولفوریک و..) آزاد می کنند که pH بدن را تغییر می دهند هر چه pH بدن اسیدی تر باشد احتمال دمینرالیزه شدن استخوان ها نیز بالاتر می رود.
میزان پروتئین مورد نیاز زنان 46 ومردان 56 گرم در روز است.
برای افزایش سلامت استخوان ها لازم است که در کنار این میزان پروتئین میوه و سبزی و غلات زیادی نیز مصرف شود تا تعادل اسید – باز بدن حفظ شود.
به گزارش دکتر سلام به نقل از ایرنا، برای داشتن استخوان هایی محکم لازم است که به ازای هر 100 گرم گوشت قرمز 500 گرم سبزیجات یا میوه های تازه مصرف شود.
5 1000
ارسال شده در 19 مرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x